UZUN ZAMANDIR İŞSİZİM VE AİLEMLE BİRLİKTE SIKINTILI DURUMLARA DÜŞMEK ÜZEREYİZ. BÜTÜN KAPILAR KAPANIYOR, BİR YERDEN HABER BEKLİYORUM SON UMUDUM....ALLAH RIZASI İÇİN BU İŞİN OLMASINA DESTEK VERECEK DUALARINIZI BEKLİYORUM.
DUALARINIZ BANA YARDIM EDECEKTİR İNANIYORUM
(30 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
senin için 10 tefriciye okuyorum Allah yardım etsin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN
MERHABA DOSTUM.
(ŞU AN 382.ÜYESİNİZ,VE SİTEYE ÜYE OLALI 8.DAKİKA OLMUŞ.)ALLAH SİZİ VE AİLENİZİ ÖYLE HAYIRLARA ERDİRSİN Kİ,ŞU ANDA İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ DURUMU BİR DAHA YAŞATMASIN.EN HAYIRLI KAPILARI SİZE AÇSIN ALLAH.ÜZERİNİZE RAHMET YAĞDIRSIN.BİR YERDEN DEĞİL BİNLERCE YERDEN RIZIK YAĞDIRSIN SİZE.
VE BU SİTEYİ BİR DAHA HİÇ UNUTTURMASINSİZE.AMİN.AMİN.AMİN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...AMİN.
BÖYLE BİR SİTE OLDUĞUNU TESADÜFEN FARKETTİM, BULDUM. KİM BAŞLATTIYSA MUHTEŞEM BİR ŞEY YAPMIŞ. ALLAH RAZI OLSUN. NE KADAR GÜZEL, BİRBİRİNİ HİÇ TANIMAYAN İNSANLAR BİRBİRLERİ İÇİN DUA EDİYOR. BU GÜNE KADAR DUALARIM HEP ÇOĞULDU ZATEN AMA BUNDAN SONRA BU ÇOĞUL'U DUALARIMA KOYARKEN BU SİTE VE ÜYELERİ GÖZÜMDE BİR SİLÜET OLARAK CANLANACAK.
İRON kardeşim ALLAH SİZE ÖYLE BÜYÜK ÖYLE BÜYÜK KAPLAR AÇSINKİ ÇOK HAYIRLI BOL RIZIKLI BİR İŞ SAHİBİ OLUN İNŞALLAH.ALLAHIM SİZE BEKLEDİĞİNİZ HABERİ TEZ ZAMANDA HAYIRLI BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRSIN AMİN .size 3 tane ayetel kürsi okudum.
Allaha emanet olun kardeşim.
bu arada benim eşimde 63 doğumlu yaşıtınız sizin.18 yıl önce gönderildi # -
İRON kardeşim için 21 salat-u tefriciye okudum
Allah tez zamanda hayırlı çok bereketli bir iş sahibi yapsın amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.
ALLAH BİR KAPIYI KAPATIRSA, MUHAKKAK BİRÇOK KAPI AÇAR. ALLAHIM İNŞAALLAH TEZ VAKİTTE SANA HAYIRLI KAPILAR AÇAR. O(c.c)NE GÜZEL YARDIMCIDIR.
"ALLAH HER ZORLUĞUN ARKASINDAN BİR KOLAYLIK YARATIR. Talak65:7"
SİZİN İÇİN 7ayetel kürsi, 11ihlas,1tehiyyat OKUDUM. İNŞAALLAH RABBIM KABUL BUYURUR.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
kelimelerle çok iyi oynayabilme, düşündüklerimi ve hissettiklerimi yazıya çok kolay dökebilen biri olmama rağmen şu anda beynimin ve kalbimin hızına parmaklarım uyamıyor...herkestn ama herkesten allah razı olsun. Kalplerinizin ışığı sizlere ve ailelerinize sağlık, huzur, bereket ve mutluluk versin.
rabbim hakkında hayırlısını versin rabbim sabrını deni yordur karde şim sabret açılacaktır f erah kapıları sıkma canınıı 3 ihlas 1 fatiha d a ben okuy o rum kabul eyle rabbim kabul etsin
bende sizn için bi ayetel kürsi okuyorum..
AMİN kardeşim.
Allah sizden razı olsun.
dualarımdasınız...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun rabbim gönlüne göre versinn
gönüllerinize sağlık dostlar
rabbim yar ve yardımcınız olsun
kardeşim rabbim hayırlı kapılar açsın sana ve ailene .
tez zamanda feraha çıkarsın bol kazanç ve rızık nasip etsin amin18 yıl önce gönderildi # -
ey kapıları açan
ey sebepleri var eden
rahmetinle kardeşimize de bir kapı aç
bir sebep var et
amin18 yıl önce gönderildi # -
senin için 10 tefriciye okuyorum Allah yardım etsin.
1 fatiha okudum sana kardeşim Rabbim tez vakitte hayırlı bir işnasip etsain sana ve tüm işsizlere amin amin amin
YARABBİ TÜM DUA KARDEŞLERİMİN, İRON KARDEŞİME HAYIRLI RIZIKLAR VER,YARABBİ SEBEBLERİNİ,HALKEYLE,SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER BİLİYORUZ YARABBİ,SEN DUALARIMIZA İCAB EDRSİN,EN GÜZELİYLE,PEYGAMBERİMİZİN HÜRMETİNE VER YARABBİ,KARDEŞİMİZİ KİMSEYE MUHTAC ETME
YARABBİ,BİZLERİ YOKLUKLA TERBİYE ETME YARABBİ,HATALARIMIZI KUSURLARIMIZI AFFET,BİZİ KULLUĞUNA KABUL ET,AMİN YARABBİ
10 ADET FATIHA RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK, YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Onun sıkıntılarını feraha çevir hayırlı ve bereketli rızık kapıları aç. AMİN AMİN AMİN
11 ihlas gönderiyorum kardeşim lütfen kabul et.18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun canm kardeşim duaalrımda olacaksın
rabbim hakkında hayırlısını versin kardeşimm bir kapıyı kapatan gene açar bir kapı en güzeli sabretmek rasbbim sabrını arttırsın kardeşim
KARDEŞİM RABBİM SENİN İÇİN HİÇ UMMADIĞIN HİÇ BEKLEMEDİĞİN YERLERDEN HAYIR KAPILARI AÇSIN...BEKLEDİĞİN HABER İÇİNDE RABBİM SENİN İÇİN HAYRA ÇEVİRSİN.
bol rızık saglıkhuzur bereket duası bekliyorum
yüce rabbim bütün müslüman kardeşlerime bol rızık saglık huzur iman kuveti versin tüm arkadaşlarımın dualarını bekliyorum eşimin işlerinin hayırlı olması icin oğlum amelyat olacak amelyatının hayırlı olması icin ünüversite imtahanına girip hayırlısıyla kazanması bütün kardeşlerime bol dualar
SEVGİLİ İRON KARDEŞİM,ALLAHIM UMMADIĞIN ANDA UMMADIĞIN YERDEN HAYIRLI EKMEK KAPILARI AÇSIN.HELAL EKMEK KAPISI BAK TANIŞMAMIZ DA MUCİZE DEĞİL Mİ BUNA ÇOK İNANIYORUM.SENİN DUALARINI VE DUA DOSTLARIMIZIN DUALARINI HATIRLISIYLA KABUL ETSİN MUCİZELERİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAH..HİÇ UMUTSUZ OLMA İNANCINI YİTİRME DESEM DE BEN DE ZAMAN ZAMAN KORKUNÇ MORALSİZ OLABİLİYORUM AMA BU SİTE ÇOK GÜZEL DUALAR ENERJİ GÜÇ VERİYOR İNŞALLAH KİM NE İÇİN EL AÇIP DUA EDİYORSA YEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA MURADINA KAVUŞUR HERKES.BEN DE SENİN İÇİN 10 YUNUS DUASI OKUYORUM.GÖNLÜNCE OLSUN HERŞEY AMİN AMİN AMİN...........
BAZEN YAZIM HATALARI OLUYOR AFFOLA..HAYIRLISIYLA(HATIRLISIYLA),(TEZ(YEZ)OLMUŞ ÖZÜR DİLERİM
YA FETTAH YA REZZAK YA FETTAH YA REZZAK kardeşim rabbim bu isimleri hürmetine sana hayırlı iş kapıları açsın sıkıntılarını sona erdirsin dualarını kabul etsin en kısa zamanda ummadığın yerden kapılar açılsın sana allaha emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.