SİTE DUA DOSTLARI
BİR DURUM VASIL OLABİLİR BUGÜNLERDE
İLGİ KESMEK GEREKEBİLİR
VE BUNDAN SONRA ARANIZDA OLMAYABİLİRİM
DAHA ÇOK DUA, DAHA ÇOK İBADET GEREK BİZE
DUALARIM SİZİNLE
SİTE DUA DOSTLARI
BİR DURUM VASIL OLABİLİR BUGÜNLERDE
İLGİ KESMEK GEREKEBİLİR
VE BUNDAN SONRA ARANIZDA OLMAYABİLİRİM
DAHA ÇOK DUA, DAHA ÇOK İBADET GEREK BİZE
DUALARIM SİZİNLE
Fatma ablam, herşey yolundadır inş. Kötü şeyler mi oluyor?
Allahım seni korusun, rahmetini üzeriden eksik etmesin. MErhametini üzerinden esirgemesin. Allahım güzelliklerin getirsin diye san 10 ihlas okuyorum kabul et sende. Allah kabul etsin. Amin Amin Amin.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ABLAM İNŞ.HERŞEY YOLUNDADIR ALLAH SIKINTILARINI FERAHA ÇIKARSIN AMİN
allah yardımcın olsun inşallah kötü bişey yoktur ablacım dualarımız hepimiz için
BAZEN SÖZ SIRLANIR,BAZEN SÖZÜN SAHİBİ.EY DOST HANGİSİ.?
.
BİZ BUGÜN ÇOK DUYGULUYUZ
AKŞAMA BELKİ NE OLDUĞU ANLAŞILIR
AĞLAMAKTAN BOĞULUYORUZ
BİLMİYORUZ NE HALDEYİZ
AKŞAM ÜSTÜ DOSTUM
İNŞALLAH
HANİ DOSTUM AĞLARKEN,HANİ İKİ İNCİ TANESİ DE KADİR BABA İÇİN DESEN,HANİ FISILDASAN SESSİZCE.
SANA İKİ İNCİ TANESİ DE BEN YOLLADIM,LÜTFEN KABUL ET.DOST TADINDA...
FATMAKBRS ABLAM ALLAH SIKINTILARINI GİDERSİN.YA HAYYU YA KAYYUM.YA HAYYU YA KAYYUM.YA HAYYU YA KAYYUM.ALLAHIM O PEYGAMBERİN O SEVGİLİ HABİBİN.SENİN KATINDAKİ SIRRI HAKKI İÇİN.HEP FATMAKBRS ABLAM VE DUA DOSTLARIMLA OL.AMİN.
Allah yardım etsin .inşallah önemli bişey değildir Allahım
ALLAHIM SEN YARDIMLARINI ESİRGEME,FATMA HANIM BİZİM ÇOK SEVDİĞİMİZ DUA DOSTUMUZ.1 AYETELKÜRSİ DERDİNE DERMAN.
Fatma ablacigim hayirdir ins. bilmece gibi yazmissin bir sey anlamadim ama bir seye ihtiyacin olursa muhakkak yaz ben haftaya berline gimeyi düsünüyorum ins. orada kibroso hazretlerinin cokmüridleri var istersen onlarla kontaga gecebilirim kendim icin yüzüm yok cünkü onlar beni bir cok defalar davet ettiler ben gidemedim senin icin onlari ararim eger istersen benim bir yardimim da olusa cekinme söyle elimden bir sey gelirse ne mutlu bana 1 Fatiha 3 Ihlas simdilik Allaha emanet ol selam ve dua
DOSTLARIM YANLIŞ ANLATTIM SİZE
BİR DERDİMİZ VAR DÜŞER HASRETE
BİZ SÖYLEYELİM SÖYLEYİN DOSTA EŞE
NE HALDEYİZ NE HALDEYİZ
ŞİMDİLİK SOHBETE DEVAM
ZAMANI VAR OKUMAK LAZIM ELHAM
AYRILIK GÖRÜNÜR HABERSİZ BAZEN
VERDİK HABERİ ERTELENDİ .
BİR SEFA BİR CEFA ÇEKMEKTEYİZ
DAYANMAZ YÜREĞİMİZ BİLMEKTEYİZ
BİLMEDEN GÖRMEDEN SEVMEKTEYİZ
RABBİM AŞKIM SANA
YALNIZLIK GÖZLERİM KAPALI
RABBİM GELMEKTEYİM SANA
BİR DUA YOLLASIN EŞ DOST BU KULUNA
SEVDALANDIM ÇARE YOK AŞKIM VAR SANA
İNAN RABBİM ARTIK KALICI OLDUĞUNA
TAŞ OLDUM YERİMDEN OYNATTILAR
KUŞ OLDUM HAVADA AVLADILAR
EŞ OLDUM YARIDA BIRAKTILAR
HEPSİNDEN VAZGEÇTİM
ATEŞE FIRLATTILAR
YANGINLARDA GEÇECEK BENİM KADERİM
KİMSELERİ YAKMASIN BENİM KORLARIM
YANA YANA YOL AÇTI RABBİM
GÖNDERİR
KENDİNE KENDİNE
KORKA KORKA BAKSINLAR MEZAR TAŞIMA
ZANNEDERLER Kİ GELMEZ BAŞINA
DOSTLAR NE GÖRDÜNÜZ BU DÜNYADA
ALLAH AŞKINA ALLAH AŞKINA
YAŞAYIN ALLAH AŞKINI ALLAH AŞKINI
nasıl yazıosunuz böle şiirleri ablacım ben anlamıom ben nden yazmıyorum acaba ben mi çok duygusuzum..o şiirlerin arasında benim o yazılarımda anlattığım kendimden daha bile açık görünür anlatıosunuzda kendinizi düşüncelerinizi beklentilerinizi kadir babamla sen fatma annem acaba anlayan oluyo mu ki ne demek istedinizi...hani anlayana sivrisinek saz derler ya öle mi acaba..her bi satırdaki gizli ama açık msjlarınızı her bi satırdaki o gizli ama apaçık sizi inşallah herkeste ben gbi bulabilir ve sizi daha bi çok neden sevdiğimianlar ve benden dahada çok severler sizi:)
Fatma ablacim valla meraktan catladim bugün biraz bahce düzenlemesi yapicaktim, elim kolum kalkmadi senden haber alana kadar hic önemli degil sen iyisinya dünya isleri beklesin ALLAH ASKINA , ALLAH ASKINA selam ve dua
GÜZEL ÇOCUĞUM
BU DİLE LİANI . DERLER
ELDE DEĞİL
BİZ ZATEN BİRŞEY BİLMİYORUZ
TAŞIZ TOPRAĞIZ
ÇÖPÜZ ARTIĞIZ
KARNIMIZI DÜŞÜN
BİZ NEYİZ
biz sürekli isyan eden nankörler olmaktan rabbimize sığınırız..neden allahım neden demeden önce içtiğimiz suyumuza doğan güneşimize yediğimiz ekmeğimize ışıgı gören gözlerimize şükredip nankör olmaktan vazgeçmeliyiz..
bana mesajlarınız bunları veriyor hep..ama eksik ama fazla..bulunduğun hale şükret nankör olma rabbimin gücüne gider ne gördünki daha...
şşirselmi oldu yoksa:)
HEPİNİZİ SEVİYORUM
CANI-GÖNÜLDEN DİLİYORUM
ALLAH AŞKI SARSIN SİZİ
VERSİN RABBİM
VERSİN RABBİM
Fatma ablacığım seni ne çok sverim sen hissedersin bunu blirim, inşallah aklımdan geçen şey değildir :(
Herşeyin yolunda olduğunu söyleyen yazını bekleyeceğim...
HERŞEY FAZLASIYLA YOLUNDA
ÖYLE ÇOK YOLUNDA Kİ
HIZINI TAHMİN EDEMİYORUM
ÖYLE BİR AŞKI SEVDA Kİ
YAPAMIYORUM
YAKAN SEVDA BU ANLATAMIYORUM
BİR BİZ BİLİRİZ
BİR DE ANLAYAN BİLİR
RABBİM VERİYOR
RABBİM VERİYOR
BU SİTE BİR İLAHİ AŞK SOFRASI
ALIN KOŞUN VAR BUNUN ÖNCESİ SONRASI
ALLAH AŞKI VAR BULUNUN DOSTLAR HİZASI
ACELE EDİN DOSTLAR OYALANMAYIN
DÜNYA
DÖNER DÖNER ZAMAN BİTER
SİZE DAHA NE SÖYLENSİN
DÜNYA ÇARŞISI BU
HEPSİ SONRADAN KOKAR
BİLESİN
SÖZLERE DİKKAT GELİN
BU SÖZ BENİM DEMEYİN
AŞIK OLUN GÜLMEYİN
VARDIR AŞKIN SAHİBİ
VARDIR AŞKIN SAHİBİ
BİZE DEDİLER SÖYLE
AŞKINI DİLE GETİR
İMRENDİR SİTE DOSTLARI
UYANDIR KENDİNE GETİR
ZAMANIM KISA BENİM
İNANMAZSAN BEKLE GÖR
ARA ARA BUL BENİ
BULAMAZSAN ZİNDAN GÖR
Fatma abla , ne olur düşündüğüm şey olmasın, öyle değil değil mi :(
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
YÜREĞİM ACIDI...
İNŞAALLAH MEVLAM SİZE SAĞLIK VERSİN,HUZUR VERSİN,MUHABBET VERSİN AFİYETLİ BİR ÖMÜR VERSİN..
.
Allah iki cihandada yar ve yardımcın olsun ablacım.
Allah iki cihandada yar ve yardımcın olsun ablacım.
DOSTUM HALA SİTEDEMİSİN.!
Fatma ablacigim sana yemin ediyorum hani bir mektup yazmistimya nasil yazdigimi ben bile bilmiyorum hatirladigim geceni n bir vakti ama cok gecti sanki biri beni bilgisayarin basina oturtu ve ben otamatik olarak tuslara bastim inan bu cok garib ertesi gün cok utandim kendime bile kizdim yakistiramadim böyle sizlanmalari hic sevmem ama bir mesaj gitti baskalarida okudu sen bir ermismisin bize hic olmassa bir ip ucu ver cok merak ediyorum ermisler insanlari iple cekermis .....
ZUHAL DOSTUM BÖYLE SORULAR ULU ORTA SORULMAZ.HEM SORULSADA CEVAP VERİLMEZ.BİZ ONUN SAĞLIĞI İLE İLGİLENEBİLİRİZ ANCAK.SELAMETLE...
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.