tüm ölmüşlerimiz için siteden olsun dışardan sahipsiz 1 fatiha bekleyen tüm ölmüşlere ne dersiniz hep aklımda birde arkasından peygamber efendimize salavat getiriz
arkadaşlar bu perşembe akşamı hep beraber dua edelimmi
(35 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
çok güzel düşünmüşsün sevdacım yapalım inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
evet evet yapalım lütfen..bir de saat belirleyelim mi
gerçekten ya düşünsene onlar orda belkiallah acılarını hafifletir biraz hep kendimizi düşünüoruz onrlad faydalansın kardeşim benim
evet saat geç olmalı yatsı namzından sonra kardeşlerim
okuyalımmı ne derseniz18 yıl önce gönderildi # -
inşallah canım. ben varım
Bencede çok güzel fikir dostlar.Saat kaç olsun tam 23 iyimi mesela?
bende varım yasinde okuyanlar okusun herkes dua ederse allah kabul eder canım benim
BABACIM GÖRÜYORSUN DEĞİLMİ RAHMETİ . SUBHANALLAH .
Allah razı olsun sevdacım iyi niyetinin karşılığını versin inşşallah...
kardeşlerim herkes katılsın birazda onları sevindirelim değilmi
DEĞERLİ DOSTLAR ZATEN BÖYLE BİR GELENEĞİMİZ VAR.PERŞEMBE GECESİNİ CUMAYA BAĞLAYAN GECE SAAT 10,DA BAŞLANIYOR.
BİLGİNİZE SUNARIM.
O SAAT TE HERKES DUADA BİRLEŞMEYE ÇALIŞIYOR.18 yıl önce gönderildi # -
insaallah
ben bilmiodum bunu sadce ölmüşler için kadirbaba
kadir baba ne okuyoruz o saatlerde
DEĞERLİ DOSTUM TABİKİ HERKES İÇİN.HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN.HEPBİRLİKTE,GÖNÜL GÖNÜLE.KİM NE İÇİN İSTİYORSA.
BİZLER O SAATTE EĞER MEŞGULİYETİMİZ DÜNYA DEĞİLSE,HEPBİRLİKTE İÇİMİZDEN DUALARIMIZI EDERİZ.BAZEN İSİM İSİM,BAZEN ÖLÜLERİMİZ İÇİN,BAZEN EN SIKINTILI OLANIMIZ İÇİN.
GÖNÜLLERİMİZ BİR YANİ PERŞEMBE GECESİ SAAT 10.DA.18 yıl önce gönderildi # -
İÇİNİZDEN NE GEÇİYORSA MAKSAT DUADA BİR OLMAK.UMULUR Kİ BİRİMİZİN BİR AHLI DUASI DİĞER BİRİMİZİ KURTARSIN.İNŞALLAH.
inşallah kadir baba.. inşallah. amin
evet kadır baba bu hafta hep ölmüşler için etsek onları mutlu etsek ne güzel olur
İNŞALLAH
DUA EDELİM18 yıl önce gönderildi # -
BURDA BURDA :)
ben neden göremiorum yazımı peki arkadaşlar
SEVGİLİ SEVDA,KONU AÇTIĞIN İÇİN SÖYLÜYORUM BEN HER GECE TÜM DUA DOSTLARIMIN AHİRET ALEMİNE GÖÇ EDEN YAKINLARI İÇİN 3 İHLAS 1 FATİHA OKUYORUM.ALLAH KABUL ETSİN.
Allah razı olsun kardeşim. inşaallah..
Allah razı olsun Meral kardeşim Allah ne muradın varsa versin inşallah...
amin allah kabul etsin canım benim bende cuma günü ettim
ALLAH RAZI OLSUN PERŞEMBE GÜNÜ GÖNÜLLERDE BİR OLALIM.HEPİMİZİN ÖLMÜŞLERİNE .DÜNYADA KİMİ KİMSESİ KALMAMIŞLARA TOPRAK ALTINDA YATAN ŞEHİD ŞÜHEDALARA.BEN HER GECE ANNEME BABAMA OKURKEN TÜM DUA DOSTLARIMIN AHİRETE GÖÇ EDEN YAKINLARINA OKUYORUM.ALLAH KABUL ETSİN.BU SİTEYİ BANA NASİP EDEN ALLAHIM .SENİ HER AN ANMAYI ZİKRETMEYİ BANA VESİLE KILDIĞIN DUA DOSTLARIMIN DÜNYEVİ VE UHREVİ HAYATLARINI SEN RAHMETİNLE NURLANDIR YARABBİ.NURLANDIR YARABBİ.ELHAMDÜLİLLLAH.
amin evet öle yaaplım arkadaşlar çok sevabı var böle okuyalım onlara yardım için yarın öbürgün bizde ölücez allah bilir arkamızdan kim hatırlar anne bbamız hariç her yıl insanlar dahadaa değişio insanlık tükenio biz yaşatalım
Allah senden de razı olsun Meral ablacım. Sevda ablacım ayaplım valla. Arkasından bir fatiha bile okuyamayacak kimsesizler için dua edelim.
eevt ço kimsesizler var cennet kardeşim ya allah unutulanlara yardım etsin peki kimler yasin okuyacak arkadaşlar o geec sadce onlra dua aedicez arkadşlar
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.