Bu sayfaya sans eseri rastladim, hosuma gitti ve üye oldum :)
Danimarkadan selamlar size... Yarin sözlü sinavim olucak hayirlisiyla "din tarihleri" 50 dk. icinde Yahudi-Hristiyanlik-Islam olucak konumuz.. Insallah basaririm, duanizi esirgemeyin, bütün sinava girecek kardeslerime basarilar diliyorum, Allahin yardimi sizinle olur insallah. Nekadar yalan bir dünya olsada, bu sinavlar asil gercek sinavimiz olmasada bunu basarmak, burada bizlerde birer örnek oluruz insh.
Sinava 24 saat kalasi
(21 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hoşgeldin kardeşim Allah yardımcın olsun inşallah sınavın çok iyi geçer sana 3 ihlas 1 fatiha hediyem olsun...
18 yıl önce gönderildi # -
Sagol.. Allah razi olsun Sedef kardes :)
allah yardimcin olsun kardeşim..10 ayetel kürsi kabul et..
allah yardimcin olsun kardeşim..10 ayetel kürsi kabul et..
HOŞGELDİN :):):)NE KADAR GÜZEL TAAAAAAA.... DANİRMARKADAN
RABBİM SANA GÜZELLİKLER YASATSIN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
Allah yardımcın olsun
7 fatiha hediyemdir18 yıl önce gönderildi # -
cok sagolun, Allah razi olsun :)
HOŞGELDİN ARAMIZA BENDE SANA 3 İHLAS 1 FATİHA OKUYORUM UMARIM SINAVINI BAŞARI İLE GEÇERSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
HOŞ GELDİN ARAMIZA CANIM İNŞALLAH SINAVI HAYIRLISI İLE VERİRSİN
B ENDE YENİYİM KARDEŞİM BENDE ACİ BİR KULUM NE KADAR DUAM KABUL OLUR BİLMEM AMA BENDE SANA 3 İHLAS BİR FATİHA HEDİYEM OLSUN SENDE BURAYA GELDİKÇE BANA DUA ET TAMAM MI KARDEŞİM BENDE SINAVA GİRECEM ALLAH RAZI OLSUN
KARDEŞİM ALLAH İŞİNİ RAS GETİRSİN . 5 FATİHA OKUCAM SANA HOŞGELDİN NİYETİNE. ALLAH YARDIMCIN OLSUN
benim 24 saatim bilem yok:((kaldımı on saat:s
hoş geldiniz kardeşim
3 kevser suresi okuyorum size
Allah zihin açıklığı versin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
HOŞ GELDİN KARDEŞİM BAŞARILAR DİLEĞİ İLE 11 İHLAS YOLLUYORUM.SEVGİYLE KAL.
HOŞ GELDİN KARDEŞİM RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN... BENDE SİZİN İÇİN 3 FATİHA 3 İHLAS OKUYACAĞIM...BAŞARILAR DİLİYORUM.
hepinize ayri ayri tskler ediyorum, Allah razi olsun cok sevindim ilginize :)
bu basit sinava bukadar heycan varken, kim bilir hesap zamani gelince ne halde olacagiz... Allahim insallah dualarimizi kabul, günahlarimizi afeyler.18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim zihin açıklığı dilerim.Rabbim yardımcın olsun.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM HOŞGELDİN
Hepinizden Allah razi olsun kardesler, sinavim cok iyi gecti. Burada bir "yabanci" olarak görülmek, ve islami simgeleyen basörtüsünü takarak bir din sinavinda basarili gecmek, gurur verici oldu. Tesettürlü kardesleri kücümseyenler, ve bu kisileri "cahil" görenler icinde iyi oldu :) Umarim bütün sinava cikacak kardeslerin sinavi cok iyi gecer, eminim Allah yardimcilari olacakdir. Rabbim kimsenin duasini cvpsiz birakmaz, yeterki biz ona signalim, ona ibadet edelim. Herkesden tekrar tesekkür ederim...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.