Kardeşler yaklaşık 3 hafta sonra ÖSS ile hemen hemen aynı günlerde gireceğim ve benim açımdan çok önemli bir sınavım var. Allah rızası için dualarınızda sadik ismini de zikredin. Azöncede söyledim sınavım ÖSS ile aynı günlerde ben şimdiden ÖSS ye girecek kardeşlerime Söyleyeyim Allah yar ve yardımcınız olsun.
Kardeşlerim dularınızı eksik etmeyin
(20 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 ayetel kursi okudum bile sadık kardeşime hediyem allah zihin açıklığı versin amin
18 yıl önce gönderildi # -
5 tane fatiha okudum allah kabul ederse allah zihin açıklığı versin kardeşim
1 AYETEL KÜRSİ BENDEN SANA AMİN
kardeşim bugünde 10 ayetel kursi 3ihlas 1fatiha okudum allah zihin açıklığı versin güzel haberlerini bekliyoruz ben fırsat buldukça okuyacağım allaha emanet ol
Allah zihin açıklığı versin
Sadık kardeşim. Yüce Rabbim daim seninle olsun. Sınavında başarılar versin.Amin.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH BAŞARILI OLURSUN AMİN
Allah zihin açıklığı versin.Bilmediğini öğretsin hayırlar versin kardeşim.Rabbimin kudreti sonsuzdur.Amin.
Allah yardım etsin kardeşim.
allah yardımcın olsun başarılı olman dileğiyle 3 ayetel kürsi benden
Yarabbim sadık kardeşimizin ve tüm sınava girecek kardeşlerimizin yardımcısı ol, zihin açıklığı ver, emeklerini zayi etme. AMİN AMİN AMİN
Allah yardımcın olsun inşallah Allah başarılar versin...
3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum sadık kardeşim bende öss ye girecem anlıyorum seni Allah hepimizin yardımcısı olsun zihin açıklığı versin
allhım yardımcın olsun 15 fatiha okudum rabbim kabul etsin amin
Rabbim zihin açıklığı versin...sınavınız sizin için hayırlara vesile olur İnşallaah...
Rabbim yardımcı olur İNŞALLAH.
allah yardımcın olsun inşallah
CANIM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA VERSİN AMİN
sınava girecek tüm dostlarımıza rabbim zihin açıklığı ve başarılar nasip etsin inşallah. amin. amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.