benim bi dostum var bu sitede..kendi halinde hiç acısını tasasını belli etmez yüzü tutupta dua bile isteyemez o kadar mahçuptur...
biz onunla bu gece 313 ayetel kürsi okuycaz..ben 33 tanesini bitirdim bile..
sizden sadece istediğim bir tane si..fazla diil bir tanecik..yada ufak bir amin diyin..
benim deryam çok zor durumda...ailesiyle ilgili çok büyük problemleri var..kimselere sölemio..çok üzülüyo..sırtında ağır yükler var..bir amin le bir aytel kürisyle hafifleyecek kadar küçük olsun desteğinizle..
içinizden gelen neyse onu yazın buraya onun için yazın lütfen..
o benim gibi diil herbişiini ifade edemez söleyemez..nekadar sevildiğini bilmez belki üzülür içinde..hadi dostlarım onu ne çok sevdiğimizi ona gösterin..allah aşkına bir aminde siz diyin..
dertler "DERYA" olmuş..."burcu"
(42 mesaj) (25 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ben ikinizide çook seviyorum Rabbim sizleri ben yanımdan hiç ayırmasın..
Deryacım canım arkadaşım sen moralini yüksek tut güzelim benim herşey düzelir inşaallah amin 20 Ayetel kürsi çekicem Rabbim sıkıntılarını gidersin amin19 yıl önce gönderildi # -
BENDE 3 TANE ALIYORUM
ALLAH KABUL ETSİN19 yıl önce gönderildi # -
güzeller güzeli derya için benden de şimdilik 5 adet sonra bunları büyük heybeye ekleyelim ki bereketine bereket katılsın değil mi burcucum.
19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN,İNŞAALLAH İŞLERİ HAL OLUR,RABBİM SANADA ZİHİN ACIKLIĞI VERSİN,
(MEALEN)SİZ MÜSLÜMAN KARDEŞİNİZİ KENDİNİZDEN FAZLA SEVMEDİKÇE GERCEK MÜMİN OLAMAZSINIZ
İNŞAALLAH SENİN TEMİZ KALBİN HURMETİNE KARDEŞİMİZİN SIKINTISI GİDER.
3ADET AYETEL KÜRS-İ OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN
3 ADET TE KADİR BABANIN HEYBESİNE OKUYORUM19 yıl önce gönderildi # -
AH DERYAM AH.TESTİDEN BİRAZ KAÇIRSAYDIN YA.!
150.ADET SANA.BABADAN.
tabi ki heybeye götürücez ama heybeye deryam için..allah razı olsun sizden..çok teşekkür ederim..sedefcim nuraycım mahzun kardeşim(isminizi bilmiyorum:(
gizemim sağol kardeşim benim:))33+5+20+6+3=67
mahsun kardeşim heybeye koyacağımız için senden 6 tane aldım..ama istiosan 3 ünü aliim ..
kadir babacım nede güzelsiniz..ay allahım ağlıycam şimdi..
çok şükür allahıma..67+150=217çok şükür rabbime..
kadir babam allah razı olsun..o isteyemez o söyleyemez..ben bile anlattıramıom derdini..tek isteği biraz huzr tek bildiim o..alçak gönüllü mağrur dostum benim..19 yıl önce gönderildi # -
bu arada biliom nimet ablada 10 tane okuycak:)
227 oldu..çok şükür allahım:))19 yıl önce gönderildi # -
DERYAYA VE SANA 5 AYETEL KURSİ,DERYA BEKLE GÖRECEKSİN ZAMAN HERŞEYİ ÇÖZÜYOR İNAN...
AHHH BURCUCUM YARAMA DOKUNDUN.
BEN DE ARKADAŞIN GİBİ KENDİME DUA İSTEYEMEYENLERDENİM.
ALLAHIM ARKADAŞININ YARDIMCISI OLSUN.SIKINTILARINI ÇABUCAK GİDERSİN İNŞAALLAH.BEN DE 5 TANE OKUYORUM ŞİMDİ.ALLAH KABUL ETSİN.
237 oldu..ben bir tane istedim siz tanelerce verdiniz..nar gibisiniz sizler..burdan istiyorum bi tane siz veriosunuz bin tane allah razı olsun çok sağolun..babacım duasını sen yaptırır mısın babam?
100.ADET.
TÜM DERYA GÖNÜLLÜLER İÇİN.HELAL OLSUN.ŞİMDİ TESTİDEN SIZANA DİKKAT ET.BURCUM.!
CANIM TAMAMLANMIŞ AYETEL KÜRSÜ BEN GEÇ KALDIM :(
DERYA KARDEŞİME 30 ADET . BU GECE OKUYACAĞIM İNŞAALLAH . BONUS OLARAKTA 10 FATİHA KARDEŞİME . KARDEŞİM . ALLAH KALBİNDEN GEÇİRDİĞİNİ İSTEKLERİNİ TEKER TEKER VERSİN SANA .
bendende 30 adet kardeşime..
Derya'cim sana 5 adet de benden
Kabul et ltf
İÇİNİZDEN GÖNLÜNÜZDEN NE NE GEÇİYORSA RABBİM ŞU DAKİKADA KABUL BUYURSUN AMİN AMİN
BENİM ANLIYAMADIĞIM AYETEL KÜRSÜ OKUMAMIZI'MI İSTİYORSUNUZ OKUNACAKSA BENDE 20 ADET OKUM..19 yıl önce gönderildi # -
118 daha okudum ben..bütün okunanlarla toplam 540 oldu..allah razı olsun..sayı koymuyorum ben artık..gönlünüzden bi tane kopsa o bize bin olup gelio..allah razı olsun kardeşlerim sağolun..
uzaklardan mis kokulu hasret kokan 500 ayetel kürsi getirdim sizlere ve deryama..
tam 500 tane gönderdi karabükten ayşe ablam...deryam için sizin için heybemiz için bizim için 500 tane..
allah razı olsun ablamdan..çok şükür allahım..
derya kız yetiş bak kaç tane oldu:))
toplam 1040 oldu..allah arttırsın..
derya bak gelmessen döferim:(((
Deryama benden de 10 ayetel kürsi. Allahım sen deryamın gönlünden kalbinden geçirdiiklerini ver Allahım.
1050 oldu:)))
canım arkadaşlarım ;
rabbim hepinizden razı olsun burcum akşam 313 ü nasıl tamamlayacağız derken okuyabilirmyiz derken bizimkisi derya değil okyanus olmuş bitmiş de benim haberim olmamış görünce çok şaşırdım çok mutlu oldum ne demem gerektiği gecekten bilemiyorum hepinizden allah binlarce kez razı olsun bizim amacımız sadece 313 dü fazlasını heybemize kaoymak istiyorum ben duasınıda değerli büyüklerimden biri yaparsa ve hepimiz amin dersek yemin ederim ki çok ama çok mutlu olacağım bu dualarımız hepimize şifa olsun herkimşn ne dileği varsa versin rabbim çok şeyler yazmak isterdim am inan artık karıştırmaya başlıcam oyüzden kısa kesmek istiyorum affınıza sığınarak ama bende 11 adetayetel kürsi katmak istiyorum bu güzelliğe heybemize... hepinize sonsuz teşekkürler hüreğinizede ...19 yıl önce gönderildi # -
katın katın ayet el kürsileri heybeye
bakın duasını da yazıyorum şimdi :)19 yıl önce gönderildi # -
1061 oldu:)))))))
deryayi tanımıyorum malesef ama ole bi anlattin ki gercekten tanımak istedim smdi.. 50 ayetel kürsi de benden..allah şimdiden kabul etsin içini ferahlatsin
mervecim allah razı olsun bitanem rabbim sana zihin açıklığı versin tanışmak istersen eftelya5353@hotmail.com eklersin eyer istersen tabi
1111 oldu..ay simetriye bak:D vay be:)))
Deryam için.
50 ayetel kürsi.
yine okuyup yine yazıcam
Allah izin verirse.19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.