Sizlerlede paylaşmak istedim.Öncelikle dualarınız için hepinizden Allah razi olsun.
Bebeğimin kontrolü iyi geçti çok şükür.Sadece bende biraz kansızlık varmış.Geçmezse iğne vericek ama inşallah gerek kalmaz son aylara girdim artık bu tehlikeli olabilir.
Bebeğim çok iyi Rabbime hamdolsun.Dil bile çıkardı doktor fotoğrafını çekerken.Babamızda yanımızda olsun isterdik ama bundada bi hayır vardır elbet.Rabbim herşeyi en iyi bilendir.
Hafta sonu gene çok kırdılar beni ama Rabbime sığındım bu kez isyan etmedim.Artık yoruldum,dayanamıyorum sabır ver dedim.Haksızlığa uğramak insanın canını çok acıtıyor.Ama ben kimseye beddua etmiyorum.Rabbim ne güzel terbiye eder.Onlarıda affetsin ben kırgınım ama affetme gibi bir durumum olamaz o sadece Allaha mahsuz.Sadece sahiden çok canımı yakıyorlar.
Bu günler bitecek elbet.Rabbim bana yeter.
Canım kocaman olmuş
(31 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH SANA VE BEBEĞİNE HER İKİ CİHANDA DA AFİYET VERİR İNŞALLAH...
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim rahmetiyle keremiyle sıkıntılarınızı huzura çevirsin kardeşim
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun...O razi olursa gerisi gümbür gümbür gelir zaten...
rabbim sıkıntılardan kurtarsın.inşaallah ferah ve huzura kavuşursun amin amin
MAŞALLAH DİLDE ÇIKARMIŞ BEBEĞİMİZ 1 AYETEL KURSİ SANA BEBEĞİNE VE BABASINA ALLAHIM HER DAİM MUTLU ETSİN SİZİ
AMAN ONUN DİLİNE YARADANA KURBAN OLUNUR CANIM ÇOK SEVİNDİM ÜZME KENDİNİ BENİDE ÇOK KIRIYORLAR AMA ALLAH BİLİRİ HERKEZİN İÇİNDEKİNİ RABBİM KÖTÜLERE İZİN VERMESİN İNŞALLAH İYİLEŞİRSİN CANIM.
Allah razı olsun dostlar.Dualarınız çok tesirli inanın.Allah hepimizi cennette buluştursun inşallah.Amin.
AMİN AMİN
Canbebegim kardesim, Yarabbi'm seni ve bebegini kotuluklerden korusun insaallah
Sana 1 Adet Ayetel-kursu gonderiyorum kalbimin en derin yerinden
Kabul et ltf18 yıl önce gönderildi # -
Allah bin kere razı olsun hepinizden.Ne dilerseniz Allah nice güzellikleriyle size döndürsün inşallah.Amin.
Allah yardım etsin kardeşim.
DEĞERLİ DOSTUM RABBİM SENİ MERHAMETİYLE KUŞATSIN İNŞALLAH.SEN DE ÜZME KENDİNİ ARTIK,RABBİME SIĞIN.O HERŞEYE YETER.HEM YÜKÜN ÇOK KIYMETLİ.ONUN İÇİN DAHA DİKKATLİ OLMAN LAZIM.ALLAH BABASINI DA YETİŞTİRİR YANINA.BİR BAKMIŞSIN DÜĞÜN BAYRAM.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.BEBEBĞİMİZE İYİ BAK ONA VE SANA 100.LA HAVLE YOLLADIM.LÜTFEN KABUL ET.
Allah yardımcın olsun çok şükür bebek sağlıklı ve iyiymiş bundan önemlisi yok...Allah sana bebeğine ve eşine sağlık mutluluk ve birlik versin inşallah...
kardeşim bunlar geçici sıkıntılar görbak, herkesin böyle kötü dönemleri olaca sen kendini üzmemeye çalış bebeğinin sağlını düşün, benden sana bir ayetül kürsi kabul et lütfen
Allah razı olsun o güzel kalplerinizden dua eden dudaklarınızdan kardeşlerim.
Dualarınız benim için çok kıymetli.
Karşılık beklemeden verilen güzelliğin karşılığı çok büyük olur Rabbim katında inşallah.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
ben çok istiyorum bebeğin doğduğun gün hayatının dönüm noktası olmasını, gözlerini açtığında eşinin elini sımsıkı tutmasını.inşallah olur.
Canımsın ya ağlatıyosunuz beni ama mutluluktan.Rabbim bu ne güzel bir bahçe böyle.Ben ne yaptımda beni buraya dahil ettin sen.Ne yaptımda bunu hakettim Allahım.Hamdolsun sana.
bebeğin günahsız doğucak herşeyin en güzelini hakediyo inşallah hep mutluluktan ağlarsın.
O KADAR DUYGULANDIM Kİ...İNAN EN ÇOK SENİ MERAK EDİYORDUM..SABRIN VE YARADANA HAVALE ETMEN BENİ ÇOK ETKİLEDİ..
BEBEĞİNİN SAĞLIKLI OLMASINA DA COK SEVİNDİM..İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA SAĞ SALİM GELİR:)
İNAN HEP DUALARIMDASIN CANBEBEĞİM..18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun inşallah.
Bende hepiniz için dua ediyorum Rabbime.
Allah hepimizi aydınlığa kavuşturacak dostlar.
Allah yeter.
Ona sığınalım.18 yıl önce gönderildi # -
allah de herşeye yeter ne güzel bunun bilincinde olmak rabbim sizin ve bebeğinizin he daim yanında olsun inşaallah 3 ayetel kürsi size ve bebeğinize allahım yardımcınız olsun amin
Allah razı olsun inşallah.
allah yardımcın olsun inşallahbebeğiniz doğunca baba sen ve bebek beraber olursunuz amin
1 ayetel kürsi hediyem inşallah bebeğiniz Allah katında hayırlı bir kul size hayırlı bir evlat vatana millete hayırlı bir insan olur yuvanıza dirlik düzen olsun inşallah amin amin amin
inşallah amin amin amin
Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
ÇOKKK SEVİNDİMMMM CANIM YA!
Çok şükür RABBİME.
Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın amin.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim. Her daim yüzün gülsün inşallah. AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun canlarim.Kanatsız meleklerim.
Allah günahlarınızı affetsin inşallah.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
CAN BEBEĞİM YÜREĞİN ÖYLE GÜZELKİ. MEVLAM TAKDİRE ŞAYAN KULLARINDAN EYLESİN SENİ. ALLAH YARDIMCIN OLSUN . ALLAH HERŞEYİ GÖRÜR VE BİLİR. HER ZORLUĞUN YANINDA KOLAYLIK MUTLAKA VARDIR . NE GÜZEL YA RAB . ALLAH SABIR VERSİN . MELEĞİMİZ İÇİN ÇOK SEVİNDİK.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.