5 ayetel kürsi okuyorum Allah yar ve yardımcınız olsun
kardeşim ölüyor
(70 mesaj) (44 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
HA BİSMİLLAH
19 yıl önce gönderildi # -
allahım yardımcınız olsun fatiha okuyorum..
10 İHLAS
ACİL ŞİFALAR RABBİM SAĞLIK VER İNŞALLAH19 yıl önce gönderildi # -
Tufan kardesim
Allah yardimciniz olsun, Allah kardesinize acil sifalar versin
3 Ayetel-kursu bendenAllah kabul etsin
amin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
bende 11 ayetel kursi 11 fatiha okuyacagim.Rabbim acil sifa versin .Dualarimiz sizinle.
ALLAHIM ALLAHIM NASIL BİR ACI BU ?
RABBİM SEN YARDIMCILARI OL.MERHAMET GÖSTER,ŞEVKAT GÖSTER ALLAHIM.
KARDEŞİMİZİ AİLESİNE SEVDİKLERİNE BAĞIŞLA.
TEZ ZAMANDA ŞİFANI YETİŞTİR YA RABBİİ.ŞU AN GÖZYAŞLARI İÇİNDEYİM KARDEŞİM.ALLAH SABIRLAR VERSİN AİLENİZE VE SİZE
DUALARIM SİZLERLE.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.RABBİMİZ, SEN AVUÇLARIMIZA DÜŞEN GÖZYAŞLARINDAN HABERDARSIN. SEN O ELLERİ VE GÖZYAŞLARINI GERİ ÇEVİRMEZSİN. AMİN AMİN AMİN :(:(:(:(:(:(:(
RABBİM SAFİ İSMİYLE KUŞATSIN İNŞ
SİZE DE BOL METANET VERSİN İNŞ19 yıl önce gönderildi # -
bugun 3000 tane tevhid okumuştum...bi 3000 daha okuyorum ve hepsini kardesine hediye ediyorum..allah acil şifalar versin
Allahım şifasını ver. Rabbim acılarını dindir.. 1 yasin okuyorum hemen, şifa olur inşallah. Allahım tez vakitte şifasını ver sevindir ailesini güzel Allahım amin.amin.amin.
kardeşlerim hepiniz o kadar iyisinizki beni dualarınızla yalnız bırakmıyorsunuz çok duygulandım ne diyeceğimi bilemiyorum kurban olduğum allah hepinizin ne dileği ne muradı varsa versin inşallah o kadar kötü durumdayımki dua etmeye bile dilim dönmez oluyor bazen biliyorum bu dünya imtihan dünyası ama bazen o kadar ağır geliyorki bazen hepmi biz diyesim geliyor kurban olduğum allah affetsin isyan yerine geçmesin inşallah kaderde ne varsa onu yaşıyoruz birde hani derler ya ölüm vakti değişmez diye hep merak ederim acaba hani yapılan dualarla insanın ömrü kaderi değişirmi diye
tufan abi mesajında bile hani konu başlığında beynini kardeşnizin ölmesine şartlıyorsunuz..bakın ben neşesizken bile neşeli gibi yapınca bi anda farketmeden neşeleniyorum..yani ne biliyim..mesela deseniz ki kardeşim daha iiye gidicek biliyorum...bu başlık bile sizi ona şartlıyo inanın çok olumsuz geliyo..neden ölsün..neden daha kötü olsun..belki daha ii olcak..abicim kendinizi iiye odaklayın..kötüyü düşünmeyin..kardeşiniz dualarımızla iiye gidicek inşallah böle düşünün böle bi konu açın böle şartlayın kendinizi..çıokmadık candan umut kesilir mi..yürüyemio yatağa düştü die illa ölmesi mi gerekli..
belki bi mucize olacak ve bi anda herşey tam tersine dönücek..abicim sizden bişi rica edicem..kardeşinize bu gece 41 tane yasin okuyup üfleyin..ama siz okuyun sabaha kadar sürüyo ama ondan daha değerli diildir öle diil mi bi gece uyumamak..
okudukça klardeşinizin sizin her okuduğunuz satırla iiye gittiini düşünün..okunan hersatırın ona şifa olduğunu düşünün..abicim ben çok kötü bi anımda 41 tane yasini bi gecede bitirdim,rabbim bana yardım etti ve daha ii oldum..yani huzur buldum..ben inanıyorum ki sizde bunu denerseniz hem kardeşniz ii olcak hem siz huzur bulucaksınız..allah aşkına deneyin olur mu..
nolursunuz..
ama sadece siz okuyun tek başınıza..
ve abicim sakın bana ben bunu yaptım bişi deişmedi vs demein olur mu..belki dualarınızın kabul olacağı zaman bu gecedir bilemeyiz ki..
abicim birazdan çıkmam lazım lütfen bişi söleyin ki aklım sizde kalmasın..sizden bi cvp bekliyorum..18 yıl önce gönderildi # -
sevgili tufan seni çok iyi anlıyorum ama Allah tan ümidini kesme,bu tarz düşünceler insanı isyana ve inançsızlığa sürükler..kader konusu dinimizde açıklanmayan ve sır olan tek konu ve bıçak sırtı gibi bir anda inanan bir insanken inancını kaybedebilirsin allah korusun..kader konusunda sadece tevekkül etmekten başka çaremiz yok..ama şuda varki,allah daha biz doğmadan bizim hangi olay karşısında nasıl davranacağımızı biliyor ve ona göre karşımıza insanları ve olayları çıkarıyor bana göre...konuyu şuraya bağlayacağım;belkide kardeşin, bu dostların duaları sayesinde iyileşecek,belkide allah bizleri vesile kıldı bunun için..ve bu duaların yüzü suyu hürmetine allah ömür verecek kardeşine..kim bilebilirki...böyle düşünmeye çalış ve metanetli ol lütfen...
"hepmi biz" diyede düşünme , daha önce buraya gönderdiğim bir yazıyı seninle bir kez daha paylaşmak isterim..
Efsane Wimbledon'un ilk zenci Şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS'den ölüm döşeğindeydi.. Hayranlarından biri sordu.. "Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?" Arthur Ashe cevap verdi.. "Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir, 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50'si Wimbledon'a kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasını tutarken Tanrı'ya 'Neden ben?' diye hiç sormadım. Şimdi sancı çekerken, Tanrı'ya nasıl 'Niye ben?' derim?. Mutluluk insanı tatlı yapar. Başarı ışıltılı.. Zorluklar güçlü.. Hüzün insanı insan yapar, yenilgi mütevazı.. Tanrı'ya asla 'Neden ben' diye sormayın. Ne olacaksa olur..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SEN ŞİFA VER YARABBİM . SENSİN YARADANIMIZ YANLIZ SANA SIĞINIR YALNIZ SENDEN İSTERİZ BÜYÜK ALLAHIM . ALLAHIM GÜÇ VER ALLAHIM ŞİFA VER . YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ . ALLAHIM NE OLUR YARDIM ET . ALLAHIM GÜÇ VER. ALLAHIM GÜÇ VER ALLAHIM GÜÇ VER 7 ADET AYETEL KURSİ OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN.
18 yıl önce gönderildi # -
allah senden razı olsun burcu o kadar iyisinki duygularımı anlatmakta güçlük çekiyorum aynen dediğin gibi neler okumadık neler yapmadıkki ama inşallah seninde dediğin gibi belkide bugün yapacağım dua kabul olacak belkide kabul edilecekte seninle bu konuşmamızdan sonra olacaktı sırası bu asndır ne bilim işte saçmalıyorum galiba allah senide hiç bir zaman darda koymasın inşallah
kardelen ve selenay kardeş allah razı olsun sizden ve tüm dua dostlarından inşallah sizlerinde söylediği gibi kardeşim sizlerinde dualarıyla iyi olur ve yavrularını büyütmeyi nasip eder yüce mevlam bende size burdan inşallah kardeşim iyileşti diye müjdelerim
abicim sağolun..bence ii olan sizsiniz..allah sizden razı olsun..abicim cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..
hucrat suresi hastalığın şifa bulması için 7 defa okunur
besmeleişerife bir kağıda 40 defa yazılıp su veya zemzemle silinir hastaya içirilirse şifa bulr
bunları bi dua kitabından buldum..hiç denemedim ama böle dio abicim..belki işine yarar..
brde besmeleyi dileklerin olması için yedi gün 786 şar defa okuyun diyor..
belki buda işine yarar..şimdi çıkıyorum ama sabah hayırlı haberlerini almak için hemen bilgisayara koşacağım abicim..
inşallah müjdelerle geleceksin buraya...
rabbimle olduktan sonra ölümde ömürde hoştur..
rabbim hakkında hayırlısını versin verdiğinide sevdirsin..
abicim tez vakitte hayırlı haberlerini bekliyorum..
hayırlı geceler..18 yıl önce gönderildi # -
tufan kardeşim çok üzgünüm....
Allahıma kardeşinizin acısını ağrısını hafifletmesi için dua ettim az önce.
Rabbim sizede sabır ve dayanma gücü ihsan etsin kardeşim.
ihlas süreleri okuyorum şuan.18 yıl önce gönderildi # -
Derya kardeşim
Rabbim kardeşinizi ebedi ve gerçek hayata almayı dilememişse inanın dualarla çok mucizeler gerçekleşir ve en umutsuz olaylar bile şenliğe bayrama dönüşür.
Allah'tan dileğim sizlere güç kuvvet vermesi,, kalplerinize genişlik nasip etmesi ve kardeşinize büyük büyük hayırlar ulaştırmasıdır.
bizim dualarımız da vesile olursa ne mutlu bize
dualarımızdasınız kardeşim
selam ile18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun kardeşin kemik kanseriydi dimi?
ne kadar zamandır tedavi oluyor hastalığı hakkında biraz bilgi verir misin
benim kardeşim de kemik kanseri sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz.
inşallah günahlarımıza kefaret oluyordur sabır göstermeliyiz.....18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim kardeşine şifa sanada güç versin tez zamanda inşa'Allah
4 ayetel kürsü okudum sizin için
Allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Ya Şafi Ya Şafi.Tez zamanada acil şifa ver allahım Allahım Allahım
33 ihlas okuudm ablacım.
Galip abimiz galip gelsin hastalığa inşallah...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcısı olsun kardeşim.
O sabredenlerki başlarıona bir musibet geldiğinde, "Biz Allahın kullarıyız, sonunda yine ona döneceğiz.(Bakara 156)
TUFAN KARDEŞİM BEN ÖZELLİKLE EFENDİMİİZN HUZURUNDA KARDEŞİN İÇİN DUA ETTİM.RABBİM ŞİFALIK VERSİN DİYE.HAKKINDA HAYIRLISINI ŞİFALIGINI VERSİN .O HERŞEYİ GÖZETENDİR.
10 TANE AYETLEKURSİ KARDEŞİNE OKUYORUM ŞİFA VESİLESİ OLSUNN...18 yıl önce gönderildi # -
tufan abicim dün gece uyumadan önce sizin için
101 tane ihlas
101 la havle
33 tefriciye
68 ya muhyi
ve sayısını karıştırdım kaç tane bilmiom nas ve ayetel kürsi okudum sonrada uyuya kalmışım...
rabbimin size ve kardeşinizin yakınlarına sabır ve güç vermesini,kardeşinize şifa ve yaşama sevinci vermesini dileyerek şimdi size üflüyorum..inşallah dualarım kabul olacak kadar ii biriyimdir..
allah yardımcınız olsun..kardeşinizden iyi haberleri bekliyorum...
ölmek yok,ölüyor yok...
yaşamak var direnmek var..
allah büyüktür abicim,ondan umut kesilmez...18 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kursi 3 ihlas 1 fatiha allah şifa versin tufan kardeş allahtan umut kesilmez
Allahım yardımcınız olsun.Şifalar versin.
http://mucize.net/dualar/topic/2133?replies=4
yasin okursanız bu adrese yazın olur mu:))
DUA DOSTUM ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ALLAH ACILARI HAFİFLETSİN VE SİZLEREDE SABIR VERSİN AMİN. KARDEŞİN İÇİN 45 TANE AYETEL KÜRSİ EKLİYORUM HEYBEYE ALLAH KABUL ETSİN UMARIM ŞİFA OLUR KALBİNİZİ FERAH TUTUN İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.