evet sürekli sizi rahatsız etmeye hakkım yok ama yarın iş için başvuru yapacağım lütfen bunun için de dualarınızı benden esirgemeyin.
arkadaşlr çok mahçubum ama
(21 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
estafurullah kardeşim mahçupluk ne demek hepimizin birbirimizn duasına ihtiyacı var 1 faitha 3 yunus duası okudum sana Allahım işi hayırlısıyla almanı nasip eder inşallah amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
başvuru sırasında konuşmadan önce sürekli
rabbiş rahli sadri ve yessirli emri vehlul ugdeten min lisani yefgahu gavli.
okursan senin sözlerinden etkilenirler.
Allah yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
tatlım isterdim ama maalesef okuyamam.ancak benim yerime siz okursanız çok ii olur .şu ara okuyamam.
ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.SELAMETLE
Allah sana yardım etsin dilekcim üzme tatlı canını olur inşallah duada ederim sana kardeşim
Allah kolaylıklar versin kardeşim
RABBİM YARDIMCIN OLSUN ALLAH HAYIRLI İŞLER NASİB ETSİN
1 FATİHA ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim. 11 ihlas gönderiyorum rabbim tüm sıkıntılarını feraha çevirsin. AMİN AMİN AMİN
ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN KARDEŞİM 2 FATİHA 2 AYETEL KÜRSİ BENDEN ALLAH KABUL ETSİN.SEN YÜREĞİNİ FERAH TUT DUALARIMIZ SENİNLE...
ya çok çok iyi insanlarsınız Allah sizlerden razı olsun eğer bu iş olursa ilk müjdeyi 2. ailem olan sizlerle paylaşacağım.
canım tabiki edicez dua sana bu akşam bende dua edicem
BENDE 10 AYETELKURSİ OKUYACAGIM
RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HAKKINDA18 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kursi hediyem allah yardımcın olsun
rabbim hakkında hayırlısını versin kardeşimmm inşallah hayırlısı ise işe girersin verende rabbim alanda rabbim bu kadaqr kişi dua etmiş emin ol rabbim hakkında hayırlısını verecektir kardeşim sıkma canını ferah tut kalbini 3 ihlas bir fatiha okuyorum rabbim kabul eder inşallah
3 TEFRİCİYE OKUYORUM İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR İNŞAALLAH
Zül-celal vel-ikram
Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Ancak celâl ve ikrâm sahibi Rabbinin zâtı bâki kalacaktır.) [Rahman 27]
(Celâl ve ikrâm sahibi Rabbinin adı çok yücedir.) [Rahman 78]
Âyet-i kerimede geçen zül-celal vel-ikram ifadesinin ism-i a’zamdan olduğu bildirilmiştir. Bu bakımdan bilhassa dualarda bunu çok söylemek gerekir. Peygamber efendimiz, bir kimsenin (Ya zel-celali vel-ikram) diyerek dua ettiğini duyunca, (Allah’tan ne istersen iste, duan kabul olur) buyurdu. (Tirmizi)Başka bir hadis-i şerif de şöyle:
(Ya zel-celali vel-ikramı çok söyleyin, ona çok devam edin.) [Tirmizi]18 yıl önce gönderildi # -
ya YÜCE MEVLAM SİZDEN BİNLERCE KERE RAZI OLUR İNŞALLAH
RABBİM SİZİN İÇİN HAYIR KAPILARI AÇSIN SİZİ DARDA BIRAKMASIN...
ya bu güzel dileklerinizle içimde tarif edilemez 1 huzur uyandırdınız ya hepinizi çok seviyorum.sağolun.
Abicim inşallah hakkında hayırlısı olur.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.