CENNET İÇİN OKUDUMUZ İHLAS BİTTİ.RİCA ETSEM DUASINI YAPAR MISIN?ALLAHRAZI OLSUN.SEVGİYLE
CEYLAN KARDEŞİM (YLDZ)
(20 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİYN VEL AKIBETÜLMÜTTEKIYN VESSALATÜ VESSELAMÜ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA İLAHİ VESAHBİHİ ECMEIYN
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM
BİZLERİ LUTFUN KEREMİYLE AFFEYLE AHİR AKIBETİMİZİ HAYIR EYLE KILDIĞIMIZ NAMAZI ETTİĞİMİZ DUALARI DERGAHI İZZETİNDE KABUL OLANLARDAN EYLE SON NEFESİMİZDE EMANETİNDEN EMİN İKEN KABZEYLE
YA RABBİ YA RABBİ
BİZİ GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZA, BELA, ŞER,NEFSİMİZDEN VE TÜM KÖTÜLÜKLERDEN BERİ KIL EVLERİMİZE HAYIRLAR VE İYİLİKLER İHASAN EYLE
YA RABBİ YA RABBİ
HASTALARIMAZA ŞİFA, DERTLİLERİMİZE DEVA, BORÇLULARIMIZA EDA, HASRET OLANLARA VUSLAT İHSAN EYLE
ALLAHÜMME İNNİ ESELÜKES-SIHHATE VEL-AFİYETE VEL-EMANETE VE HÜSNELHULKİ VERRİDAE BİLKADERİ BİRAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN
YA RABBİ YA RABBİ
BİZLERE HAKİKİ İMAN, GÜZEL AHLAK, ŞÜKREDİCİ BİR KALP, ZİKREDİCİ BİR DİL, KAZA VE KADERİNE RIZA, AZ YEMEK AZ UYUMAK AZ KONUŞMAK ANCAK ÇOK HİZMET ETMEYİ KABİR AZABINDAN, AHİRET VE MAHŞER DEHŞETİNDEN SELAMETİ, ÖMÜRÜMÜZÜ RIZANA UYGUN GEÇİRMEYİ, ŞEHİT OLRAK SON NEFESİMİZİ VERMEMİZİ VE BUNLAR İÇİN EHLİ İTİKADA UYGUN İMANI VE TÖVBEYİ NASİP EYLE
YA RABBİ YA RABBİ
SENİN SEVGİNİ, SEVDİKLERİNİN SEVGİSİNİ, SENİN SEVGİNE ULAŞTIRACAK AMELLERİN SEVGİSİNİ NASİP ET İLMİMİZİ İHALSIMIZI ARTIR
ANA BABAMIZA EVLAT VE KARDEŞLERİMİZE AKRABA AHBABIMIZA VE TÜM DİN KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI ÖMÜR GÜZEL HUY AKLI SELİM SIHHAT AFİYET HİDAYET İHSAN EYLE
BURADA BULUNAN CENNET KARDEŞİMİN DE MURADINI HAYIRLA İHSAN EYLE
YA RABBİ AMİN
VELHAMDÜ LİLLAHİ RABBİL ALEMİN
V İLAHÜKÜM İLAHÜN VAHİD LA İLAHE İLLA HÜVERRAHMANÜRRAHİM ALLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVEL HAYYÜL KAYYUM YA BEDİASSEMAVATİ VELERDI YA ZEL-CELALİ VEL İKRAM
AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
yıldız hanım 21 lahavle hediyemdir Allah razı olsun
19 yıl önce gönderildi # -
KABUL EYLE YA RABBİM.AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAHIM OKUNAN BU DUAYI AMİN DİYEN DİLLERİ AMİN YAZAN ELLERİ GÖRÜR BİLİRSİN . BU GÜZEL DUAYI KABUL ET . YA ZAHİR YA KADİR YA ŞAFİ YA VEDUD YA RAHİM YA RAB. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ . AMİN ECMAİN AMİN ECMAİN AMİN ECMAİN
Amin kardeşim.
Allah razı olsun.
Amin Amin Amin Allah razı olsun...Allah kabul etsin.
ALLAH KABUL ETSİN AMİN
Ben bu duaya katıldımmı bilemiyorum.
Şuan hemen 10 İhlas okuyorum Cennetime.19 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin cennetim rabbim o güzel gönlünde herne dileğin varsa sana nasip etsin kardeşim sağlıcakla kal
amın amın
amin amin amin Allahım..
RABBİM KABUL ETSİN CENNET KARDEŞİMİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH .CEYLANCIĞIM SENİNDE NEFESİNE ELİNE SAĞLIK HEDİYENE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SENİ DARDA KOMASIN BİR SIKINTIN VARSA BİR AN ÖNCE FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH .BENDE ÇOK BORÇLUYUM BENİM İÇİNDE DUA ET LÜTFEN KARDEŞİM SENİ SEVİYORUM GÜZEL KARDEŞİM BENİM.
CENNETİM SENİ DE ÇOK SEVİYORUM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH.
AMİN.AMİN.AMİN.
CENNETİM ALLAH DUANA İCABET ETSİN İNŞALLAH.SANA HAYIRLARI KOLAYLAŞTIRSIN.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
.
Hepinizden Allah razı olsun olsun.Yıldız ablacım benim için okudun Allah ne muradın varsa versin.Ceylan abla nefesine sağlık , burda yazmasada gönlünden benim için amin diyen ve dua eden bütün dua dostlarımdan Rabbim razı olsun.Hakkınızı helal edin.
Amin amin amin.Rabbim bu okunan ihlaslar hürmetine kalbimdekileri gönlümdekileri ver Ya Rabbim.Kerim Allah Latif ALlah...
yıldız hanım 100 lahavle hediyemdir
Allah umduklarınıza nail korktuklarınızdan emin eylesin
Allah kimseye muhtaç eylemesin ummadığınız yerlerden hayırlı helal bol rızık ihsan etsin
Rabbim afiyet ve helal bol kazanç nasip etsin elimizdeki nimetlerden mahrum etmesin
AMİN
Allah sizden razı olsun vesile olduğunuz için19 yıl önce gönderildi # -
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(İstiğfara devam edeni, Hak teâlâ, her türlü sıkıntı ve üzüntüden uzaklaştırır, geçim darlığından da kurtarır, ferahlığa çıkarır, ummadığı yerden rızka kavuşturur.) [Nesai](Her gün sabah akşam yedi kere, "Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim" okuyan, dünya ve ahiret sıkıntısından kurtulur.) [İbni Sünni]
(La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]
(Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır.) [Şir’a]
(Sıkıntılı iken “Hasbünallah ve ni’mel-vekil” deyiniz!) [İ. Merdeveyhi]
(Yasin okuyanın sıkıntısı gider.) [Deylemi](La ilahe illallah kable külli şey’in, La ilahe illallah ba’de külli şey’in, La ilahe illallah yebka Rabbünâ ve yefni küllü şey’in diyen sıkıntıdan kurtulur.) [Taberani]
(Cuma namazından sonra, İhlâs, Felak ve Nas’ı yedişer defa okuyan, bir hafta, kaza, bela ve sıkıntılardan kurtulur.) [İ.Sünni]
("La ilahe illa ente, sübhaneke inni küntü minezzalimin" diyen, uğradığı beladan kurtulur.) [İ. Sünni]
(Sıkıntı için şu duayı okuyun: La ilahe illallahülazim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.) [Müslim]
(Sıkıntıya düşen 7 defa Allah, Allahü Rabbi, lâ üşrikü bihi şey’a desin!) [Nesai]
(Sıkıntı için, “Allah, Allah Rabbünâ lâ şerikeleh” deyin!) [Beyheki]19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Ceylan ablacım .
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim dualarımızı kabul et, şu an yağan yağmurların senin rahmetinin hürmetine kim ne diye dua ediyorsa kabul et, kimin ne sıkıntısı varsa gider yarabbim.
Allahım Cennet kardeşimizin ve dua dostlarımız ile müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı ol, haklarında hayırlısını nasip et. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL.
AMİN AMİNA MİN19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.