DEĞERLİ YASİN KARDEŞİM (çok daraldığım bi anda durumumu anlatıp dua dostlarımdan dua istemiştim)BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERİP DUALARINIZLA BANA MANEVİ GÜÇ VERDİNİZ BUNUN İÇİN MESAJIMI SABİTLEYİP HERKESİN GÖRMESİNİ SAĞLADIĞIN İÇİN ÖNCE SANA DAHA SONRA BENDEN DUALARINIZI ESİRGEMEDİĞİNİZ İÇİN TÜM DUA DOSTLARIMA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİTEYİ HER GÜN MUTLAKA ZİYARET EDİYORUM MESAJLARI OKUYORUM YORUM YAZAMASAMDA İNANIN BUNA TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM SİTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZ İÇİN HER NAMAZIN ARKASINDAN DUA EDİYORUM HER KESİN NE SIKINTISI VARSA GEÇMESİ DİLEĞİYLE DİYE YANİ SİZLERİ HİÇ UNUTMUYORUM NE OLURRRRRR SİZDEN RİCAM EŞİMİN BİZE DÖNMESİ İÇİN DUALARINIZI BENDEN ESİRGEMEYİN YASİN KARDEŞİM SİZE VE TÜM DUA DOSTLARIMA SIKINTILARI HER NE İSE GEÇMESİ DİLEĞİYLE 1000 TÖVBE İSTİĞFAR 1000 SALAVATI ŞERİFE 1000 TANEDE KELİMEYİ TEVHİT GÖNDERİYORUM KABUL EDİN LÜTFEN VE ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH
MUCİZE NET YASİN KARDEŞİME(haticee)
(12 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM HAYIRLAR VERSİN HATİCE KARDEŞİM SEN MERAK ETME DUALAR MÜŞTEREK İSMEN ZİKREDİLMESE DE BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE DUADA BULUNUYORUZ.ALLAHA EMANET OLUN
1 İHLAS DUALARININ ,SIKINTILARININ GİTMESİ İÇİN HEDİYEM ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
3 Fatiha'da benden.Her türlü sıkıntılarınızın feraha erişmesi için.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim her daim yardımcınız olsun ablacığım.
Bizleri hep duanlarınızda anarsınız inşallah.
Amin kardeşim. Allah sizlere yardım etsin.
ALLAH KABUL ETSİN ABLACIM...
ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN.AMİN.AMİN.AMİN.
Allah razı olsun bende size vir fatiha gönderiyorum eşiniz biranevvel yuvanıza size çocukalrına dönsün inşallah huzurunuz mutluluğunuz daim olsun
7 adet tefriciye hediye ediyorum değerli mucize-net kardeşime
Allaha emanet ol Rabbim her daim cümlenizin yardımcısı olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun inşallah
Allah kabul etsin Hatice ablacım
ALLAH KABUL ETSİN GÖNLÜNE SAĞLIK VE AFİYET...AMİN...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.