ben filiz ablamla konuştum batuhanın dualara okadar ihtiyacı varki filiz abla götürecek kontrole ben başlıyacağım yarın allah izin verirse sizde yardımcı olursanız çok sevinirim filiz ablamın yüreğinde ne fırtınalar kopuyor bende bir anne olarak çok iyi anlıyorum Allah evlatlarımızı bize bağışlasın Allah'a emanet olun
batuhanıma 10000 ihlas niyetlendim bize ihtiyacı var
(100 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH ŞİFA VERSİN.
ALLAH YAVRUNUZU,HERKESİN MELEĞİNİ AİLELERİNE BAĞIŞLASIN.
ACILARINI GÖSTERMESİN İNŞAALLAH.BUGÜN BU MÜBAREK GÜNDE OKUDUĞUM 100 İHLASI MELEĞİNİZE HEDİYE EDİYORUM.
ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun hakkınızı helal edin
18 yıl önce gönderildi # -
yasincim ayrıca çok teşekkür ederim sana
inşaallah ben de 100 adet okuyacağım
daha fazla okuyunca da yazarım
Rabbim acil şifalar versin meleğimize....18 yıl önce gönderildi # -
Nurgülüm Bende Batuhanım için 100 ihlas okuyacağım.
Allah kabul etsin Yüce rabbim onu Filizciğime ve eşine bağışlasın.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM ŞİFALAR VERSİN
OKUYUNCA SAYISINI YAZACAĞIM İNŞAALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ablacım bende 100 tane okuyacağım İNŞALLAH... RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN..
allah razı olsun filiz ablam mesaj ları okuyor ve içim titriyor nurgülüm dedi okadar sevindiki allah razı olsun sizden ve bana dediki bende hepsine dua edicem dedi
sizler örnek aldığım insanlar oldunuz hepte öyle olacaksını cihan abim nimet ablam hebun mukadder allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
yarabbim bu yürekleri tertemiz kardeşlerimi karşıma çıkardın ....ağlamaktan ne diceğimide unuttum.nurgülüm sen bir meleksin kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş . ben dua isteyemezdim allah razı olsun nurgülüm vesile oldu. dua dostlarım cihan,nimet kardeşim hazanım mukadderim hebun allah bin kere razı olsun sizlerden iki cihanda darda bırakmasın sizleri allaha emanet olun sizin yavrularınızı da rabbim sizlere bağışlasın hepinize 3 yasin yolluyorum kabul edin .hakkınızı helal edin .....yasin kardeş sizde hakkınızı helal edin allah razı olsun
1000 TANE BEN ALDIM.RABBİM ŞİFALAR VERSİN MÜJDELİ HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH.
100 adet Allahım yardım et sen şifsını ver batuhanın.
Bende 10 taneyle başlayayım.Allahım acil şifalar versin Batuhanımıza.
11.adet
DEĞERLİ DOSTUM BATUHANIMIZIN HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.DEĞERLİ DOSTUM BİZLERİ HEBERSİZ BIRAKMA SAKIN.
KADİR BABADAN BATUHANA 1.000.TEVHİD AYRICA YOLLUYORUM.
ONA ŞİFA OLSUN İNŞALLAH.
ALLAH TÜM HASTALARIMIZA VE YAKINLARINA GÜÇ VERSİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
10 tane daha.
PAZARTESİYE KADAR SİTEYE GİRME İMKANIM YOK.BEN 2000 TANEYİ ALIYORUM.BATUHAN CANIM BEBEĞİM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK NİYETİYLE BAŞLIYORUM.ALLAH KABUL ETSİN.
100 ihlas inşaallah bugün bitiririm rabbim şıfalar versin yavrumuza,onu diger hastalarımızı allaha emanet ediyorum
ali abicim yldız kadir abi allah razı olsun meralim allah sendende razı olsun helal edin hakkınızı
mahzun sendende allah razı olsun aynı anda yazmışız benğim yzım senden sonra gelmiş
HAK NE DEMEK HELAL HOŞ OLSUN.ASIL SENDEN ALLAH RAZI OLSUN.YARIN HACIBAYRAMADA GİTMEYE ÇALIŞACAĞIM BATUHAN İÇİN.
MELLEĞİMİZE 100 ADET DAHA OKUDUM.
ALLAH ŞİFASINI VERSİN. SELAMETLE
ablam bende okuyunca yazacağım ama sayı belirtmiyorum
meralim nasıl mutlu oldum bilemesin duygularımı anlatamam ya filiz ablam okuyunca nasıl sevineceğini tahmin ediyorum 1 ayetek kursi hediyem size
100 adet ben okudum okudukça yazıcam
kiz kardeşim havvam 100 ihlas okudu
100 adet yine okudum
BATUHAN MELEĞİME
300 ADET OKUDUM
ŞİFA OLSUN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
canım Filizim.
kalpciğini ferah tut Allahımızın izni ile Batuhanın doktor kontrolü çok olumlu geçicek
çok hayırlı neticeler alıcaksın inşallah kardeşim.
101 adet ihlas suresi okudum.
şimdide 100 adet Ayetel kürsi okumaya başlıyorum.
Batuhanımız için.18 yıl önce gönderildi # -
mukadder gülsen benden büyükmüsünüz bilmediğim için nasıl hitab edeceğimi bilmiyorum ama allah razı olsun sizden binkere razı olsun bende çok umutluyum 1 ayetel kursi hediyem size
21.ADET
BATUHANIM ALLAH SENİ BİZLERE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH.HADİ BAKALIM BİR AN ÖNCE İYİLEŞ.TANKLARI TÜFEKLERİ YAKACAĞIZ DAHA...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.