benim canım kardeşim havva geldi 1 ay benimle sizinle tanışmak istiyor size dua edip sizin dualarınızı almak istiyor canım dua dostlarım ve bu zamanda blacım böyle insanların var olduğunu bilmek çok güzel dedi
MERHABA BEN HAVVA ABLAMIN YANINA GELDİM BU GÜN VE BU SİTEYİ YANİ BİZİM SİTEMİZİ GÖSTERDİ ÇOK DUYGULANDIM ANNEME BABAMA DUA ETMİSSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK BUNALDIĞIM BİR ANDA ABLAMA GELME KARARI ALDIM HER İŞTE BİR HAYIR VARMIŞ SİZİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM SİZDE KABUL EDERSENİZ SİE DUA EDİP SİZİN DUALARINIZI ALMAK İSTİYORUM ALLAHA EMANET OLUN
dua dostlarım bukez kız kardeşimi getirdim size nurgül
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Havva ablacığım hoşgeldin.
Rabbim sizlere hayırlı bir ömür ve sevdiği kullardan olmayı nasip eylesin.
18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldinnnn :)
ablam bizim bengümüz nasıl?18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN SAFALAR GETRİDİN SİTEMİZE.RABBİM NE BÜYÜKSÜN HER GEÇENGÜN AİLEMİZ BÜYÜYO.
RABBİM SENİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL EYLESİN18 yıl önce gönderildi # -
çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden okadar mutluyumki anlatamam tüm dua dostarımıza dualr okuyacağım bu gece HAVVA ben
HAVVA ABLACIM HOŞGELDİN . BU GECE AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM SANA . AYAK BASTI . ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN . BENGİSUYU ÖPTÜM :)
HAVVACIGIM KENDİN HAKKINDA AZ BİLGİ VERİSEN DAHA İYİ TANIRDIK SENİ MESELA YAŞIN
SELAMETLEE ...HAYIRLI GECELER OLSUNN CÜMLEMİZEE18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldiniz safa geldiniz kardeşim
benden de size 3 kevser suresi hediye olsun inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin ablacım :) hep beraber oluruz inşaallah
HOŞ GELDİN KARDEŞİM BENDE SANA HOŞ GELDİN HEDİYESİ..3 FATİHA 3 İHLAS KABUL ET LÜTFEN.
Gelinciğimin kardeşi hoşgeldin sefalar getirdin.
3 ihlas hoşgeldin hediyem.
Dertlerine tasalarına ilaç olsun.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Havva ablacım hoşgeldin.Ben Nurgül abşamı çok seviyorum, sen de en az onun kadar iyisindir.İnşallah Rabbim yardımcın olur ve tez zamanda sıkıntılarından kurtulutsun.
havva kardeşim nurgüümün kardeşi benimde kardeşim.hoş geldin iyiki geldin .rabbim gönlünün muradını versin. 33 ayetel kürsüde hoş geldin hediyesi ablandan ..allaha emanet ol canım....
hoşgeldin havva ablacım ne güzel nurgül abla gibi melekten bir tane daha oldu sitemizde.3 ihlas okuyorum senin içn.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.