geç gördüm arkadaşım allah acıl şifa versin 100 la havle de benden
DUA BAHÇEMİZİN LALE'Sİ İÇİN BİR DAMLA SU DOSTLAR.....(Nuray)
(79 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
selamun aleyküm dostlar..
Dua dostlarım siz varya müthiş insanlarsınız..siz meleksiniz yaa acaip duygulandım..Allah razı olsun daha ne diyim size Allahım binlerce kez razı olsun..Rabbim sizlere hastalık dert göstermesin...Rabbim her iki ichandada yüzünüzü güldürsün..Rabbim cemalini sizlere göstersin..habibine komşu eylesin..amin amin amin amin aminNimet ablacım Allahım sendende razı olsun...anlaştıgımız gibi tam 13.50 de kalbimi size bagladım sevgimi gönderdim eminim Lalede bize baglandı...sonra tam 14.00 dualara başladım...dua dostlarımın okudugu duaları ve benim tanıdıklarımın dualarını Laleme yolladım..
ne güzel dostlarımız var dimi ablacım...
Arkadaşlar devam edelim...bir tane besmelenin bile o kadar büyük etkisi olurki Allahın izniyle..Lütfen devam edelim...açalım ellerimizi Laleye şifa dileyelim....
Rabbim ümmeti muhammede Af ve Afiyet versin amin18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim. 3 Fatiha 3 ihlas kardeşimize.
Allah şifa versin.
18 yıl önce gönderildi # -
DUANIN ERKENİ GEÇİ OLMAZ RABBİM NASİP ŞİMDİYMİŞ,BELKİ DE AMELİYAT YARALARI İÇİN DE DUA GEREKİYOR DİMİ.
RABBİM 41.FATİHA YOLLUYORUM,FATİHALARIN SIRRIYLA ŞİFA VER DOSTUMUZA.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
nurayım gülüm çok şükür tabiki devam dualara ben yine okuyacam
Allah razı olsun..Kadir babacım evet duanın geçi olmaz...Allah razı olsun ellerinden öpüyorum...
Nurgül ablam Allah sendende razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
rabbim şifa versin
RABBİM ŞU SIKINTILAR İÇİNDE OLAN KULUNA YARDIM ET.ACILARINI DİNDİR.
ŞAFİ İSMİNLE ŞİFA VER. SENİN HİKMETİN ÇOK BÜYÜK RABBİM.18 yıl önce gönderildi # -
1 kevser suresi okudum kardeşimize
1 tane de nuraya
1 tane de bütün dua dostlarımıza
1 tane de Nimet ablamıza(güçlü olması için)
10 tane de Rasulullah'a(s.a.s.) şefaat edip elimizden tutması için18 yıl önce gönderildi # -
Neydi beni sana bu kadar bağlayan Lalem bilmiyorum.
Bildiğim birşey varda oda seni çok merak ediyor olmam.
mail kutumda her maili korkarak açar oldum.
Msn gözlerim hep "yola çıkmalı" açıkmı diye bakasım geliyor.
Demmek ki oluyomuş görmeden de insan birini bu kadar çok seviyomuş.
Dimdik mağrur kızım hakını helal et annem derken gözlerimden sicim gibi yaşlarla helal olsun dedim. sırf sen mutlu ol diye oysa çok zorlandım....
Şuan ağlıyorum duygularımı birileri ile paylaşmak istedim...
Sizleri uygun gördüm.
Sizleri üzdü isem bağışlayın...
O benim kızm gibi idi günlerdir annesi bendim onun çok yalnıdı elin memleketinde.
Haber alamamak beni çok üzüyor.
onun burda mesajını görüp ısrarla seninle tanışmak istiyorum demiştim.
Allah bizim tanışmamızı istedi sanırım.
Öğlesine terbiyeli öğlesine mağrur bir kız ki lale!
Allahım ne olur sağlık haberlerini alayım.....
Kızımmm seni çokk seviyorumm annemmm.
Lütfen beni bağışlayın18 yıl önce gönderildi # -
Allah sevginizi sizin için de onun için de şifa afiyet ve esenlik vesilesi kılsın ablacığım.
Lale kardeşimize de tez zamanda şifalar versin daha çok dualar var içimde ama Rabbimle paylaşıyorum onları
inşaallah sizin bu sevginiz dualarınız çırpınışlarınız onun için bir güç ve direnç vesilesi olur
selam ile......18 yıl önce gönderildi # -
LALE'DEN HABER VARMI,AMELİYATI NASIL GEÇMİŞ ÇOK MERAK ETTİM,NURAYCIM BİZİ HABERSİZ KOYMA
Lale kardeşime RABBİMDEN acil şifalar DİLİYORUM İNŞAALLAH... RABBİM darda koymasın Lale için 3 ihlas 3 fatiha 3 kevser 3 ayetel kürsi okuyacağım...YA ŞAFİİ YA ŞAFİİ YA ŞAFİİ sana yakışan şekilde bizlere muamele et RABBİM....
Allah razı olsun Cihan abicim,Meral ablacım,Hebun ablacım...
maalesef haber ve ne yazıkki ne zaman haber alıcamızı yada haber alabilecekmiyiz bilmiyorum..çok kötüyüm ben :(18 yıl önce gönderildi # -
Lalemin bu sitede yazdıgı yazılar Allah aşkına okuyun
"Konan göçer, doğan ölür elbet. Irmak denize, deniz ırmağa kavuşur sonunda; ruh kaynağına, kaynak da ruhuna muhtaç değil mi şunun şurasında?
Ne güzel, ölecek olmak ne güzel. Ne güzel, ölecek olmanın muştusu ölmeyecek olmanın tahayyülünden, ne güzel."
Allahım sen onu Ailesine bize bagışla...ve şuanda ne durumda oldugunu bilmiyoruz maalesef :(:(:(:(:(:(18 yıl önce gönderildi # -
buda başka bir yazısı:(:(:(
Bir tek insanın acı çektiği yerde Ya Rabbi, bütün insanlara yetecek kadar acı var. Benim çektiğim acının da üstünde acı var, hepsini gördüm.
Acı müdahil, acının olduğu yerde gaflet yok. Lâkin her acıyla olmuyor. İyilik kötülükle iç içe, üstelik sınav sınav içinde.
Bitmeyecek olan; dünyanın son gününe değin yaşayacak olan iyi bir hatıradır. Dahası, o hatıra ile insanın öbür dünyası aydınlanır. Kim ki dar zamanda el uzatır muhtaç olanlara, el uzatmış demek olur kendi yarınına. Çünkü düşenin dostu her şeyin üzerindeki Rabbimdir ve Rabbim düşene dost olana da mutlaka dost olunmasını isteyendir.
ALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM SEN YARDIMCISI OL
ve buda başka bir yazısı okudukça içim acıyo :(
Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat, gemiler gibi sevda, geçip gidiyor, geçip gidiyor. Gözleri gibi bir rüya gördüğüm yetmiyor. Kalbim açıkta bir gemi yalnızlık bitmiyor. Anladım bu hayat bize artık hiç gülmeyecek. Biraz acı,biraz hüzün, böyle sona erecek. Yangınlardayım, yan kalbim yan külden adam olursan! Ölüm dediğin aslında yalnızlıkmış, bir sabah bir bakıyorsun, herşeyin gitmiş. Gülsek ağlasak olmuyor, bitti...
Dudağımın ucunda kendi hikayemden tanıdık acı bir gülümseme ile hiç olmadığı kadar karanlık ve hiç olmadığı kadar yağmurlu bir gecede tüm olanları hatırladığımda, kalbimdeki çöle ve gözümdeki ırmağa baktım, geçmiş zamanlara ve gelecek zamanlara baktım. Dünyanın çevresinde döndüğü asıl güneş, çağların gerçek sahibi, gerçek yazıcısı tarihin, bir anda en güçlü hükümdarları yerle bir kılan, en güçlü kumandanları köle, en zelil köleleri hükümdar kılan, tutsakları en derin aydınlıkta hür, hür olanı en koyu karanlıkta tutsak kılan, hükümsüzü birden bire hükümlüye çeviren, hükümlüyü birden hükümsüz eden. Geçer akçeleri geçmeze, geçmez akçeleri geçere dönüştüren saklı ve gizli el.
Bir ben gibisi olmayacak aranızda, hiçbirinize benzemediğim kadar hiçbiriniz benzemeyeceksiniz bana. Hepiniz düz yollarda, sakin ve güvenli bir yaşamın kollarındasınız, bense derin ve karanlık bir kuyunun dibindeyim.
Acım acınızdan, gücüm gücünüzden çünkü çok daha fazla aşk benim hakkım,
aşkın, hakkımız olmayanı istemek anlamına geldiğini bildiğimden bu hak ediş,
çünkü bu aşk benim yazgım...
Hanım hanımcık ol, böyle denecek Leylâ’ya .Ve oda öyle olacak.Çöle düşen Mecnun, Leylâ değil.Leylâ ağlamak için bile bahane bulmak zorunda. Ben öyle miyim ya?
Şirin’in bahtına düşen, uğrunda dağlar delinen olmak olacak, dağları delen değil.Suyu bulmak Ferhâd’ın bahtı.
Aslı, en fazla bir âh, felekleri tutuştursa da. Açılıp kapanan düğme Aslı boyundan ayağa.Yanıp küle dönmek Kerem’in hakkı olacak. Ben Aslı gibi miyim ya? Evli evinde, yerli yerinde!...
Siz, güzel yazgınızla, çaba harcamayacaksınız eteğinizdeki çamuru akıtmaya.
Ben yazgımı yükleneceğim önce sonra yazgımdan hayat çıkaracağım...Aşk benim hakkım!
LALE İNAN BANA BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİN HAKKIN GÜZEL OLAN HERŞEY AMA HERŞEY..BAK SEN SAGSAGLİM GEL BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİN OLUCAK İNŞAALLAH...............................................................................................................................................................................................................................................................
YA HAYYU YA KAYYUM
YA HAYYU YA KAYYUM
YA HAYYU YA KAYYUM18 yıl önce gönderildi # -
Cihan abi ben çok kötüyüm ya :(
SUZİ DİLARA KAÇ SENE OLDU SENLE TANIŞALI KAÇ KERE TUTTUN ELİMDEN BENİM . HEP SANA AĞLADIM HEP SANA AÇTIM DERDİMİ. HİÇ BENİ BOŞ ÇEVİRMEDİN . HEP BANA DESTEK OLDUN BENLE AĞLADIN BENLE KAHROLDUN. BU ÖLÜMCÜL HASTALIĞI MEVLAM SANA VERDİ . KARŞILIĞINIDA VERECEKTİR. SUZİM HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUZ . TEK YAPABİLDİĞİMİZ SANA DUA ETMEK . SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM .
abi karşılıgını alıcak dimi...mutlaka verecektir :(bütün güzellikler onun olucak :(:(:(:(:(:(:
Nuray,
uzaktan konuşmak kolay gibi görünür ya inan o yüzden fazla birşey diyemiyorum "sabırlı ol, güçlü ol, Allah'ın takdirine razı ol, Allah'ın rahmetine güven,...""" bunların hepsi bildiğin şeyler
ama bildiğimiz halde hepimizin unuttuğu
""eğer Allah'ın başka bir takdiri yoksa, mucizeler böyle boğazına kadar suya boğulduğun zaman gerçekleşiyor""" Musa(a.s.) ve israiloğulları boğazlarına kadar suya girmeden kızıldeniz ikiye yarılmamış derler
biz de Rabbimizin dualara icabet etmekten öte kullarına karşı pek şefkatli olduğuna güvenerek ümid ediyoruz ki hepimize şefkat rahmet ve kerem gözüyle baksın
bende buradan dua etmeye çalışıyorum sürekli sana , Nimet Ablaya , Laleye...18 yıl önce gönderildi # -
Allah hangi kulunu karşılıksız bırakmış ki kardeşim çoğu insanlar görmezler bile ama bize görebilme nimetinin de verildiğine inanıyorum.
şöyle bir silkelen
bir abdest al
git secdeye dur
ve birşey deme, birşey isteme
zaten O (cellecelaluhu) kalbini biliyor
bakalım neler verecek
ya nasip18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM . SUZİ DİLARA O KADAR TEMİZ O KADAR İYİ YÜREKLİKİ . MEVLAM ONA BU DERDİ VERDİ . MEVLAM ONA DERTLER VERDİ. ÇOK ÇEKTİ SUZİM . EN SON SEVDİĞİDE BIRAKTI GİTTİ. BEN SUZİYE BU KONUDA BİŞEY SÖYLEYEMEDİM . ONU KIRMAKTAN ÇOK KORKTUĞUM İÇİN . ÇÜNKÜ O KADAR ÇOK SİNİRLENDİMKİ. SUZİ BUNU HAKETMEMİŞTİ GERÇEKTEN . BANA KÜSTÜ SUZİM . BANA NİYE DESTEK OLMUYOSUN DİYE . OYSA BEN HİÇBİRŞEY DİYEMEDİM BU SORUSUNA BİLE . ÇÜNKÜ İÇİM ACIYORDU . ONU İNCİTMEKTEN ÇOK KORKTUM . HALA BANA KIRGIN BİLİYORUM . ANCAK MEVLAM ONU NE KADAR SEVDİĞİMİ BİLİYOR . MEVLAMIZIN TAKDİRİ. SUZİM NE GÜZEL SÖYLEMİŞTİ Konan göçer, doğan ölür elbet. Irmak denize, deniz ırmağa kavuşur sonunda; ruh kaynağına, kaynak da ruhuna muhtaç değil mi şunun şurasında?
MEVLAM KARŞILIĞINI ELBET VERECEKTİR. ADALETİNE KURBAN OLDUĞUM . :((
evet hep bildigimiz şeyler abi ama bazen geliyo ki tıkanıyo insan..hani canın acır kanar kanar ama sen bir türlü kanı dindiremezsin aslında merheminide biliyosun tedavisinide biliyosun ama bir türlü eline merhemi alıp süremiyosun neden böyle :(:(
Allah razı olsun abicim duaların için ....Allahımın Rahmetine sonsuz güveniyorum Elhamdülillah..............................18 yıl önce gönderildi # -
:(:(:(
ADALETİNE KURBAN OLDUGUM BENDE KURBAN OLURUM ALLAHIMA :(
NURAYCIM BAK BİR HADİS PEYGAMBER EFENDİMİZDEN BUNUN ÜSTÜNE SÖZ OLURMU O NE DERSE KABULÜMÜZ ELHAMDÜLİLLAAH ''Müminin çektiği her eziyet, dert, üzüntü ve hatta duyduğu sıkıntı bile yaptığı günahlarına keffaret sayılır.''
YA NUR YA MELİK YA KUDDÜS YA HANNAN YA MENNAN YA SÜBHAN YA SULTAN YA BURHAN YA GUFRAN YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
NURAYIM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN DÜŞÜNKİ KARŞILIĞIDA GÜZEL OLSUN.HADİ HEP BERABER DUA EDELİM LALEYE BOYNU BÜKÜLMESİN.ALLAHA SIĞIN TAKTİR RABBİMİN.ACİL ŞİFALAR VE GÜZEL HABERLER.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.