gözlerimden yaşları durduramadan önümü göremeden yazdığınız bu yazıları okumaya çalışıyorum...
mutluluktan ağlamak bu olsa gerk dedim kendime..
şimdide gene ağlayarak size teşekkür ediyorum..
ben böle sevildiimi bilmiyordum..
önceden neden ben bu dünyaya geldim die ağlarken..neden neden hep isayn ederken..şimdi anlıyorum nedenini..
sizi bulmak için..sizi sevmek için..sizle olmak için..annem beni sizi sevmem için doğurmuş yıllar sonra doğumdan 23 yıl sonra bölesine sevilebileceğimi bilmeden üstelik..
mutluluktan ağlamak bu olsa gerek..
nurcanım nurayım deryam behnan ablam yıldız ablam fatih abim..hebun kardeşim sedefim cihan abim madly kardeşim..allahım heyecandan unutmuş olabilrim mi dahasını..hakkınızı helal edin..bu kadar mutluluk bana fazla geldi..içim çok buruk şu anda ama yüreğim uçuyor..iiki varsınız allah hepinizden razı olsun..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BURCU
(62 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SEN MUTLU OLCANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN VARSA HAKKIM HELALDİR SENDE HELAL ET ÖPTÜM SENİ SAĞLIK MUTLULUK BAŞARI DOLU NİCE SENELERE
18 yıl önce gönderildi # -
doğum günün kutlu olsun nice nice yaşlara..... :):)
ben kaçırmışım kutlamalarınıı :(:(18 yıl önce gönderildi # -
aslında daha doğmama trt saatiyle sekiz saat var:))
çok çok teşekkür ederim sağol..:)
ŞİİRİMİ OKUSAYDIN YAAA!
okudum ablacım okumam mı:)hepsini hepsini okudum gözlerim dola dola okudum hemde:)
Burcumum doğum günün kutlu olsun. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin, hakkında hayırlı olanı nasip etsin. İyi insanlarla karşılaştırsın. AMİN AMİN AMİN.
KOCAMAN ÖPÜYORUM CANIM.
NİCE YILLARA18 yıl önce gönderildi # -
ablacım sağolasın..allah razı olsun canım ablam teşekkür ederim..
doğum günün kutlu olsun. DUALARIN KABUL OLSUN. yaşlılar kervanına sende katıldın demek:)
kaya abi bak beni fıtır etme lütfen yaşım geçio biliom ama hala 18 gibi gösteriom bu tescillidir..inanmıosan gel sende gör:(((ben gencim güzelim artı öğrenciyim artı komiğim artı böcüğüm artı tıfılım bide çok ukalayım:)))
be original taklitlerimden sakının written by burcu
yes. I see wahat you mean
if you understand me ,there is no problem anymore:)
ben en iyisi anadilden gideyim. sen türkçe söyle yazmamda konuşmamda anlamam da berbat. bana göre
:))
certainly sir:ppeki abiş:)bi laf at iki espiri yapak millette gülsün hem sadaka bu sadaka:)
benden iyi dilenci yok. Allah rızası için biraz bana ingilizce dua etsene. burcu. farklı olur. ingilice sadaka istiyen. nasıl.
doğum günün kutlu olsun burcu , daaha nice yıllara
:s ya o nası olur ki:s
hehe dur buldum..allah aşkına(love of god)
bi ekmek parası(money of a bred) ekmek nassı yazsılıodu unuuttm ya:sbana verin(give me)
give me only the money of a bread for lave of god,please...my childrens are hungry at home..they have not eaten anything for six years..
my god give you your love if you give me some money:p
ya tamam saçma oldu..dedim ki allah aşkına bi ekmek parası çocuklarım evde aç altı yıldır hiç bişi yemediler tanrım sana aşkını versin eğer bana biraz para verirsen..ama saçma oldu :((
burcucum doğum günün kutlu 0lsun ve herzamn böyle neşeli ol tamammı siteye hareket katıyosun
çok sağol nurcum bu arada beni lütfen taklitlerimle karıştırma:)))
ben orjinal burcuyum:))allah razı olsun çok sağol
written by burcu:))18 yıl önce gönderildi # -
Burcu stand up !!
Listen to me .
Laughing Baby .
You are great .
HAPPY BİRTDAY .
I LOVE YOU MUCH.......
FATTİ AĞABEYİN :)
you have some grammer "hata"s..ya hatanın ing cesi neydi:s unutmuşum:s
VALLA SENİNKİ BİR KİŞİ ANLAMAMIŞTIR . BANA HATA DİYOR :)
ben dedim ki sende bazı grammer hataları var dedim bikerem:))
ama hatanın nassı yazıldını unutmuşum ne vay bunda:(
Yeni yaşının senin için hayırlara vesile olmasını dilerim.
??? http://www.mucize.net ???
allahım ben bunu görmemiştimm..yeni mi koydun...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok güzeeeeeeeelllllllllllllllllllllll...........................
ay abğırmak istiom...........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirdim ben delirdim delirdim delirdimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok güzel ya çok sağol..ay çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay allahım..çok sağol çok teşekkür ederim44444444444 ya pardon msnde gibi hissettim bi an :)18 yıl önce gönderildi # -
:) :) :) :)
Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara BURCU.
burcu kaskandım deni:) ne şanslısın ne kadar çok sevenin var yaa allahın sevdiğini kuluda sever öptüm seni hayırlı seneler tekrar
hazan çok teşekkür ederim:))allah razı olsun..nurcan kıskandına inanmıom:)öle olsa ilk sen kutlamazdın..şekerrim benim:)şappur şuppur öperim göslerinden:)
BURCUM HAYIRLI SENELER ..
GEÇ OLDU KUSURA BAKMA ÖPÜYORUM YANACIKLARINDAN.18 yıl önce gönderildi # -
ablişim ne kusuru:)sağol ablacım çok teşekkür ederim..
bu arada ben iice şımardım:)bidaha ki doğum günüme 364 gün kaldıda:):)):):):))
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.