sevgili dua dostlarım benim kiracımın oğlu emir emir 6 yaşında ama iki yaşındaki çocuk kadar konuşamıyor babası ölünce annesinin feryadından korktuğu için diye düşünüyorlar
sizden ricam bu yetime dua edelim annesinin selamı var size
1 ayetel kursi hediyem
emircik geldi
(39 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşallah. benden de bir ayetel kürsi hemen okuyorum. Rabbim şafi ismiyle şifa versin. amin. inşallah iyi olacak.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ŞİFASI OLSUN İNŞALLAH.
ALLAH ONA ÖYLE BİR ÇÖZÜLME NASİP ETSİN Kİ HAYIRLISI İLE HAFIZ OLSUN İNŞALLAH.ALLAHIN İLMİYLE ŞEREFLENSİN İNŞALLAH.
KADİR BABADAN EMİRE 100.TEVHİD HEDİYE ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
nurgülcüm bende bir fatiha okudum emire inşallah şifası olsun tez vakitlerde konuştuğunu duyalım
Allahım ne zor onlar için.Rabbim böyle zor sınavlar verme Ya Rab.
O sabiler hürmetine alma analarını babalarını.Zamansız ölümler verme Allahım ölüm çok zor.
Çok zor Ya Rabbi.
Nolur yardım et bu günahsız meleğe,annesine sabır ver.
Nurunla aydınlat yuvalarını.
Kabusları sona ersin artık güneş doğsun evlerine ve hep kalsın yuvalarında.
Hep güzel günleri olsun çektikleri bu acılar hürmetine Ya Rahman.
Allahümme salli ala seyyidine Muhammed.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
.
kadir abi emir öyle kocaman örtüki sizi allah razı olsun sizden sizin yerinize öptüm emiri saçını okşadım haberiniz olsun bana dediki kadir dedemi öptüğümü yaz
ve sizin yazdıklarınızı okuyunca gülümsüyordu18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN
1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM..
NURGÜL KARDEŞİM BURADAYSAN SANA BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM18 yıl önce gönderildi # -
rabbim acil şifa versin kardeşime...ya rabbim ya rabbim ya rabbim sen ne olursun minik emirimizin dilindeki bağı çöz amin
mukadder abla burdayım buyrun tabi sorun
Allahım emirciğe yardım et.
onu koru gözet himayen altına al
Allahım emirin konuşma yeteneğini kzanmasına yardımet
şüphesiz senin gücün her şeye yeter.18 yıl önce gönderildi # -
amin allah razı olsun hepinizden ben sizlerin yerine emiri okşadım saçını
mukadder abla burdayım ablacım birşey soracaktınız18 yıl önce gönderildi # -
NURGÜL benim istanbuldan cerrhapaşa tıp fak.sağlık kolejinden sınıf arkadaşım vardı mezuniyetten bir süre sonra samatya ssk da çalıştı ve yine aynı hastaneden bir kadın dğum uzmanıyla evlendi kendisi artvin şavşatlı..adı elif
duydumki artvinde eşi muayenehane açmış birlikte çalışıyorlarmış uzun zamandır iletişimimiz kesildi .hani belki tanıyorsundur diye geçidim aklımdan o yüzden seni meşgul ettim eşinin adını unuttum o kadar zaman geçtiki içtiğimiz su ayrı gitmezdi öğrenci iken ve çalışırken .istanbulda belki kimse kimseyi tanımaz ama eğer artvin içindeyse tanınır diye düşündüm şimdiden teşekkürler18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcısı olsun emircik evladımıza.
1 Ayetel Kürsi,3 Fatiha,1 Felak,1 Nas,3 İhlas,3 Rabbi Yesir Emirciğime şifa niyetine.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ Yarabbim sen emir kardeşimize şifa ver. AMİN AMİN AMİN
7 ayetel kürsi hediyem canım rabbim en kısa zamanda şifa verin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcısı olsun Allah şifasını versin inşallah.
AH YAVRUM . 10 AYETEL KÜRSİDE BEN OKUYORUM .
ALLAHIM EMİRİN VE ANNESİNİN YARDIMCISI OLSUN... EMİRE ŞİFA VER RABBİM... EMİRİN DİLİNDEKİ BAĞI ÇÖZ ALLAHIM.... SEN HERŞEYE GÜCÜ YETENSİN, KEREM SAHİBİSİN, ŞAFİSİN, İNŞAALLAH EMİRCİĞE ŞİFA NASİP EDRSİN...AMİN...3AYETEL KÜRSİDE BEN OKUYACAĞIM... RABBİM KABUL BUYURUR İNŞAALLAH..AMİN..
AMİN YARABBİ,DUA KARDEŞLERİMİN GÜZEL TEMENNİLERİNE KATILMAMAK MÜMKÜNMÜ,YARABBİ İNANDIK İMAN ETTİK RESULULLAH AŞKINA YARAB BU BABASIZ KALAN YAVRUMUZU ŞİFA VER.KADİR BABANIN DEDEİĞİ GİBİ İNŞAALLAH DİLİNİ ÖYLE BİR ÇÖZ Kİ,YAVRUMUZU İNŞAALLAH KURANI HIFZ ETMEYİ NASİB ET,ÖYLE BİR İLİM VERKİ ÇEVRESİNİ NURLANDIRSIN,YOLUNDAN AYIRMA YARAB
1 FATİHA KÜÇÜĞÜME RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
.
KÜÇÜK MELEĞİM İÇİN 10 TANE.
RABBİM ŞİFASINI VERSİN İNŞAALLAH.
rabbim şifasını wersin inş emir en yakın zamanda iyileşir
derdi weren rabbim dermanınıda elbette wermiştir........
rabbim acil şifalar nasip etsin
selam we dua ile........18 yıl önce gönderildi # -
ŞİFASINI RABBİM KATINDA HAZIRLASIN İNŞALLAAH...
LÜTFEN BENİM İÇİNDE ÖPÜN SAÇLARINDAN..SELAM İLE...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM ÇOCUKLARIMIZ ÜZÜLMESİN.O GÜZEL GÖZLERİ BUGULANMASIN DİLERİ HEP TATLI TATLI KONUŞSUN İNŞALAH.RABBİM ŞİFALIGINI VERSİN.
Rabbim kerdeşimi hep hayır konuşan kullarından eylesin.3 ihlas okudum şifa niyetine.
dua dostlarım emirin resmi dua dostlarında var bakmak isterseniz
özür dilerim melekler listesinde var
AY canım benim içim ürperdi Yarabbim büyüksün yardım et tez zamanda inşallah konuşur da annesinin mutluluğu bizim mutluluğumuz olur
http://mucize.net/melekler2.html << burdan ulaşabilirsiniz.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.