kalbim duaya durdu ve şu inciler döküldü kalbimden ve sessizce dilimden:
Subhane Rabbiyel Aliyyil-alal Vahhab.
Euzu billahi minesseytanirracim.
Bismillahir Rahmanir Rahiym.
El hamdü lillahi Rabbil alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Allah'im, Yuce Yaradanim benim !
senin kapına, boyun bükerek tek kapının Senin kapın oldugunu bilerek geldim Yârab....
senin kulun ile konusman oldugunu bilerek, ellerimi actim Rahmetine Yârab!
ben Rabbim dedigimde sen kulum diyerek bana karşılık verdigini biliyorum....
Kalbimin kiri, yuzumun karasıyla kapındayım....
Bir mümîn bir hataya ikinci kez düsmezdi
ben düstüm Geldim; Sen Afüv oldugun icin Rahmet kapisinin önünde durdum adını sesleniyorum, hic durmadan, yılmadan iste geldim; Sen benim tek inandıgım, dayandıgım, medet diledigim, dostum dedigimsin. Bizleri kendine Halil edindiklerinden eyle.
Sen yüce Rabbim bizleri, BEN degil BiZ diyenlerden eyle...
Rabbim!Rabbim!Rabbim!
sen hasta kullarına şifa dertli kullalarına devalar..borçlu kullarına edalar nasip et...sen dıkıntılarımızı gider....bizlere hayırlı ömür ve hayırlı ölüm ver...
biz ahir zaman ümmetiyiz..yetimiz öksüzüz örnegimiz önderimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(s.a.v.)yanımızda yok...onun yolunda yürümeye çalışıyoruz..ugraşıyoruz..Rabbim görüyosun ama dikenler sarmış etrafımızı nereye baksan günah günah günah.....Allahım sen yardım et sen bagışla günahlarımızı...Sen bizi kurtulusa eren zümreden eyle Rabbim!
Bizi birbirimize sevgili düsmanlarımıza karsı kuvvetli kıl Allahım!Bizi hadislerini ögrenip yasayarak sevgili habibine layık olanlardan eyle.bizleri dogru yoldan ayırma Rabbim!!!!!
Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin.El_Fatiha meassalavat....
HAYIRLI CUMALAR DOSTLAR..CUMA HEDİYELERİNİZ..
-1 YASİN_İ ŞERİF
-1 AMME
-100 İHLŞAS_I ŞERİF
-100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ
-50 AYETEL KÜRSİ
-100 BESMELE
-100 TEVHİD
-100 ALLAHÜMMAGFİRLİ
-10 HÜVALLAHÜLLEZİ
Hz. Ademden peygamberimize kadar gelip geçmiş her ne kadar ... ölmüşlerimiz varsa , peygamberimizin(S.A.V.) ruhlarına hediye ettim...
SELAMUN ALEYKÜM.......DOSTLAR EL_EMİNE EMANETSİNİZ...