Bütün kardeşlerimin Cuma Günü hayırlara vesile olsun.Kardeşlerim bugünlerde biraz da hüzünlüyüm.Hac kuraları çekildi.Bize 945.sıra çıktı.Geçen yıldan sırada olan 181 kişi var.(Sevindirici yanı ablamgilin bu 181 kişilik listede yer alıp hac'ca gidecek olması.)Kontenjan 500'e yakınmış.Ya nasip.Allah büyük.Müftülük,kontenjan olaganüstü artarsa ancak olur diyor.Ne diyelim seneye Allah Kerim.Hepiniz dualar ettiniz hac'ca gitmem için.Allahım hepinizden razı olsun.Nasip.Ama biliyorum ben birgün mutlaka oralara gidip sizlere,bizlere dualar edeceğim.Kimi abilerimize göre 1 yıl sonra hacı olacağım,kimilerine göre 2-3 yıla kadar.Ben inanıyorum ve dua ediyorum.Allahım gözümün nuru Kabetullaha yüz süren kullarından eyle bizleri.Mekkeye,Medineye varan kullarından eyle bizleri.Peygamberimizin kokusunu alan kullarından eyle bizleri.
Medineye Varamadım,Gül Kokusu Alamadım.
(32 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN
İNŞALLAH GİDERSİN
İNŞALLAH BEKLETİLMEDEN GİDERSİN
İNŞALLAH EN ERKEN GİDENLERDEN OLURSUN
İNŞALLAH BEKLEDİĞİNDEN DE ERKEN GİDERSİNBİZİ ORALARDA HATIRLAR DUA EDERSİN
ALLAHIM
ALİSAİDER KARDEŞİMİN DİLEĞİ HACCA GİTMEK
İLK GRUBDA ÇAĞIR KENDİSİNİ
GÖRSÜN KABEYİ TAVAF ETSİN
HUZURUNUN TADINA VARSIN, ZEMZEM İÇSİN KENDİNDEN GEÇSİNHACI OLSUN SİTE DOSTU KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin ....ah ali abim üzülme ne olur ya valla sen üzülince bende üzülüyorum abim inşallah en kısa zamanda rabbim sanada kısmetsin amin ÜZÜLME TAMAM MI?
Ali Said kardeşim Allah sana ismin gibi saidlerden olmayı nasib etsin.
hatırlar mısın ebrehe fil sürüsüyle Kabeyi yıkmaya geldiğinde Abdulmuttalib ona gelip develerini istemişti.. ebrehe ""ben mabedinizi yıkacağım sen develeri istiyorsun "" deyince Abdulmuttalib ona << develer benimdir. KABE'ninse BİR SAHİBİ VARDIR VE ONU KORUR>> demişti.....
beni çok etkileyen bir cümle bu kardeşim. ve duam odur ki KABE'NİN SAHİBİ sana ve bizlere EVİNDE MİSAFİR OLMAYI tez zamanda nasip etsin ve kolaylaştırsın ve rızklarımızı bol yollarımızı açık kılsın
hayırlı cumalar
selam ile....18 yıl önce gönderildi # -
amin amin
inşaallah birgün istediğine kavuşacaksın o güzel beytullahı görürsün üzülme belki zamanı değildir hıç belli olmaz bianda gidersin senin için hayırlısı olsun amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SANADA, BİZLEREDE HACI OLMAYI NASİB ETSİN
RAHMETLİ BABANNEM TAM SINIRDAN GÜMRÜKTEN GERİ DÖNDÜ,COK ÜZÜLMÜŞTÜ,BİR SENE SONRA HACI EKBER OLARAK GİTTİ.RABBİM NASİB ETMİŞSE MUTLAKA GİDERSİN.RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER18 yıl önce gönderildi # -
Sağolasınız kardeşlerim.Ya nasip.
amin allah dileklerinizi kabul etsin.allah cümlemize nasip etsin.amin
Amin Amin Amin Alisaid abi inşallah en kısa zamanda oralara gitmek sana nasip olur inşallah...
amin amin amin sedef ablanın dediği gibi inşşallah gitmek nasip olur allah dileklerimizi kabul etsin
abicim yazıdaki başlığı görünce daha yazıyı okumadan aa bu yazıyı ali abim yazmıştır dedim ve yanılmamışım burda çok şiddetli yağmur yağıyor ben yasine ve size dua ettim inşallah biran önce gidersiniz de bizimde dualarımızı götürürsünüz abi:)
amin inşaallah tez zamanda gitmeniz nasip olur...
Nurgül kardeşim rabbim rahmetini sizin oralara bol bol veriyor.Ne güzel.Manevi ikliminiz rahmetle dolup taşıyor.Bizim buralara dün akşam üzeri hafif rahmet yağdı.Rabbime şükürler olsun.Bütün canlılar sevindi.Rabbim bizi sevap rahmetleriyle ıslatsın.Birgün gidersek oralara sizlerin dualarıyla olacak.Sizlerin gitmesi için dualar edeceğiz.Rabbim hepimize nasip etsin oraları.
İnşallah hepimize kısmet olur bu güzellikler Ya Rahman...
YÜCE RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.HERŞEYDE Bİ HAYIR VARMIŞ. İNŞALLAH RABBİM ORALARA GİTMEYİ NASİP EDR.BİZLERİNDE DUALARINI SELAMLARIMIZI GÖTÜRÜRSÜN.AMİN......
Sağolasın Filiz kardeş.Belki de Rabbim 5,5 aylık bebeğimizin büyümesi için ileriki yıllara yazdı.Ya nasip.Hayırlısı.
AMİN ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN GÖZLERİM DOLDU YA NASİP RABBİMDEN DİLERİZ. SUBHANALLAHİ VENİMEL VEKİL
İNŞALLAH RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP EDER
ALİSAİDER KARDEŞİM BAK BEN MEKKEDEN GELELİ BİR HAFTA BİLE OLMADI.HİÇ AKLIMDA FİKRİMDE OLMAMASINA RAMEN KISMETMİŞ GİTTİM GELDİM ŞÜKÜR RABBİME.BU İŞLER KISMETE BAKARR ZAMANI GELMİŞSE GİDERSİN.RABBİME HAVALE ET .O HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİR.SEN İSTE O VERİR.İNŞALAH HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA GİDERİSİN
İnşallah tez zamanda gidersin.
Hayırlısı.Dua dua dua.
Ali Said abicim çok üzüldüm ama nasi pinşaallah seneye gidersin...
birde şöyle düşünmek gerek abicim sen yine 1 veya 2 sene sonra gidiceksin inşaallah ....öyle bir umudu olmayanlarda var dimi abicim...mesela bende çok istiyorum ama benim çoooook zor ...
Allaha emanet ol abicim...18 yıl önce gönderildi # -
Nuray Kardeşim rabbim hepimize nasip etsin.
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim Ali Said abimizin hakkında hayırlısı nasip et. Onun dualarını isteklerini kabul et yarabbim. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canı gönülden aminn
kızının resmine hergün bakıp duruyorum Allahım nazarlardan korusun..benim için öpermisin Ali Said abi :)18 yıl önce gönderildi # -
Tabii ki ne demek Nuray Kardeşim.
ABİCİM BEN İNANIYORUMKİ RABBİM SİZİ ORDA MİSAFİR EDECEKTİR...
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
Ali kardeşim benim bi abam var bi sene diyor herşeyimiz hazır yola çıktık kara yoluyla gidecektik iptal oldu gidemedik içimiz burkuldu.bi sene yine hacca yazıldık öyle yedeğe düştük ki mümkün değil dedik içimiz burkuldu ama nasıl olduysa bu seferde çıktı haccı ekber nasip oldu.Allahü tealanın işleri.Allah hakkınızda en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin.3 Fatiha okudum kardeşim
DEĞERLİ DOSTUM EN AZINDAN ELİNDE SENİN YÜREĞİNİ SOĞUTACAK BİR SAYI VAR.ŞÜKÜRELHAMDÜLİLLAH.
YA BİZLER,YA BİZLER.ALLAH KOLAYLAŞTIRSIN İNŞALLAH.SENİN HAKKINDA EN HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.
RABBİM KIYAMAMIŞTIR BEŞBUÇUK AYLIK MELEĞİMİZE.HEM YANGININ BİRAZ DAHA BÜYÜR DAHA BÜYÜK ŞEVK İLE GİDERSİN BELLİ Mİ OLUR İNŞALLAH.
ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN.AMİN.
SELAMETLE....18 yıl önce gönderildi # -
rabbim inşallah nasip eder ablam rabbim inşallah bizlerede nasip olurrr
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.