Allah razı olsun ondan. Allah onunda ne dileği varsa tez zamanda verir rabbim inş. :)
Allah kabul etsin.
Son Rakam 355 Ayetel Kürsi.
Bunu da hemen büyük heybeye ekliyorum.
Arkadaşım ameliyat olacak! ( MeLeK )
(42 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 AYETEL KÜRSİ MELEK KARDEŞİM . ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN .
18 yıl önce gönderildi # -
melekcim sanırım ayetel kürsiler bitti, ben de 10 tefriciye hediye ediyorum kardeşine, rabbim yardımcısı olsun, amin amin amin
10 TEFRİYİCE BENDEN...ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
RABBİM ARKADAŞINIZIN YARDIMCISI OLSUN.
ŞİFASINI TEZ VAKİTTE VERSİN İNŞAALLAH.ALLAHIM ŞİFA BEKLEYEN HERKESİN YARDIMCISI OL.MERHAMETİNİ ESİRGEME ÜZERLERİNDEN,
ACILARINI DİNDİR,YAKINLARINA SABIR VER.10 TEFRİCİYE DE BEN OKURUM.ALLAH KABUL ETSİN.
bu aksam 11 ayetel kursi okuyacam.acil sifalar versin Yaradan
Allah hepinizden razı olsun. Allah okuduğunuz duaları size kat be kat fazlasıyla döndürsün inşallah. Son olarak Fatih abimin ve Ezeligül'ün okuduğu ayetel kürsileride büyük heybeye ekliyorum. Allah dualarımızı kabul eder inş. Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden. Amin Amin Amin.
Rabbim bütün bu okunanları bütün hastalarımıza şifa ve rahmet vesilesi kılsın
Melek kardeşimize ve tüm katkıda bulunanlara da ummadıkları yerlerden hayır kapıları açsın...
selam ile..18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin cihan abicim. Cümlemize nasip eder tez zamanda o hayır kapılarını inşallah. Hastalarımızda tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah. Sen dualarımızı kabul et ya Rabbim.
5 tane de ben okuyorum. Allahım şifasını versin inşallah.((cennet))
ALLAH ŞİFA VERSİN 10 TANE FATİHA OKUYORUM HEMEN.
Yarabbim melek kardeşimizin arkadaşına şifa ver onun yar ve yardımcısı ol. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.