abi allah razı olsun senden bi rica var benim ve arkadaşım içinde dua edermisin arkadaşım trabzonda taşıyor ismi zehra durumu çok kötü az önce telefonda konuştum onun ve benim için dua edermisinz?hepinizden allah raı olsun
CANLARIM
(79 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sudemeral ablacım 10 ihlas 10 NAS KABUL ET LÜTFEN
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun rabbim hayırlıysa gönlünün muradını tez zamanda versin 3 ihlas 1 fatiha sana sende benim meleklerime dua et anne babasının hakkında ne hayırlıysa o olsun tez zamanda inşaallah amin
DERYAYA 10 ZEHRA KARDEŞİME 10 FATİHA . HADİ BAKALIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . DEVAM DEVAM YA ALLAH .
Allah razı olsun Fatih kardeşim. Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin, sıkıntılarını gidersin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın senin kıymetini bilen. AMİN AMİN AMİN
FATMA ABLACIM HEMEN YAZDIM 10 FATİHA 10 İHLAS . ALLAH KABUL ETSİN .
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM,DİLİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.ABLANIDA UNUTMA.ALLAHA EMANET OL...
:):) Fatih abicim benimmmm
Rabbim o zengin gönlüne görer verir inşallah. O temiz kalbine göre veriri inşallah. Hakettiğin hayal ettiğin herşey olsun inşallah. Dilinden zikri, gönlünden kalbinden bizleri eksik etme yeter. :):18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun abimmmm
MERAL KARDEŞİM 10 İHLAS LÜTFEN KABUL ET .
CENNET KARDEŞİM 1 FATİHA SANA . LÜTFEN KABUL ET.
CENNET BİZ ZATEN GÖNLÜMÜZ ZENGİN DİYE KAYBETTİK MADDİYATI . MANEVİYATIMI KAYBETMİCEM AMA . SUBHANALLAH
:) Ne güzel ya sen akşama kadar artık dua edersin.Maşallah MAşallah. Allah arttırsın. :):)
İnşallah.Allah yolundan ayırmasın.
Allah razı olsun kardeşim. Allah seni iki cihanda mutlu etsin.
maddiyat nedir ki fatih bugün var yarın yok ..bence sen sahip olunabilecek en güzel hazineye sahipsin bukadar geniş bi gönlün ve sabrın var..
RECEP ABİM HOŞGELDİN CAN ABİM . 10 FATİHA KABUL ET LÜTFEN .
fatih abim ya bilgisayarın başına bi geldim yakıp, kavurmuşsun ortalığı :)
Bu ne güzellik böle herkez birbiri için dua edio, birbirine yolluyor hiçbir çıkar gözetmeden. Allah bizi hiç ayırmasın inşallah. 10 ihlas ta ben yolluyorum sana abicim.,
Allah kabul etsin.
Allah muradlarını tez zamanda verir inş. Allah tüm dularını kabul eder hayırlısıyla inş.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM . RAHMET DİYORUZ BOŞAMI DİYORUZ . SENDE BENİM SANA OKUYACAĞIM DUALARI KABUL ET . MEVLAMDA KABUL EDER İNŞAALLAH.
1 AYETEL KÜRSİ BEN SANA OKUDUM
2 tanede benden sana kardeşim . LÜTFEN KABUL ET.
ALLAH RAZI OLSUN BU ARADA BU SAATLETRDE YOĞUN OLUYORUM YÜREKTEN OKUYORUM KABUL EDİN
Rabbim açtık ellerimizi senin için
Gzöyaşlarımızı sel yaptık, oldu deniz
Senden ister senden dileriz
Çünkü sen Kerim'sin, sen Rahman'sın, Rahim'sin
Sen herşeyi gören ve işitensin
Bizi de gör duy Rabbim
Kimden isteyelim kimden dilenelim,
Yok ki senden başka kimsemiz.
Sen bizi kendi halimize bırakma, hepimize medet ver Ya Rabbim,
tez zamanda kurtuluş ver Ya Rabbim.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN . KARDEŞİM DUA İÇİNDE DUA YAPTIN . RAHMETİN NE BÜYÜK ALLAHIM . CENNET KARDEŞİM SANA NE DİYEYİM BİLMİYORUMKİ. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SANA . AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim Fatih. hediyeni kabul ettik. 10 ihlas bu kardeşinizden kabul buyrun.
FATİH ABİ NASIL SEVİNDİM BU YAZIYI OKUYUNCA NE GENİŞ YÜREĞİN VAR ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN ALLAH SENİ HAYIRLISIYLA SEVGDİĞİNE KAVUŞTURSUN ÇOK SEVİNİCEMALLAHIM İNŞALLAH HAYIRLISYLA KAVUŞMANI NASİP EDER AMİN DUALARINA NAİLOLURUM İNŞALLAH DU ALMAK BENİ ÇOK SEVİNDİRİYO DUA ETMEKTE ALLAH RAZI OLSUN ALLAHYARDIMCI OLSUN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN ABİM . O KADAR SEVİNDİMKİ . CAN ABİM .
ŞİMDİ GİDİYORUM . LİSTEYİ BİTİRİP GELECEĞİM ALLAHIN İZNİYLE . ALLAH KABUL ETSİN HEPİMİZİN DUALARINI .
GİTMEDEN NASİPTE NURCAN VARMIŞ . KARDEŞİM 10 FATİHA KABUL ET LÜTFEN .
:)
ALLAH RAZZI OLSUN ŞÜKÜR SON ANDA YETİŞMİŞİM
AKŞAMA DEVAM KARDEŞİM . İSTEYECEZ MEVLAMDAN HEPİMİZ İÇİN . KURTULUŞ İÇİN . HEP İSTEYECEĞİZ . HEP İSTEYECEĞİZ.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.