DEĞERLİ DOSTUM KADİR BEYE BENİM DURUMUM İÇERİĞİNİ BİLMEDİĞİNİZ Bİ DURUM DEĞİL SİTEYE GEÇEN TEMMUZ AYINDAN BERİ GİRİYORUM AZ ÇOK HER KES DURUMUMU BİLİYO İSTRSENİZ Bİ DAHA ANLATAYIM RESMİ NİKAHLA EVLİYİM 2 ÇOCUĞUM VAR EŞİMLE ARAMIZDA BAŞKA Bİ KADIN VAR (hayat kadını)bu yüzden eşim bize maddi manevi eziyet ediyor dua dostlarımızdan eşim yaptıklarına pişman olup bize dönmesi için dua istedim bunda dua ederken ne gibi vebal olabilir anlamadım doğrusu kaldıkı siz durumu kilitleyerek bana dua edecekleri engellemekle vebale girmedinizmi hem daha öncede kuşadası reyhan kardeşimle benim için özel dualar edildi o zaman neden engel olmadınız çünki o zamanda durum aynıydı hem akşamki mesajı yazarken zaten baştan söyledim sizden dua istemeye yüzüm yok diye çünki önce ismimin yazılışında harf hatası vardı sonra maddi olanaksızlıklar yüzünden siteye giremiyodum ama her namazın arkasından sitedeki tüm dua doslarına diye dualar ediyorum yani sizleri unutmuş değilim durumu bilgilerinize arz ederim tüm dua doslarına allaha emanet olması dileğiyle 3 ihlas 1 fatiha gönderiyorum kabul edin lütfen
Hatice ablama dua (Mucize-net Yasin)
(32 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLACIM 1 FATİHADA BEN SANA OKUDUM RABBİM EŞİNİ O BATAKTAN KURTARSIN ALLAH SANA HOŞ MUHABBET VERSİN AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Kur'an'dan 100 ayet okuyup 7 kez Ya Allah diyen samimiyet ve ihlasla bunu yaparsa kayaya okusa yerinden oynatır...
Allah yardımcınız olsun kardeşim tez zamanda hayırlı olan neyse onu size kolaylaştırsın
Kadir Baba'nın yaptığında da art niyet olduğunu düşünmüyorum kardeşim belki o an o da ifade edememiştir ne demek istediğini,inanıyorum size açıklama yapıp gönlünüzü alacaktır...
selam ile..18 yıl önce gönderildi # -
allhım inşallh pişman olur eşinz allh yardımcınız olsun amin
merlin kardeşim cihan kardeşim nurcan kardeşim allah sizden 1000 defa razı olsun inşallah
allah hakkında hayırlısını versin.
Allahım yanınızda olsun kardeşim.Dua dua dua.
amin ALİSAİTER kardeşim elimden gelen sadece dua zaten başka yapıcak bişeyim yok ben ALLAHA sığındım
Allah her derde davadır.
O izin vermezse hangi vesile hangi derdi çözerki...
Elbette sadece dualar yetecektir.
Rabbim eşinize hidayet versin.
Doğru yolu görmesini sağlasın tez zamanda.
O hayat kadınınada hidayet versinki başka yuvalara zarar vermesin...
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Ablacığım öncelikle güçlü olman lazım hem biz kimiz ki bize yalvarıyorsunuz.
Lütfen biraz güçlü olup sizi bu duruma düşüren kişiyle ilişkinizi gözden geçirip yapmanız gerekenlere karar verin.Biz sizin durumunuzu tam manasıyla bilemeyiz elbet ancak bize sunduğunzu bilgilerden fikir yüretebiliriz.Burda sizin yazdıklarınızdan şüphe etme gibi bir durum söz konusu değil herkesin samimiyetine inanıyoruz ve elimizden geldiğince burdan veya buraya yazamasakta Rabbimize elimizi açtığımızda dua ediyoruz.Zaten müminlik bunu gerektiriyor.Kardeşimizin derdiyle dertlenmek bize lazım olan.Rabbimiz her şeyi en doğru bilen ve en doğru şekilde karar alandır şüphesiz.
Kadir amcam dünyada bulunan müstesna insanlardan bundan şüphem yok ve sizin yazdığınız bahsi geçen konudaki mesajından ben çok olumlu bir mana çıkardım sizde bir kaç kez okursanız eminim bir art niyet olmadığına karar vereceksiniz.
Allah yartdımcın olsun bende her zaman eryhan abla ve sana dua ediyourum seni unuttuğumuzu düşünme inşallah herşey düzelir er ya da geç o hatasını anlar.
ALLAH KİMSEYİ DARDA KOYMASIN.HEP SIRATI MÜSTAKİYM ÜZERE KILSIN.ALLAH SİZİN DE YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HATİCE KARDEŞİM.AİLENİZİN BİRLEŞMESİ VE MUTLU OLANIZ İÇİN 1 CUMA SURESİ OKUYACAĞIM İNŞALLAH.
Düzelir elbet ablacığım sen Rabbimize sığın o kimseyi yarı yolda koymaz.
Affınıza sığınarak konu başlığını değiştirdim inşallah böylesi daha hayırlıdır.
Yarabbim Hatice ablamızın yar ve yardımcısı ol onun sıkıntılarını selamete çevir, eşiyle çocuklarıyla mutlu huzurlu aile yuvası nasip et yarabbim.
HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH. LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
YA RAHMAN 298 KERE HERGÜN CEKILIR
MANASI: RAHMET EDEN RIZIKLANDIRAN
MAKSATI: DÜNYA SIKINTISI KALKAR GÖNLÜNE
YUMUSAKLIK VERIR.
Hatice ablacigim bu zikri hergün cek istersen Allahin izniyle gönlün biraz ferahlar. Allah esine acil Hidayetler nasip etsin insallah...AMIN18 yıl önce gönderildi # -
41 ADET FATİHA BİZDEN SİZE HEDİYE.LÜTFEN KABUL EDİN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.SELAMETLE...
BEN SİTEMİZE YENİ KATILDIM.SABAHLEYİN KONU BAŞLIĞINI GÖRDÜM.SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ OKUYANLAR ANCAK SİZİN ANLATTIKLARINIZLA DURUMUNUZDAN HABERDAR OLURUZ BEN SABAH SİZE YAZAMADIM ŞİMDİ ŞUNA İNANIYORUM YORUM YAPARKEN MUTLAKA BAZI KISTASLARA GÖRE İSLAMİ HASSASİYETLERE GÖRE ARKADAŞLAR ENGELLEMİŞTİR.ART NİYET YOKTUR
RABBİM SİZE SELAMET VERSİN İNŞAALLAH HAKKINIZDA NE HAYIRLI İSE O OLSUN.İNŞAALLAH EŞİNİZE DOĞRU YOLU BULDURSUN,
SİZİN İÇİN FETİH SURESİNİ OKUYACAGIM İÇİMDEN BU SUREYİ OKUMAK GELDİ.ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
HATİCECİGİM EFENDİMİZİN HUZURUNA ÇIKTIGIMDA SENİN VE RAYHAN HANIM İÇİN ÖZELLİKLE DUA ETTİM.RABBİM DUYDU BİZ İSTEDİK TAKTİR KENDİNİNDİR .HAYIRLISI DİYELİM HAKKINDAA.
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNAŞALAH18 yıl önce gönderildi # -
Hatice ablacım çok üzgünüm, inşallah herşey çok güzel olur.Sana ayetel kürsi okuyorum.
ALLAH SİZİN İÇİN HAYIRLISI NE İSE NASİP ETSİN KARDEŞİM
rabbim imtehanınızı kolaylıkla şonuçlandırmayı nasip etsin.
ablam rabbim hakkında hayırlısını versin bu bir sınav olduğu nu unutma ablamm rabbim sabrını arttırsın bu zamana kadar kimin yaptığı kötülük yanına kalmışki senin anlattı ğın kocanın yanına kalsın allah hidayete erdirsin ablam inşallah bü yük bir musibet gelmeden başına düzelir rabbim yar ve yardımcınız olsun
Ablacım bir Ayetel Kürsi de ben okudum. Ve devamındada yuvanız ve özellikle eşinin ıslah olması için dua ettim. Rabbim kabul etsin. Amin...
Canım,
Senin uzun zamandır çektiğin sıkıntıyı biiyorum Allah yardımcın olsun.
Hatta senden ses seda çıkmadığında Şengülle birbirimize sorarız Hatice nasıl diye.
Sen şu dönemlerde çok hassassın seni anlıyorum...
Kadir kardeşimi de mutlaka tanıyosundur.
O seni değil imam düşmanını bile üzmek istemez.
Kalbin kalmasın sakın.
Şuan ezan okunuyor Yüce rabbimden diliyorum ki şu ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim O kadınada eşinede iyilikler nasip etsin iyi düşünsünler ki olamsı gerekeni yapsınlar.
Allah eşini sana yuvana ve evlatlarına bağışlasın.
Yuvanın huzuru geri gelsin.
Allah seni darda komasın ele güne muhtaç etmesin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun inşallah bu olayın hayırlı bir şekilde hallolmasını nasip etsin size 1 tane amenerresulü hediyeım olsun allah kabul etsin
Ablacım dün gece ve bugün cuma namazında, ayrıca namaz çıkışındada yağmur yağıyordu o anda sana ve bütün dua dostlarıma dua ettim. Rabbim yardımcın olsun. Eşini tez zamanda ıslah etsin ve doğru yolu göstersin. Amin...
canım kardeşim hatice.
hayırlı cumalar dilerim.
ben yazını henüz şimdi gördüm şu sıralar pek giremiyorum nete.
haticeciğim bizim seninle dostluğumuz bir yıldır devam ediyor geçen yaz senin için tesbihler çektim dualar ettim biliyorsun herzamanda dualarımdasın.
bir annenin kalp çarpıntılarının durmasını
çocuklarının babasının,eve dönüp onlara kolkanat germesini
bir kadının bir annenin onurunun kurtuluşunu
Allahtan dilemek bunun için dualar etmek tesbihler çekmek VEBAL oluyorsa
canım haticem ben bu vebali almaya hazırım.
senin için geçen yaz hacıannem yani (kayınvaldem) çok dua etti hatta bazen soruyor telefonda o kızanım nasıl eşi evcezine dönmüşmü diye.
sen benim kardeşimsin.
geçenyıl sana nasıl söz vermiş isem osözüm hala geçerli
KOCAN SANA DÖNÜNCEYE KADAR DUA EDİCEM....
sana ve çocuklarına dönücenede yürekten inanıyorum.
sevgilerimi gönderiyorum sana bitanem.
not: geliboludaki dostum sana dualar ediyor.....18 yıl önce gönderildi # -
arkadaslar isterseniz hatice abla için tefriciye basklayalım.ewet diosanız ben 101 tane alıcam sonra yine okurum.durumu cok zor.ve en önemlisi iki cocugu var
Selamun aleykum ablacım Rabbım yar ve yardımcınz olsun Rabbım esınızle sızı bırbırınıze guzel sırın gostersın.her ınsan hayatında yanlıs yapabılır buyuzden esınıze karsı sız asla saygısızlık yapmayın ve sureklı dua edın ınsallah sız hep dualarımda olacaksınız sabredın ablacım goreceksınız Rabbım hangısı hakkınızda hayırlıysa sızın ıcın onu verecektır. selam ve duayla
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.