sevgili dua dostlarım ben bu konuyu açtım ama şimdi bulamadım yanlış olmuştur diye tekrar açıyorum eğer ikitane olduysas kusura bakmayın rica ediyorum
dün biz akşam yemeğimizi balkonda yedik ve karınca bengisuyu ısırdı ben bu sabah gizemle msn de görüşürken bengi kalktı mutfağa gitti ve ordan sesler gelmeye başladı elinde terlik almış ve vuruyor kızım ne yapıyorsun günah dedim elinden terliği aldım anne onlar beni dün ısırdıya karıcaları dövüyorum dedi
ben günah böyle yapılmaz diyince onlar beni ısırdı bana günah değilmi dedi küstü babanneye gitti sonra babanne geldi kızım gelde bengisudan özür dile dedi ne oldu anne dedim demişki babanne git anneme söyle benden özür dilesin dilemesede gitsin karıncaların annesi olsun demiş çok güldüm
bengisu geldi konuştuk kadir abiyi çok seviyor dedimki bak kadir dede duyarsa çok üzülür benim kızım karıncayı niye incitmiş der dedim bana dediki söööööööööyyylleee kadir dedem karıncaları döver niye ısırmışlar kızımı diye dedi :)kayınvaldemle gizem ben çok güldük bunu paylaşmak istememdeki sebep hep böyle gülelim inşallah hep beraber hayırlı cumalar
dua dostlarım biraz gülelimi
(39 mesaj) (15 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
:))))))
19 yıl önce gönderildi # -
CANIM RABBİM SANA BAĞIŞLASIN BENGİSU YU..ÖPÜYORUM ONU RABBİM YÜZÜNÜZÜ HEP GÜLDÜRSÜN
HAYIRLI CUMALAR BENGİSU 1 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM KARINCALAR YAKLAŞMASIN SANA BİDAHA..19 yıl önce gönderildi # -
:)):)) yicem ben onu yicem
YAHU NE DİYEYİM BEN SİZLERE ŞİMDİ.BENİM YEĞENİM DE BENGİSU KADARKEN BALKONDAN GELEN KARINCALARA SEN BİZİM EVE NİYE GELDİN BAKİM DİYE TERLİKLE KOVALARDI.
DEĞERLİ DOSTUM BENGİSUYA KADİR DEDEDEN 100.LA HAVLE HEDİYE.EMENETİ İLET BİR ZAHMET.
VE ONA DEKİ FAZLA SAMİMİ OLMADAN KARINCALARA DOKUNMAYA ÇALIŞSIN.ONLARDAKİ BEREKET ÇOK FAZLADIR.HATTA SEN BİLE DOKUN.
ONLAR BEREKET TAŞIRLAR HER YERE.KADİR DEDE KARINCALARI ÇOK SEVİYORMUŞ DE BENGİSUMA.19 yıl önce gönderildi # -
bence gelsin beni dövsün:)))
sitedeki en büyük karınca benim çünkü..bide bazen hakkaten ısırıom galiba:s
:)19 yıl önce gönderildi # -
kadir abi tabiki iletirim emaneti allah razı olsun 1 ayetel kursi hediyem
burcu kapat konuyu ablacım üzülmede yoksa ben gelicem ısırıcam senin yanaklarını :)hadi gül bakim19 yıl önce gönderildi # -
ablacım çok vicdan azabı çekiyorum..şimdi o abla gelse bi yanlış anlaşılma yüzünden konu nerelere gittti:((bana güzel görünen belki ona kötü görüündü neyse tamam bu konuyuda karıştırmıom..ama beni bi dövün ii gelicek..belki kötekten anlarım:((
:):):):)
ablam ya bengisuyu benim için öpermisin ablacım ...
burcu seni ben dövim mi?19 yıl önce gönderildi # -
döv döv:))
tamam oldu.... :))
ah vurma tamam ahhhh yappa ..ay çekme saçımı duy noluy vuyma abya noluy...ahh tekme atma..of gözüm gitti...ah kafam..dur çekme bacamı..dur tamam ısırma dilimi konuşmicam bidaha söz:)))
:))19 yıl önce gönderildi # -
:)
OLMAZSA KARINCALARIN ANNESİ OL...:)
bende aynen öyle düşündüm bu arada karıncalar benide ısırdı
AH CANIM BENİM YA NE TATLI ŞEY O YA ALLAH SAN BAĞIŞLASIN ÇOCUK İŞTE ALLAHIM DÜŞÜNCELEERE BAK:):)
canım benim ne tatlı maşallah Allahım hep böyle muhabbetinizi daim etsin amin
amin amin allah bütün çocukları anne babalarına bağışlasın
Canımmm bengisuyumm benimm,Nurgül ablacım ne olur öp onu benim için:):)
DAYISI YER ONU YER :)) BURCU SENDEN KARINCA OLMAZ :))
ne olur peki:s
.
BÖCÜKSÜN YA UNUTTUNMU?SİTENİN BÖCÜĞÜ..
ya ben böcek miyim yani :((( ama ama ama olmaz kii böcekleri öldürüoz:((( :p
BÖCEK DİİİL BEBEĞİM BÖCÜK BÖCÜK...
böcük daha güzel demi:) böcüküm ben:)) ama tıfılımda..tıfıl böcük:s heh ya şımardım gene of:) allahım çok şımarığım ben..aynı zamanda zekiyim bisde komiğim bide güzelim..bide kendini beğenmişim sanırım:s:(
fatih dayısı cennet teyzesi kadir dedesi bengisu karıncalarla barıştı birdaha dövmeyecekmiş onları onlarda bengisuya abla diyecekmişler
ay canım benim ya bıcır bıcır kadir dede diyişi hala kulağımda valla. olsa da biraz sevsek onu o topik ellerini öpsek.
bengisu sana abla diyebilir miyim...benim hiç ablam olmadı..biz çok afkirdik..bir ekmeği on sekize böler yerdik..benim babamı ezdiler bengisu..benim annemi ortadan ikiye böldüler bengisu..biz bir kırıntıyı on sekiz kardeş paylaşıp yerdik..bizim hiç kırıntımız olmadı bengisu.....
karınca küçük emrah versiyonu:p
::))19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.