canım dua dostlarım sizinle bir olayı paylaşmak istiyorum kayın valdemin kız kardeşi var yani teyzem 38 yaşında teyzemin 14 yıl çocuğu olmadı ve yine madi durumu iyi olmadığı için tedaviyi yarıda bıraktılar tedavinin bırakılmasından 5 yıl sonra dualarla allahım bir erkek evlat nasip etti eniştemde çocuğunun geleceği için boş durmadı otobuslerde mavinlik yaptı bir gün onlara gittiğimde gördüğüm olayı unutamıyorum yine eniştem yorgun argın işe giderken tam kapıdan çıkıyorduki umut canın babası peşinden gitme akşama gelmiyorsun diye feryatları yükseldi zor ayırdık babasından babasıda ağladı gitti çocuğu kucağıma aldığımda ben parada oyuncakta istemem babam gitmesin diye hıçkıra hıçkıra ağladı ve umutcan da 5 yaşında daha şimdide elaman fazlalığı nedeni ile eniştemi işten çıkardılar şimdi sizden ricam ben eniştemin hayırlı bir işe girmesi için 313 tane ayetel kursi niyetlendim
tek başımada okuya bilirim ama bugün açılan bir formda kardeşin kardeşine ettiği dua geri çevrilmez diye yazıyordu ve onun için sizden ricam okuya bildiğiniz kadar yardımcı olursanız gerisinide ben okurum 1 ayetel kursi hediyem allaha emanet olun
çocuğun babası ardından ağlayışı
(35 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kadir babam duamızıda siz yaparmısınız rica etsem
18 yıl önce gönderildi # -
13 TANE BEN OKUDUM KALAN 300 TANE
inşaallah 40 tane okurum fazladan okursam gece bildiririm kardeşim
Allah cümlemize hayırlı rızıklar versin.
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
260 kaldı
50 okuyorumnurgülcüm
allah yardımcısı olsun
50 adet okuyacagim canim kardesim
okudukca yazarimAllah kabul etsin insaallah
Amin amin amin
FİLİZ BATUHANIN ANNESİMİ
CİHAN ABİCİM AİKA FİLİZ ALLAH RAZI OLSUN YİNE YANLIZ BIRAKMADINIZ BENİ BİNKERE ŞÜKÜRLER OLSUN
1 AYETEL KÜRSİDE BENDEN RABBİM YARDIMCILARI OLSUN SIHHAT HAYIRLI RIZIKLAR VERSİN EN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH İŞE GİRER AMİN.
20 tane okuyacağım
139 kaldı
ALLAH RAZI OLSUN CİHAN ABİ İÇİMİ OKUDUNUZ BENDE SİZE SORACAKTIM 139 KALDI YANLIŞMI HESAPLADIM BAKARMISINIZ DİYE ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜN
ben birazdan çıkıp işe gideceğim ama inşaallah akşama kalmaz biter kardeşim Rabbim kabul etsin ve hepimiz için hayr vesilesi kılsın
selam ile........18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM HAYIRLI İŞLER NASİP ETSİN SİZEDE
FİLİZ ABLA KUSURA BAKMAYIN ÖNCEDEN YAŞINIZI BİLMEDİĞİM İÇİN FİLİZ DİYİP DURUYORDUM NEOLUR KUSURA BAKMAYIN BEN BATUHANIM İÇİN AÇTIĞIM FORMU GÜNLERCE ÖNE ÇEKTİM YOKTUNUZ MERAK ETTİM AMA ŞÜKÜR BATUHANIN RESMİNİ BEN GÖREMİYORUM YÜKLEMİSSİNİZ AMA
evet nurgülcüm batuhanın annesi.önemli değil kardeşim kalplerimiz bir olsun
23 tanede ben alıyorum.RAbbim hayırlara vesile etsin inşallah.O meleğin hürmetine babasına hayırlı işler bol kazançlar versin Allahım.Çok büyüksün Rabbim sen.Amin.
10 KAYINVALDEM ALDI 10 TEYZEM 10 ENİŞTEMİN KARDEŞİ KALAN 109 TANE ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
50 TANE HEMEN BAŞLIYORUM .
23 CAN BEBEĞİM ALDI 50 TANEDE YLDIZIM ALDI KALAN 36 TANE ALLAH RAZI OLSUN
OKUDUM NURGÜLCÜĞÜM RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN SÜMME SEBİLE YESSERE VE İNNA FETAHNA LEKE FETHAL MUBİNA ÇEKEBİLİRSİN.ÇOK İYİ
ALLAH RAZI OLSUN 1 AYETEL KURSİ HEDİYEM SİZE KADİR BABACIM AYETEL KURİMİZ BİTMEK ÜZERE DUAMIZI SEN YAPTIRIRMISINIZ
10 tanede ben okuyorum 26 kalıyo değilmi
EVET ELA ALLAH RAZI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YILDIZ ALLAH BİNKERE RAZI OLSUN MUTLAKA YAPICAM DEDİĞİNİ HELAL EDİN HAKKINIZI
10 TANEDE BÜYÜK TEYZEM ALDI KALDI 16 ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN HELAL EDİN HAKKINIZI KALAN 16
7 tane okudum Allahım inşallah umutcanın babasına hayırlı bir iş nasip eder biran evvel
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
5 adet.MEVLAM KABUL ATSİN..
4 tanaede bana nasiboldu rabbim kimseyi dara bırakmasın en kısa zamanda hayırlı rızık kapıları açsın inşaallah amin nurgül canım allaha emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.