ESEN İÇİN.
RABBİN SANA NE DARILDI,NEDE SENİ BIRAKTI....
(53 mesaj) (25 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
.
19 yıl önce gönderildi # -
KÜSKÜN,YILGIN,ÜZÜNTÜLÜ,ACILI,SİTEMİZİN KÜÇÜK YARAMAZLARI,DEĞERLİ KÜÇÜK DOSTLARIM BAKIN BURDA NE VAR...
DİKKATLE OKURMUSUNUZ....
18 yıl önce gönderildi # -
Ben beni bıraksamda, Ben seni bıraksam da.. Ne olur sen beni bırakma ALLAH'ım...
BU SENİN İÇİN KÜÇÜK DOSTUM.............
AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
BAŞKA KAYNAKTAN KONUYU TEKRARLAMIŞIM,YASİN KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN,RABBİM SENİ İKİ CIHANDA AZİZ ETSİN
MAHZUN DOSTUM,HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR DİYE BOŞUNA SÖYLEMEMİŞLER BÜYÜKLERİMİZ DİMİ...
AMENNA VE SADAKNA
Yarabbim sen sıkıntılarımıza eman ver. Biliyoruz sen bize herkesten yakınsın, dertlerimizi kimseye anlatmadıklarımızı da bilensin. Yarabbim tüm dostlarımızın ve müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarını gider. İki cihanda aziz et. Senden başkasına muhtaç etme. Sana inanıyoruz sana güveniyoruz Allahım. Seni seviyoruz yarabbim.
HASBİNALLLAHİ VE NİMEL VEKİL.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
"Yakup’un cevabı ümit dolu: “Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyiniz"
Allah razı olsun
RABBİM SANA NE DARILDI,NEDE SENİ BIRAKTI...
bırakmasın bırakma bizleri Allahım.
sedef,cim dua dostum internetle vebu siteyle yeni tanıştım benim içinde dua etmişsin allah senin ve dua doslarının yanında olsun
.
""şüphesiz Rabbin sana ikram edecek sen de razı olacaksın.......""
.
yazıyı tekrar okuduğuma çok sevindim...ihtiyaca binaen oluyor herhalde...
rabbim güzel allahım şüphesiz sen karşılıksız verensin.biliyorum sana layık kullardan olamadım.ama sen merhemetlilerin en merhametlisisin.nolur dualarımı kabul et.ellerimi boş çevirme rabbim
ALLAHU EKBER............................!!!
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
aynen beni de o kadar etkiliyor ki ... zira ne zaman canım yine sıkılsa içim burulsa bu ayet gelir aklıma geçecek derim Rabbim benimle ... Rabbim biz ona layık olmasakda o bizimle ... ALLAHÜEKBER !!! amin
allah razi olsun. yazanlari okuduktan sonra, cozulmeyecek dert olmadigini daha iyi anladim. derdime dermen gibi geldi. allah tekrar tekrar razi ve memnun olsun AMIN AMIN AMIN
RABBIM SEN NE EYLERSEN GUZEL EYLERSIN SUBHANALLAH AMINNNNNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.