SEDEF KARDEŞİM CANDAN KARDEŞİMİZİN BÖLÜMÜNDEKİ YAZINI OKUDUM ÇOK ÜZÜLDÜM NE YAPABİLİRİM SENİN İÇİN SANA DA 10000 İHLAS BAŞLIYORUM 5000 GARANTİ OKURUM ALLAH KISMET EDERSE SONRA YARDIM İSTERİZ SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN KENDİNİ FAZLA ÜZME HERŞEY YOLUNA GİRER İNŞALLAH RABBİM YARDIMCIN OLSUN FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.
SEDEF^'e (YLDZ)
(66 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun senden görünce kalbim bir heyacalnadı ki.Allah ne muradın varsa versin inşallah
böyle düşüne düşüne delirecekmişim gibi hissediyorum. heryer dar geliyor herşey batıyor bana.
İyi ki varsınız Raabbim sana sıkıntı dert yüzü göstermesin her iki cihanda mutlulukar versin inşallah...
bende hemen başlıyorum...
çok duygulandım görünce beni bu kadar üzen insan varken, böyle sevindiren insanlarda var çok şükür...18 yıl önce gönderildi # -
SEDEFCİM RABBİM SENİN İÇİN FERAH KAPILARI AÇSIN BENDE SANA HAZIR OKUNMUŞ 100 İHLAS YOLLADIM HEYBEMDEN.ALLAH KABUL EYLESİN SANADA ŞİFA OLUR İNŞALLAH...
18 yıl önce gönderildi # -
SEDEFİM CANIM ÜZÜLDÜM ALLAH NE SIKINTIN VARSA TEZ ZAMAN DA GİDERSİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN NİŞANLINLA HAYIRLI MUTLU UZUN BERABERLİK NASİP ETSİN CANIM ÜZÜLME ZAHMETTE RAHMET VARDIR ALLAH YARDIMCIN OLSUN 10 ADET SELAVATI ŞERİFE SIKINTIN İÇİN TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞ.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN
Alalh razı olsun inşallah amin.hepinizden Allah razı olsun
allah kolaylık versin sana arkadaşım allah sana sıkıntılarından arındırsınn allah kolaylık versin benim gibi bir acizkuldan da kabul ederse mevlam bu günde 50 ihlas ben yollayayım sana allah kabul eder inşallah allah kolaylık versin sana sen rabbime sığın o darda kalmışları bırakmazzzz
SEDEFÇİM SANA AYETEL KÜRSİ İHLAS FATİHA SAYISIZCA OKUYORUM CANIM HAFTA SONU SENİ ÇOK MERAK ETTİM HEP DUA ETTİM ARAMADINDA BENİ BEN ARASIN SANMIŞTIM EVDE NET YOK BİLİYOSUN SEDEF HİÇBİRŞEY SENDEN DEĞERLİ DEĞİL BUNU UNUTMA KENDİN İÇİN YAŞA CANIM BENİM DUALARIM SENİNLE.
SEDEFÇİM 2000 OKUDUM DEVAM EDİYORUM CUMAYA YETİŞTİRECEZ İNŞALLAH .GÖNLÜNÜ FERAH TUT GÜZEL KARDEŞİM BENİM.
bende devam ediyorum Allah senden razı olsun inşallah.
korkuyorum çünkü heran bozulmasından bende gerisini bitiririm arkadaşlar da yardım ederse sevinirim.100 okudum
Yıldız ablacım benim,Allah senden razı olsun. sedefime 100 ihlas da benden.Allahım gönklündekini versin onun.
Allah razı olsun cennetcim benim.amin amin.
1000 adet daha ne olru yardım edin kardeşlerim ihtiyacım var...
sedefcim 100 tane ben alıyorum, rabbim kabul etsin inşallah. amin
Allah razı olsun fatmacım seninde ne muradın varsa versin inşallah.
amin canım, cümlemizden..
sedefcim ben 100 almıştım ama 300 okudum, allah kabul etsin canım, tez vakitte seni feraha çıkarsın dileklerini kabul etsin inşallah. amin amin amin
Allah razı olsun fatmacım inan çok ihtiacım vardı sağol.
ne kadar kaldığını yazarsan, daha okurum sanırım, haber veririm sana
100 daha okudum. toplam 3750 olmuş...
SEDEFCİK 200 TANE ŞİMDİ BAŞLIYORUM ALLAH KABUL ETSİN.NEKADAR KALDIĞINIDA YAZARSANIZ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI OLUR KANIMCA
Allah razı olsun ablacım seninkiyle braber bende 50 dah aokudum
toplam 4000 oldu.18 yıl önce gönderildi # -
canım 10.000 yapacağız değil mi?
evet fatmacım toplam 10.000
SEDEF BENDE ALIYORUM 100 TANE ALLAH KABUL ETSİN
Allah razıolsun gizem ne muradın varsa versin inşallah...bende 100 okudum
toplam 4200 oldu.18 yıl önce gönderildi # -
canım 100 tane daha ekle
canım 500 daha aldım, bitirince haber vericem
4300 ve 500 4800 oldu Allah sizlerden razı olsun...
100 tane daha
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.