allah razı olsun amin tabiki ederim
Kardeşlerim bu akşam ölmüşlerimiz için okunacak dualrdan sonra dua isteyenler
(51 mesaj) (32 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
sevda kardeşim benim içinde dua et sevdiğimle kavuşayım 1 fatiha 3 ihlas kabul buyur benden sana
19 yıl önce gönderildi # -
tamam canım benim allah razı olsun amin
allahin rizasi ile herseyin eskisi gbi olmasini istyorum sevdigim icin..bana da dua edebilirmisiniz? allah razi olsun smdiden allah kabul etsin hepimizin dualarini amiin
SEVDACIM. HAKKIMDA HAYIRLI OLAN ISE GONLUMDEKI INSANIN NIŞANLIMIN TEKRAR GERI DONMESINI İSTIYORUM RABBIMDEN. BENIM ICINDE BU ŞEKILDE DUA EDER MISIN...
BENDE SABAH NAMAZINDAN SONRA SENIN ICIN DUA EDECEĞİM CANIM. RABBIM BIZIM ICIN TAKDIR ETTIĞI HERŞEYIN SONUCUNU HAYIRLI KILSIN...
canım ablacım senin için hakkında hayırlı olanı isticem alahın izniyel allah gönlüne göre versin amin tabi dua ederim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM, AMIN...
ben de gönlümdekini Allahımın hakkımda hayırlı eylemesini istiyorum.
allah senden razı olsun.benimde içinde şu şekilde dua edersen çok sevinirim rabbim sema kardeşimin gönlündekini ver dersen inan yeterli. bende senin için o saatte 100 ayetel kürsi okuyacam kabul et inş...
lütfen banada dua edin.sevdiğimle tez zamanda evlenip;tam anlamıyla dinimi yaşama istiyorum.allah razı olsun dualarım sizinle herzaman.
Sevda hn. Beni unutmayın olurmu. :)
Allah razı olsun Sevdacım. İnşallah akşama 10,00 da bende katılabilirim Allahtan bir engel olmazsa duaya.
Canım, benim ve ailemin maddi ve manevi problemleri için dua edersen sevinirim.
Rabbim yar ve yardımcın olsun iki cihandada yüzün hep gülsün. AMİN AMİN AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
tamma ikiniz içinde edicem not aldım herkes için allaha duaedicem ayrı merak etmeyin kardeşlerim saat 22:00de buluşalım
bende istiyorum
bütün ölmüşlerimiz için
anne ve babamın sağlığı için
kardeşim askerde hayırlısıyla gidip gelmesi için
ablamın evliliğinde mutlu olması için
ve benim için de hafta sonu girreceğim sınavları kazanabileyim
çok uzun oldu galiba
dua edersen çok sevinirimm
çok teşekkür ediyorum şimdiden
Allah razı olsun ne muradın varsa versin inşa'allah19 yıl önce gönderildi # -
kardeşelrim ablalrım aldım hepinizin sorunlarını not aldım allah tan tek isteğim benimde hayırl ı bi eş ve stilistlik işime devam etmek allah dualarınızla bana hayrılısını versin şu anda inşaat işinde pazarlama yapıorum inşallah büyük işler paşindeyim olurda kendi borçlarımı toparlarım kardeşimde okuyo iyi olur yani.
BENDE HAYIRLI BİR EŞ İSTİYORUM TEZ VAKİTTE
İNŞ19 yıl önce gönderildi # -
ÖLMÜŞLERİMİZ İÇİN OLAN DUAYA BABAM MEHMET EMİN,OLARAK DAHİL EDERMİSİNİZ.
İŞLERİMİZ DÜZELSİN BORÇLARIMIZ ÖDENMESİ İÇİN VE RIZASINA UYGUN GÖNLÜME GÖRE BİR YUVA İÇİN DE DUA EDERMİSİNİZ...ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN..AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
sevda kardeşim lütfen benim içinde dua et cok dardayım sizlerin dularını bekliyorum
amin19 yıl önce gönderildi # -
borçlarımdan kurtulmam için eşime bir iş için dua istiyorum amin
canım kardeşim banada dua edermisin Allahım bana hayırlı bir eş nasip etmesi için
Amin. Dualarınızda beni de unutmayın Allah gönlüne göre versin19 yıl önce gönderildi # -
OKUNAN EZANLAR YÜZÜ HÜRMETİNE 3İHLAS 1 FATİHA,BAŞTA PEYGAMBER EFENDİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM AHİRET ALEMİNE GÖÇ ETMİŞ YAKINLARIMIZIN RUHUNA ALLAHIM KABUL ET YERİNE ULAŞTIR.AMİN.MEZARI BAŞINDA BİR FATİHA OKUYACAK KİMSESİ OLMAYANLARIN RUHUNADA 3 İHLAS 1 FATİHA KABUL ET YA RABBİM.AMİN.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.