100 tanede meral ablamdan geldi..hepsini topladım şimdi inşallah karıştırmadıysam sayenizde 1349 tane ayetel kürsi birikti..hepinizden allah razı olsun..inşallah bu ayetel kürsiler önce sizin sonra benim yarama merhem olur onu bana getirir..allahım sizden razı olsun..çok sağolun..
BURCU İÇİN...1.000.AYETEL KÜRS..HAYDİ DOSTLAR.
(101 mesaj) (38 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Şifa niyetine gelsin canım benim.İnşallah derdine derman olur
18 yıl önce gönderildi # -
amin inşallah cennetim sağolasın..
burcuma 100 adet okudum
1449 oldu sayende ablacım kendi derdini bırakıp benim için okudun rabbim senden razı olsun ablam çok sağol..
1.ADET
HAYIRLI SABAHLAR BABACIM.
SON RAKKAM....................................1.450.ADET.
günaydın babacım sizede hayırlı sabahlar allah razı olsun:)))
1 ADET
GÜNLERİN,GECELERİN HAYIRLI OLSUN,RABBİM HERZAMAN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN18 yıl önce gönderildi # -
abicim çok sağolasın..allah razı olsun..
1451 oldu..!18 yıl önce gönderildi # -
burcucum almışsın arkana dua ordusunu ne kadar güzel,çok şanslısın :)
bendende sana 9 tane gelsin .Allah bir an önce seni rahatlatsn inşallah..amin18 yıl önce gönderildi # -
1 adet Burcu için Allah yardımcın olsun
kardelen ablacım allah ne muradın varsa versin çok teşekkür ederim sana..
sedef ablam çok sağol,allah razı olsun..1461 olmuş sizin sayenizde,çok şükür.18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim burcu kardeşimizin iki cihandada yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN
burcucum kusura bakma simdi gelmek nasip oldu bende sana 66adet ayetel kursi okucam.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BURCU KARDEŞ BENDENDE SANA 10AYETEL KÜRSİ RABBIM KABUL BUYURUR İNŞAALLAH. ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN...
1533 oldu sayenizde..esra ablacım ne kusuru asıl sen kusura bakma ben bu aralar kendime hayrım yok size hiç bi fayda veremiyorum..hakkınızı helal edin..şuanda azda olsa dayanabiliosam çok minick bi gücüm varsa o da sizin dualarınız sayesindedir..
allahım sizden razı olsun..beni hata yapmaktan koruyorsunuz..nurefşan ablacım allah sizden bin kere razı olsun..
belki bi mucizeyi bekliyıorum bilmiyorum..rabbim size adaklarımı vermeyi nasip eder inşallah..çok sağolun..18 yıl önce gönderildi # -
7 adet benden hediye Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin
seni sevgiyle kucaklar emanet edilecek en güzel yere emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
1540 oldu ceylan ablam..allah razı olsun..
BURCU KIZIM
İYİSİN İNŞAALLAH
7 OKUYORUM
BEN BİTTİ SANMŞTM BANTA EKLEDİM 100 TANE(MEHMETCİKLERİMİZE)18 yıl önce gönderildi # -
1547 oldu sayende ablacım allah razı olsun..ii dielim ii olalaım dicem çünkü ii diilim..düşünce güücü ii olmama yarar mı bilmiyorum..kadir babam nasılsa heybeye eklenicek die sanırım bişi demio..bitti mi bende bilmiyorum:(
BURCUCUM İÇİNDE OLDUĞUN DURUMU ÇOK AZDA OLSA ANLADIĞIMI SANIYORUM...SENİN İÇİN DUA EDİYORUM CANIM...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...ALLAHIM SANA GÜÇ, KUVVET, SABIR, SELAMET, FERAHLIK VERİR İNŞAALLAH... CANINI FAZLA SIKMA DİYECEĞİM, DEMEK KOLAY CANIM BİLİYORUM, AMA SONUÇTA HERŞEY OLACAĞINA VARIR... RABBİM HAKKINDA HAYIRLISNI NASİP EYLER İNŞAALLAH...RABBİM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER....
nurefşan ablacım allah senden razı olsun..sana ve sitedeki dostlarıma nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyrum..
allahım size dileğim kabul olması için adadığım adaklarımı verbilmyei nasip etsin..bunu çok sitiyorum..herşey için sağol..çöok mahçubum ben inan..18 yıl önce gönderildi # -
1 TANEDE BENDEN CORBADA TUZUM BULNSUN BİRAZ GEÇ OLDU AMA
6 AYETEL KURSİ OKUDUM
10 AYETEL KÜRSİ
136 ayetel kürsi.
Allah sıkıntılarını gidersin, gönlüne genişlik versin, her ne durumda olursan ol daima seninle olsun.Toplam : 1700
10 tane de benden, rabbim yardımcısı olsun inşallah. amin amin amin.
10 tanede ben okumak isterim kendisini tanımıorum ama
o benim din kardeşim ne sıkıntısı warsa geçer inş rabbim dualarınıda kabul buyursun selam we dua ile...........18 yıl önce gönderildi # -
10 ADET DE BEN ALIYORUM ALLAH KABUL EDERSE ALLAH YARDIM ETSİN ÇOK ZOR Bİ DURUM AMA İNŞALLAH BU EDİLEN DUALARIN VE BU GÜZEL İŞBİRLİĞİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İNŞALLAH ATLATIRSIN BURCU KARDEŞİM ALLAH HEP SENİNLE OLSUN VE BU DURUMDA OLAN DİĞER KARDEŞLERİMİZİDE YARDIMCI OLSUN AMİN.
SON RAKKAM...........................1.730.ADET
BURCUM BÜYÜK HEYBEYE İLAVE ETTİN Mİ.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.