biliyrum daha önce deatlyon abimiz bu konuyu önceden başlattı.bende göremeyince bir daha başlatmak istedim evet ülkemizde iyi bir meslek edinmek için okumak lazım herkesin duasına ihtiyacımız var dualar muhakkaki her zaman kabul olur.bende şunu diliyorumki hadi elele verelim ülkemizde güzel gençler yetişssin lütfen sizlere çok ihtiyacımız var
sınava girecekler için
(32 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben 14 yaşındayım ve gerçekten bu ülkede rrahatça okumak istiyorum çünkü hergün lliselerrimizde bıçaklanma ve uyuşturucu gibi olayları görüyoruz dualarımızla engelleyelim ve sınava girecekler içinde dua edelim hakedennler kazaansın
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM... ALLAHIM HAYIRLI ORTAMLAR NASİP ETSİN HEP DUALARIMIZ SİZ ÇOCUKLARIMIZIN GÜZEL ORTAMLARDA EĞİTİM ALIP YETİŞMENİZ AİLENİZE VATANINIZA HAYIRLI BİREYLER OLMANIZ..
DUALARIMIZ SİZİNLE BİTANEM.RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
çok teşekkür ederim mukadder abla inşalllah sizler için çabalıycaz güzel bir yerlere gelip ülkemizi koruyacağız
ne güzel..inşallah çok başarılı olursunuz hepiniz kardeşim benim.
İNŞAALLAH BİTANEM İNŞAALLAH...
çok teşekkkür ederim sedef ablacım inşalllah sizler için çabalıycaz güzel bir yerlere gelip ülkemizi koruyacağız
inşallah kardeşim aferin çok beğendim düşünceni bu yaşta herkes laylaylom peşindeyken sen bazı değerlerimizden bahsedebiliyorsun...Allah yolunuz açık etsin inşallah.
inşallah bende pazar günü oks sınavına giricem burdaki şeyleri okumak çok zevk veriyor bana birşeyler öğretiyor bunlarda bana faydaa getiriyor ve her zaman çok güzel bir dinimin olduuğunu düşünüyorum ve bundan o kadar memnumki dinimi çok seviyorum ve onun için her şeyi yapar canımı feda ederiim
ay ay canım benim. sınavınada çok az kalmış ben de artık kalkayım burdan ve sana sınavın için özel dua edeceğim cuma gecesi hürmetine kabul eder inşallah Rabbimiz.
çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oluyorumm ben burda buraya gelinnce huzur buluyorum hele sizin desteklerinizde beni okadar mutlu ediyorkkki anlatamam keşke dünyamız iyiliklerle olsa çok iyi olsa bu sınava girdikten sonra bile ben nasıl okula gidicem bilemiyoruum çünkü aşırı derece çok korkuyorum böyle haberler duyunca sizinle sohbet etmek çok harika bir duygu şuan çok duygulandım dinimiz ve imanımız hakkında konuşmak
bu dualar sadece benim içinn değil başka çok çalışıp hakedenler içinde gitsin
benden ayetel kürsi18 yıl önce gönderildi # -
dinimi ve sizleri seviyorum
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN KARDEŞİM
benim oğlum öss 3 girişi olacak 2 kere başarısız oldu bu sene çok çalışdı inşallah allahın izniyle hayırlı üniversiteye girer sizlerden oğlum mustafa alper için dualarınızı bekliyorum allah tüm imtahana girenlere kalplerindeki ve gönlündekileri nasip etsin
bütün sınava gireceklere dua isteyenlere Allah yardım etsin
RABBİM ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN TÜM SINAVA GİRECEKLERE RABBİM YARDIMCI OLSUN
nurcan abla arslanalp amca senanur abla derua abla çok teşekkürler
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞİM MEVLAM NE EYLERSE GÜSEL EYLERR
teşekkür ederim dethlyon mustafa abi
.
arkadaslar benimde 3 yılım dualarınıza ihtiyacım var.50 tane ayetel kürsi okudum bu sitede sınava gircek dua dostlarına
teşekkürler estel abi veya abla
7 fatiha öncelikle bu haftaki oks sınavına gireceklere ve diğer tüm sınavlara gireceklere
çok teşekkür ederim ece abbla inşşalllah oks sınavım güüzel geçer
BÜŞRA ABLAM ADIM MUSTAFA DEĞİLL MEHMETALİ RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞİM
imtahana girecek olan kardeşlerimiz allah yardımcısı olsun zihin aaaaçıklığı versin imtahana girecek gençlerelütfen dua gönderin allah hepinizden razı olsun
RABBİM İMTİHAN GİRECEK OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN BAŞARILI KILSIN İ
NŞALLAH.AMİN. AMİN. AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
çok teşekkür ederim bugün sınava girdim dualarınız heyecanımı dindirdi evet şimdi gerisini alllaha bırakıyorum allahım sen büyüksün inşşalllah güzel bir yerleri kazanırız
hakkında hayırlısı olsun kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.