o adam benim için babamla görüşmüş elinde olanlarla BİZİM OTURDUĞUMUZ YErE GİTMİŞ ARKADAŞLAR BEN NASIL EVE GİDİCEM beni otrudğum yere elinde fotoğrafımla montajlar yapmış beni bbamlara öldürtecek ne olur dua edin allah rızası için kurtarın beni bilmiorum ki benim ölümüm mü gelmiş ne yapıcam ben şimdi allahım bu kadar zalimli kolmazki ben ona hiç zarar vermedim allahım allahım allahım duy sesimi.
bu akşam cenazem çıkabilir lütfen dua edin l,ütfen
(52 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah korusun ne bicim soz oyle Sevda'cim
Neden oyle baslik attin?
Su anda isyerindeyim, evde olsaydim hemen okurdum senin icin biseyler
Ama bu aksam okuyacagim senin icin dua edecegimAllah yardimcin olsun
Allah dusmanlarimizi uzak tutsun bizlerden YarabbimAmin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
HİÇ BİR ŞEY OLMAZ
KEDERLENME
SİTE DOSTLARININ NEFESİ KUVVETLİDİR
ALLAH KORUYUCUDUR
YETER Kİ BOL BOL ESTAĞFİRULLAH ÇEK18 yıl önce gönderildi # -
Canım benim
Yarabbim sevda kardeşimizin yardımcısı ol. Onu o kişinin şerrinden ve her türlü kötülükten muhafaza et. Yar ve yardımcısı ol Allahım. LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNAZ ZALİMİN. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL.
Yarabbim sevda kardeşimizi emanetçilerin en emini sana emanet ediyoruz ne olur onun hayırlı haberlerini bize ulaştır onu tüm kötülüklerden muhafaza et.
YA FETTAH YA SETTAH YA FETTAH YA SETTAH YA FETTAH YA SETTAH. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
şaka yapmıorum durum çok cidi bi tane arkadaşına resimlerimle montaj yaptırmış başka bi adamla beni yemin ederim şu anda ölsem daha iyi oturduğum yeer göndermi şbbam beni öldürecek bişey yapmadığım halde hemde ne olur allahım bu nasıl bi cerza vallahi evden mi kaçsam ne yapsam.
canım biz dua ederiz inşallah sende sürekli ya settah ya fettah oku inşallah.
sevdacım ALLAH yardımcın olsun RABBİM doğruları biliyoya RABBİME sığın herşeyin hayırlısı olur inş. üzme kendini sana hemen şimdi dua etmeye başlıyorum ALLAH yar ve yardımcın olsun
ya ben bunu mahkemeye verdim mahkeme sonuçlanana kadar beni milete rezil etti ne olacak sonum benim 50 kişilk ailem var benim
Canım sürekli allaha sığın.
HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL OKU bizlerde okuyoruz inan.18 yıl önce gönderildi # -
Allay yardımcın olsun bol bol dua oku, eve gitme annenden haber al durum neymiş belki söylememiştir o adam blöf yapıyodur.
sizden başka kimsem yok bired ban dioki başkasıyla yapıştırdım fotolarınızı çok iyi görünüosunuz cd yapmış allahım ya rabbim
sevdacım canım kardeşim, yalvarıyorum rabbime seni korusun o adamın şerrinden. yardımcın olsun inşallah.. amin amin amin
canım benim Allah büyük, onunla görüşüyorsanda
ona Ben Allaha sığınıyorum o beni kurtaracak, Hasbinallahi ve nimel vekil de. İbrahim peygamberi ateşte yakmayan rabbim senin de yardımcın olacaktır unutma.18 yıl önce gönderildi # -
aa Allah büyük Allaha havale et o bilir ne yapacağını o adama. delimi bu durduk yere sana niye böyle yapıyoki.
KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN! KİMİN BU ZAMANA KADAR AHI YERDE KALDI Kİ SENİNKİ KALSIN. ALLAH SANA SABIR İHSAN, GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN. SIKINTILARINDAN KURTULMAN İÇİN 10Ayetel Kürsi BEN OKUYORUMM. CANINI SIKMA BUNLAR ALLAH'IN BİR İMTİHANIDIR. "ALLAH KULUNA TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ YÜKLEMEZ." ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI TECELLİ ETSİN.
ya belki dersiniz sen buna ne yaptın bu kaadr kin tuttu hiçbişey yapmadım psikolojisi bozuk anlayın beni rezil edecekmiş dio tek derdim bu dio.
sende ben de seni karına söylerim de evliymiş ya adam.
canım korkma birşey yapamaz Allahın izniyle, O seni korkutmak imtikan almak için yapıyordur, gerçekten yapsa kendi başıda belaya girer seni üzmek için yapıyordur. merak etme sen sürekli oku.
YA İNANMIYORUM MANYAKMI BU ADAM ÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY OLMAZ ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN ANNENLE KONUŞTUNMU NE DİYOR EVDEKİ DURUM NE OF YA İNŞALLAH DÜZELİR ALLAHIM BÜYÜK
sevdacım bırakma kendini Allahım o kötüleri san havale ediyoruz bildiğin gibi yap kardeşimizi sen koru bir faitha gönderiyorum sana
ya yapar onun şakası yok asla şaka yapmaz dediğini yapar o
BU KİM SEVDA ESKİ ERKEK ARKADAŞINMI YOKSA DIŞ KAPININ DIŞ MANDALIMI ANLAMADIM DA
Allah Allah bi genç kıza böyle kötülük yapılırmı ya.
Rabbim herşeyi görüyor güzelim meraklanma.
Bi ayetel kürsi benden.
İsmi azam hürmetine Rabbim sevda kardeşimin ailesi o adama değil sevdaya inansınlar o adamda bu yaptıklarından bin pişman olsun tez zamanda inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
YA SETTAR YA SETTAR YA SETTAR, Yarabbim bu güzel isminin hürmetine sevda arkadaşımızın yar ve yardımcısı ol. Onu kötü insanların şerrinden muhafaza et. Onun yar ve yardımcısı ol. Onun ve ailesinin başını öne eğdirme. Her türlü kötülükten muhafaza et. AMİN AMİN AMİN
eski erkek arkaadşım beni evlenice zdie kandırdı yalancının biri işte ailem bile biliodu innaki okadar efendiydiki sonradan anladık ama oda rahat bırakmadı beni şimdi kaç ban dio yoksa fotolarını montajları baban görürü.
allah hepinizden razı olsun titriyorum okadar kötü oldum allahım bu günler için bna sabır ver
ALLAHIM YA OLURMU EVLİMİ ADAM BENMİ YANLIŞ OKUDUM
hala seni mi istiyo yani.
ya nufus cüzdanında bekar yazıo arkadşlar beni kandırdı diorum annemlerle bile tanıştı anlasanıza tam ben iisticekti bizimkiler araştırdı eşi ayrıymış 1 yıldır ondan bu şekilde yani durum kötü.zaten bizden uzaktı biizmkiler zor öğrendi bende ona burdan fotomu faaln yolladım baksın die oda ne yapmış.
vela havle ve la kuvvete llabillahilaliyil azim 3 adet yunuz duası okudum yoldaşın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.