BEN NAMAZ KKILDIM ÖLE MUTLUYUM Kİ..ALLAHIM HERŞEYİ BİRBİRİNE KATTIM AMA KILDIM..HERŞEYİ KARIŞTIRDIM ÇOK HEYECANLANDIM ELLERİMİ GÖĞSÜMDE BİRLEŞTİRDİİMDE KALBİM KÜT KÜT ATIYORDU..BELKİ GEREĞİNDEN FAZLA SECDEYE KAPANDIM BELKİ AYAKTA GEREĞİNDEN FAZLA DUA OKUDUM BAZI DUALARI İKİ KERE OKUDUM HEYECANDAN ÇÜNKÜ ÖLE HHEYECANLANDIM Kİ ANLATAMAM BUNU Bİ DUA BİTMİŞ BEN AYNISINI İKİNCİ KERE OKUYORUM..ÖLE İÇİM KIPIR KIPIR OLDU Kİ...YA UÇTUM GİBİ..YÜKSEKLERDEN DERİNLERE DÜŞER GİBİ..ÇOK GARİP OLDU İÇİM Bİ TUHAF OLDU..HERŞEYİ KARIŞTIRDIM AMA YANLIŞTA OLSA İLK DEFA NAMAZ KILDIM:)NURAY DESTEĞİN VE ISRARRIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM KARDEŞİM..
NAMAZ KILDIM İLK DEFA:)))
(28 mesaj) (16 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
canımmmm çok mutluyum biliyomusun ...gözlerim doldu...seni çooook seviyorum...Rabbim kabul etsin..Rabbim seni hep ama hep mutlu etsin..canım benim beni okadar mutlu ettin kiii..sana anlatamam..inşaallah devamlı olur..hep dualarımdasın..canım seni çooooooooook seviyorum:):):):):):)
17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim kabul etsin.
Eminim başörtüyü takıp seccadeye geçince melek gibi olmuşsundur.
evet kesinlikle melek gibi olmuştur :):):):):):)
Allah mübarek etsin. Bir yerde okumuştum ama kaynak veremiyeceğim. Ben Hurileri Dünyadaki erkeklere göstersem dünyada hurilerin güzelliği yüzünden bütün erkekler helak olurlardı. Birde Allah cennetlik kadınları cennetteki güzellikleri ile göstermiş olsaydı. erkeklerin halini düşünemiyorum.
sen olmasan kılmazdım nuray..seni çok seviyorum..melek sensin..beni yolumdan çevirdin:)
canımsın sen benim senin kalbin çok güzel...ben bişe yapmadım kii..demekki sende istiyodun ve kıldın...inş.devamlı olur..artık bırakmak yok :):):)
inşallah allahın izniyle..ilk namazımda seninde içinde olduğun üç kişi için özel dua ettim çünkü onalr bugünlerde çok duaya ihtiyaçları olan kişiler inşallah kabul olur..
Allahım kabul etsin Burcu Kardeşim.
canım kardeşim allah kabul etsin inan ki çok sevindim dilerim devamıda gelir bence namazda bu heycanını hiç kaybetme o ayrı bi huzur ve güzellik veriyor çok mutlu oldum ve çok sevindim umarım kıldıgın bu ilk namaz içindeki bütün huzursuzlarını alıp götürmüştür ...NURAY canım kardeşim allah senden razı olsun sizleri seviyorum kendinize çok iyi bakın .....
CANIM KARDEŞİM BENİM NE KADAR SEVİNDİM BİLEMEZSİN ALLAHIM İNŞALLAH DEVAMINI GETİRSİN BAK OZAMAN BÜTÜN SIKINTILARIN YAVAŞ YAVAŞ KAYBOLCAK NE OLUR NAMAZINA DEVAM ETKİ OTEMİZ YÜREĞİNLE BİZLERE YAPTIĞIN DUALAR DAHA ÇABUK KABUL OLSUN NURAY KARDEŞİM TEŞVİK ETTİĞİN İÇİN ALLAH SENDEN BİN KAT DAHA RAZI OLSUN İNŞALLAH
tek söyliyeceğim :) :)
çok mutlu oldum :) :)
dualarım kabul oluyor galiba :) :)
Şükürler olsun :) :)
Kardeşim benim :) :)
rabbim divanından ayırmasın amin amin amin
nasıl mutluyum anlatamam..desteğiniz ve sevinciniz ve dualarınız için tek tek teşekkür ederim..canım dostlarım..herşeyimsiniz yemin ederimmm!!!!!!!!
Allah kabul etsın canım
amin ablacım sağol:)
Allah kabul etsin... insAllah daim olur kardesim
sakin birakma olurmu...Allaha emanetsin canim
eda ablacım sağol çok teşekkür ederim..biliyor msusn ablacım çok şaşaırdım çok karıştırdım bazı duaları tekrar tekrar okudum üstelik bu haklde bile namaz o kadar kısa ve zahmetsizmişki...
oysa ben çok uzun ve meşaktli zannederdim..oysa çabucak bitiveriyo..ve hatta keşke hiç bitmese dedim...ablacım hepinizden allah rzı olsun..17 yıl önce gönderildi # -
canim benim
önemli olan icinden gelmis ve sen namazini kilmissin
karistirdim diyorsun Allahim yinede kabul etmistirhepimiz seninle gurur duyoruz
eminimki aylende bizler gibi düsünüyorlardir17 yıl önce gönderildi # -
canım burcummm ALLAHIM sana şükürler olsun.okader sevindimki Allah kabul etsin yavrum.bak görüceksin manevi huzuru öğrendinmi birdaha asla vazgeçemiyeceksin namazların daim olsun burcum benim.
şengül ablacım canım ablacım..meğerse benim namaz kılmama sizin dualarınız teşvik etmiş beni..hani bi aşk hikayesi vardı ya sabır gerekti ve o kız müslümanlığı öğreten bi hikayeydi yani sevgililker uzun süre ayrı kalmıştı ama o kız müslümanlığı allahı öğrenmişti ve o şerdeki hayır da buydu..
ablacım belki benim hayatımda süregelen beni üzen yıpratan bütün şerlerinn,özellikle sizinde bildiiniz beni üzen bir olayın bütün hayrı buydu...ablacım ben bunu düşündüm..ve gerçekten bilmiyordum ben namaz kılmayı bilmiyorum diince aslında bukadar çok kişinin benim namaz kılmam için dua ettiğini ve ben namaz kılınca bukadar çok mutlu olacağını...HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM..
HEPİNZDEN ALLAH RAZI OLSUN...17 yıl önce gönderildi # -
canım burcum ALLAHIM sendende razı olsun ben,bizler sana sadece ettiğimiz dualarla yardımcı olabildik.ama sen okadar temiz kalplisinki yüce RABBİM senin daha fazla üzülmeni istemedi ve sana manevi huzuru öğretti sen ona bir adım gittin o sana bin adım geldi.sen iyi kalplisin diye geldi burcum inan bana.sen zaten inançlı bir kızdın.sadece biraz kafan karışmıştı ders çalışmaktan.çünki gerçekten zor bir bölüm okuyorsun.Allah kolaylık versin.canım yasin kardeşimizde demiş kimbilir nasıl melek gibi olmuşundur sen.benim güzel burcum.hep dualarım seninle sakın unutma.
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM..
BÜTÜN BANA YAPTIĞINIZ O GÜZEL BENZETMELER HEP SİZİN GÜZELLİĞİNİZ ABLKACIM..SİZİN GÜZELLİĞİNİZN BANA YANSIMALARI...17 yıl önce gönderildi # -
kardeşim benim nekadr ıyı yapmışsın rabbim dılerım kabul etmıştır o cok bagişlayıcı ve merhamet eden dır dılerımkı devamı gelır cunkı gercek huzur rabta ve bızler bunun farkına varamıyoruz bırturlu rabbımız bızlerle olsun
asyalı ablacım sağol..allah razı olsun..inşallah devam edebilirim..
Rabbim daimi kılsın Burcum.Namaz dinin direği ve bizden ilk sorulacak sorgu.İnşallah artık o soruyu kolay cevaplayanlardan olacaksın çok sevindim.Darısı tüm kılmayanların başına
ÇO SEVİNDİM BURCU:)
RABBİM MÜBAREK ETSİN, İNŞAALLAH DAİMİ OLUR. BİZLEREDE DUA ETMEYİ UNUTMA ÇOK İHTİYACAMIZ VAR:) ÖPÜYORUM.17 yıl önce gönderildi # -
slm arkadaşlar dün bu siteye tesadüfen girdim çok sevdim hemen üye oldum.hepiniz için dün dua ettim bütün dilekleriniz için. bu arada sevgili burcu allah kabul etsin bende ilk kıldığımda elim ayağım titremişti. kesinlikle bu allah sevgisinden.daim olur inşallah
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.