sevgili dua dostlarım 41 yasinim okunurken bana yardımcı olan ablalarım abilerim kardeşlerim sedefim gizemim ve diğer dua dostlarım sizler için meleklerimiz için okudum dua ederkende dua dostlarımın ne dileği varsa kabul olsun 70 ayetel kursi hürmetine dedim buyrun duanızı yapın
bu arada annecim ve babacımda bu gün tam olarak iyileşti çok şükür helal edin hakkınızı
70 ayetel kursi hediyem size
(23 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun Abla Allah ne dileğin varsa gerçekleitrisin inşallah, ablacım bir hakkımız yok ama yinede için rahat etsin ne hakkım varsa helal olsun...Anne ve babanın iyileşmesine çok sevindim çok şükür hemen iyi oldular Allah şifalarını verdi...İnşallah hepimizin duası kabul olur...duanızı yapın demişsin dua etmeden geçemeyeceğim Allahım ne olur eveliliğim olsun artık kısa zamanda amin... Abla meleğin çok tatlı ya maşallah...
18 yıl önce gönderildi # -
sağol sedefim o hepimizin meleği gülüm inşallah allah sana hayırlı bir evlilik nasip etsin amin
Amin amin amin inşallah çok isterim... meleğimizi öp yerime..
Allah razın olsun..Allah kabul etsin..amin.!
şükür elhamdulillah
Allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
ELHAMDULİLLAH... ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH KABUL ETSİN ...
amin allah razı olsun hepinizden
ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN DUA ETMEKLE HAK OLUYORSA BENİM NE KADAR HAKKIM VARSA HEPSİ SON DAMLASINA KADAR HELAL OLSUN ÇOK SEVİNDİM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN DERDİ ÜZÜNTÜYÜ SENDEN ALSIN NE DİLİYORSAN ONU VERSİN SAĞLIK MUTLULUK İÇİNDE YAŞA ABLACIM ALLAH BÜYÜK BELKİ DUALARIN SAYESİNDE DİLEĞİM GERÇEKLEŞİR DÜN SİTEDE Bİ YAZI OKUDUM DUA AYNI DUA AMA OKUYAN AĞIZ FARKLI BENDE OKUYORUM AMA BELKİ SEN VESİLE OLURSUN ABLACIM YİNE ALLAH SENDEN RAZI LSUN BÜTÜN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
gizemcim ben bu akşam bengisuyada dua ettiririm senin için inşallah dualarımız kabul olur gizemim sana ben adres vereyim ablacım nurgulgokcen@gmail.com
görüşmek istersen ordan sana msn adresimide veririm bana mail atarsan bu adrese18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allhım dualarını kabul etsin ne muradın varsa versin hakkımız helaldir kat kat meleğini gördüm çok tatlı allahım sizlere bağışlasın hayırlı etsin inşaallah amin
ablacım teşekkür ederim hepsi çok tatlılar allah bağışlasın hepsini bize
ablacım şimdi gördüm ve ekledim ay meleğimizin duası kabul olur sağol ablam meleğimizi benim için çok çok öp
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.ALLAH AMELİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.BİZDEN SİZE 70 LA HAVLE HEDİYEİLÜTFEN KANUL EDİN.
BENGİSUMA 100 TANE TEVHİD YOLLADIM.YASTIĞININ ALTINA KOYSUN.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.ALLAH AMELİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.BİZDEN SİZE 70 LA HAVLE HEDİYEİLÜTFEN KANUL EDİN.
BENGİSUMA 100 TANE TEVHİD YOLLADIM.YASTIĞININ ALTINA KOYSUN.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
ablacım 2 tane mail attım ama geldimi bilmiyorum geldiyse bana msj yazarmısın emin olmak için
allah razı olsun kadir baba
Allah razı olsun sağolun hepimizin dualarının kabulüne vesile olsun inşallah
annenizin ve babanızın sağlık haberlerine çok sevindim herzaman hayırlı güzel haberleriniz duyalım inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN...İŞLERİMİZİN AÇILMASI İÇİN..
HAYIRLI Bİ YUVA İÇİN..18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Nurgülcüm. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. AMİN AMİN AMİN
amin allah razı olsun allah hepimizin hakına hayırlısını nasip etsin
Allah razi olsun Nurgul kardesim
Allah tez zamanda dualarimizi kabul etsin insaallah
Amin amin amin
Allah razı olsun.Allahım tüm dualarımızı hemen kabul etsin inşallah.Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.