20.ADET.
YARABBİ BİZLERE İRADEMİZ DIŞINDA DOKUNAN HER ŞERRİ VARSA YOK ET,DOKUNACAKSA DEF ET.!!!
AMİN.AMİN.AMİN.
SON RAKKAM..............................2.100.ADET.
20.ADET.
YARABBİ BİZLERE İRADEMİZ DIŞINDA DOKUNAN HER ŞERRİ VARSA YOK ET,DOKUNACAKSA DEF ET.!!!
AMİN.AMİN.AMİN.
SON RAKKAM..............................2.100.ADET.
AMİN KADİR BABA.
Öyle coşkulu gidiyorki ,sınavların bitmesini bekleyemedim biran önce katılmak istedim..:)
1O tane okuyorum
Allah kabul etsin
SON RAKKAM..............................2.110.ADET.
Sağol Fatih kardeşim hediyeni aldım. Allah razı olsun.
Benden de size 10 adet kabul et lütfen.
TÜM SIKINTI VE KEDERLERDEN KURTULMAK İSTİYORUM YA RABBİM...
100 ADET AYETELKÜRSİ...
YA MEDET YA MEDET YA MEDET
33 ADET AYETELKÜRSİ...
2253
7 de benden 2260
10 adet te benden 2270
MAŞALLAH MAŞALLAH NE NE GÜZELLİK BU NE COŞKU RABBİM GAYRETLERİMİZİN KARŞILIĞINI KAT KAT VERSİN İNŞAALLAH... Bismillah deyip 10 tane okuyorum...DOSTLUKLARIN DEĞERİNİ BİLENLERE HEDİYEMDİR ALLAH KABUL ETSİN...
CİHAN ABİM İÇİN . ALLAH SIKINTILARINI ALSIN .
10 ADET
SON RAKKAM 2.290
MaDlyMadD KARDEŞİMİZİN ANNESİ İÇİN OKUYORUM BU GECE . ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VER AİLESİNE BAĞIŞLA TEYZEMİZİ.
20 ADET 2.310
10 SERKAN
10 YUNUS DOSTLARIMIZ İÇİN AYETEL KÜRSİ OKUYORUM BU GECE . ALLAH YARDIMCILARI OLSUN .
SON RAKKAM 2.330
5 Hebuna
5 Fatihe
2340
10 adet okuyorum bu gece . BURCU KARDEŞİM İÇİN HAYIRLI GÜZEL BİR HAYAT VER ALLAHIM.
SON RAKKAM 2.350
10 ADET OKUYORUM BU GECE . CANPOLAT KARDEŞİMİZ KATILDI BİZE ALLAHIM . SEN ONUN SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA AL FERAHA KAVUŞTUR ALLAHIM .
SON RAKKAM 2.360
ALLAH YAR NE MURADIN VARSA VERSİN HEBUN KARDEŞİM .
10 ADET
SON RAKKAM 2.370
TÜM DUA DOSTLARININ VE BENİM MÜŞKÜLÜM İÇİN 100 TANE DAHA
SON RAKKAM 2.470
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN PAPATYA KARDEŞİM .
5 AYETEL KÜRSİ
SON RAKKAM 2.475
Rabbim sana dinimizin emirlerini en güzel şekilde yerine getirmeyi nasip etsin TUREK KARDEŞİM .
10 ADET
SON RAKKAM 2.485
KADİR ABİ UMUT CANIN FORMUNDAKİ AYETEL KURSİLERİ TOPLADIM TOPLAM 34 TANE AYETEL KURSİ VAR BURYA AKTARIYORUM BENDE 40 TANE OKUDUM TOPLAM 74 OLDU ALLAH KABUL ETSİN
YANLIZ SİZİN AÇTIĞINIZ DUA UMUT CAN İÇİN ORDAKİLERİ YALDIM YANLIŞ ANLAMADIM DİMİ KADİR ABİ YANLIŞIM VARSA DÜZELTİRMİSİNİZ
15 TANE DE BEN OKUDUM.ALLAH KABUL ETSİN
kadir abi umut canın formunda 10 tane yine okundu onu burya aktarıyorum bende okudum yine 10 tane toplam 20 tane oldu su sat itibariyle
ANALARIMIZ İÇİN,
25 adet
BABALARIMIZ İÇİN,
25 adet
Allah kabul etsin.
100 tanede annemin hediyesi var kabul edin lutfen.
50 tanede dun yine bizim o 4 hatimden artan var.onuda buraya yolladik.Allah kabul etsin.
kardeşlerim dün 20 tane okudum allah kabul etsin
50 tane Allah kabul etsin.
2864
6 Ayetel Kürsi okudum.Allah kabul edin.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.