kardeşlerim dün akşam, akşam namazı ile yatsı arasında 1000 fil suresi okumaya niyetlendim ama yetiştiremedim, acaba ben nmi yavaş okudum yoksa yatsıdan anlamam gereken yatsı ezanına kadar değil mi
fil suresi (fatmafatma)
(33 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
akşam ezanından yatsı ezanına kadardır sanırım e deseydin biz de yardım ederdik fatmacım ne için okunuyor bu.
18 yıl önce gönderildi # -
canım benim bi dileğim var biliyorsun belki, onun için okuyacaktım ama yetiştiremedim, yarın akşam tekrar deneyeceğim, yardım ederseniz tabi ki çok mutlu olurum
biliyorum dileğini inşallah en kısa zamnada olur canım:) haber ver yada kesin yapacaksan habere gerek yok yarın akşamla yatsı arası okurum bende.kaç okuyayım.
canım benim çok sağolasın, ben yarın akşam kesin okuyacağım, sen ne kadar okumak istersen canım.
100 yeter mi yetişemiyosan kimse almazsa daha alırım 1,5 saat içinde daha okuyabilirim.
yeter canım, yarın zaten perşembe, daha edeceğimiz çok dua var, alan olmazsa söylerim yine sana
tamam söyle hiç alan olmazsa yarı yarıya alırız
aaaaaaaaaaaa bende varım ablacım yardım diyosan her zaman hazırım siz sayı verin yeterki tamammı RABBİM yardımcınız olsun inş hayırlısıyla dileğin olur
sağolasın canım benim, sen ne kadar okumak istersen sayı odur. allah razı olsun kardeşim
ABLAM NE DEMEKK SEN İSTEE ABLAM BENDE DUA EDEYİM SEN KAÇTANE DİYORSAN BENDE OKURUMM AMA NE ZAMAN OKUYACAĞIMI SÖLERSEN OKUYAYIM HANGİ SAATLERDEE
tamam 300 ben okurum tamammı ablacım
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ABLAM ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN BENDE 30 TANE OKURUM
yarın perşembe ya, yatsıdan sonra okuyalım inşallah. ne kadar okumak isterseniz, kimseyi sıkıntıya sokmadan, yormadan okuyalim istiyorum
ya fatma ablacım bu günmü yarınmı okucaz söylermisin
:) kardeşlerim yarın akşam okuyacağız, kusura bakmayın ben söylemeyi unuttum sanırım
saat kaçta onu da söyle fatmacım tam olarak.
yatsı namazından sonra olur mu
tabi olur hatta seladan sonra olsa olur yatsıdan sonra olsun tam cuma gecesine girmiş oluruz daha makbul olur.
tamam canlarım, yatsıdan sonra
fatmacım bizede 100 tane yazabilirsin
yatsıdan sonra 100 tane okunacak
kardeşlerim dün yazmıştım, bu akşam, akşam namazından sonra fil suresi okumak istediğimi, allah razı olsun sizden de yardım geldi, bugün için hatırlatmak üzere yazıyorum bunu, hepinizden rabbim olsun.
kardeşlerim dün yazmıştım, bu akşam, akşam namazından sonra fil suresi okumak istediğimi, allah razı olsun sizden de yardım geldi, bugün için hatırlatmak üzere yazıyorum bunu, hepinizden rabbim razı olsun.
dostlar beni unutmadınız değil mi
kaç tane alıyorum ben onu da söyleki paylaşıldı ya.
sedefcim okuyabileceğini sen söyle.
200 alıyorum olur mu
Fatmacığım fil suresini hangi niyetle okuyorsun? Bilgilendirirsen sevinirim. Allah dualarını kabul etsin.AMİNNN.
1 tanecik küçücük yüreğiyle senanurdan ablasına
kabul et lütfen18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.