hatice ablacım belki bana çok kızdın bunları yazdım diye bilmiyorum blki seni anlamadığımı düşünüyorsun haklsın ama sana yemin ederim ablacım seni çok ii anlıyorum..sadece olaylara dışarıdan bakabiliyorum ablacım...şu anda eğer senin yerinde ben olsaydım bende çok dua ederdim eşim dönsün nolursa olsun dönsün diye..çünkü hem eşimi çok seviyorum hemde gurur meselesi olmuş olurdu..ablacım sen çok hakılsın ben bile bi erkek ark ımdan ayrıolınca karalar bağlıyorum ki o senin kocan çocuğunun babası...sen üzülmez misin ablacım..ama şöyle düüşün ablacım senin ANNEN SENİ O ADAM ÜZSÜN ALDATSIN BAŞKA KADINLARA GİTSİN GURURUNLA OYNASIN DİE DÜNYAYA GETİRMEDİ ABLACIM...Kİ SENİNDE Bİ YAVRUN VAR ABLACIM SENDE YAVRUNU ELALEM ÜZSÜN DİE DOĞURMADIN ABLACIM..ABLACIM ASLINDA VAR YA SEN ÇOK GÜÇLÜSÜN..BEN BU DEDİKLERİMİ YAPAMIUYORUM AMA DEDİKLERİMİN DOĞRU OLDUĞUNUDA BİLİYORUM..ABLACIM DELİ OLAN HERGÜN ÖLÜSÜ OLAN BİRGÜN AĞLAR..Bİ KEREDE ÖLSÜN GİTTSİN BİTİR BU EVLİLİĞİ DERİM BEN..ÇÜNKÜ SEN ÇOK GÜÇLÜ Bİ KADINSIN ABLACIM..ABLACIM LÜTFEN HZUR BULUCAKSIN ALLAH SANA YENİ KAPILAR AÇICAK ABLACIM İSTERSEN NELER YAPARSIN Bİ BİLSEN ABLACIM..YETER Kİ KENDİNE GÜVEN ABLACIM..NOLURSUN ABLACIM LÜTFEN..HERGÜN AĞLAMA BİRGÜNDE BİTİR GİTSİN..BAK BÖLEDE MUTSUZSUN ÖLEDE MUTSUZ OLUCAN AMA EN AZINDAN KURTULMUŞ OLUCAN ABLACIM HERGÜN AĞLAMAKTAN..ABLACIM NOLUR DAYAN..NOLURSUN..ALLAH AŞKINA BİR ERKEĞİN SENİ BÖLE HAKETMEYİŞİNE YAPTIĞI BU KÖTÜLÜĞE KENDİNİ KURBAN ETME ABLACIM..
ABLACIM ALLAH SENİ KORUYO BELKİDE..SEN ÇOCUĞUN ELİNE Bİ BIÇAK ALSA KENDİNİ KESMEYE BAŞLASA RAZI OLUR MSUN..ÜSTELİK O BIÇAĞIN KENDİNE ZARAR VERDİİNİN FARKINDA OLMAYIP KENDİNE O BIÇĞI VER DİE SANA YALVARSA DAHA ÇOK ÜZÜLMEZ MİSİN VEDE VERMEZSİN DEĞİL Mİ..
ABLACIM NOLUR TOPARLAN..O ELİNDEKİ BIÇAĞI AT VE KALEM AL..DUA KALEMİNİ...KALEM KILIÇTAN BİLE KESKİNDİR ABLACIM..
HATİCE ABLACIM ACİL OKU LÜTFEN(BURCU)
(1 mesaj) (1 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.