ZEZE VE BEN BU GECE KURAN OKUYUP DUADA BULUNACAĞIZ.SIKINTISI OLAN VE ACİL DUAYA İHTİYACI OLAN KARDEŞLEİM İSİMLERİ İLE DUALARINI YAZSINLAR BİZ DE DUA EDERKEN İSMİNİZİ VE DUANIZI AYRI AYRI ANALIM.BUGÜN SAAT 24 E KADAR YAZARSANIZ ÇOK İYİ OLUR.ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN
TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
(31 mesaj) (30 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM SELMAYA SABIR VE GÜÇ VER . BEN YAZDIM . ALLAH RAZI OLSUN . BENDE SİZE AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM BU GECE SİZE GÜÇ OLSUN DİYE.
19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM İKİNİZDENDE RAZI OLSUN
BEN KIZIM TAHİRE İÇİN DUA İSTİYORUM.YARIN SINAVI VAR ÖNEMLİYMİŞ.İST OKAN ÜNİV.OKUYOR
RABBİM BU GÜZEL NİYETİNİZ HÜRMETİNE SİZİDE DARDA KOYMASIN.İKİ CIHANDA AZİZ ETSİN
1 FATIHA BEN SİZİN İÇİN OKUYORUM19 yıl önce gönderildi # -
Allah sizden razı olsun. ben kendimden çok suskunkız yani burcuya çok dua etmenizi istiyorum. büyük sıkıntısı var, duanızda o sıkıntıları atlatmasını istiyorum. benim içinde Rabbim her işim de kolaylık ve hayırlısını versin. bende sizlere dua ediyorum kardeşim. Allaha emanet olun. slm ve dua ile...
Allah razı olsun leylakcım senden ve zezeden sizin için birer fatiha okudum Allah muradınızı versin
ben pazara sınava girecem ve bu sınav benim için çok önemli yıllar sonra tekrar giriyorum birde gönlümden geçen öyle bir şey varki bunun olmasınıda çok istiyorum lütfen dularınıza benide ekleyin şimdiden tüm dualarınıza amin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun sizlerden. Rabbim iki cihandada yüzünüzü güldürsün.
Ben kardeşimin ve ailemin maddi ve manevi sıkıntıları için dua istiyorum. Rabbim binlerce kez razı olsun. 7 ayetel kürsi sizlere hediyem lütfen kabul edin.19 yıl önce gönderildi # -
değerli kardeşlerim lütfen benim üç dileğim için de dua edin.
leylak bende isteyebilir miyim:(
SEVGİLİ LEYLAK
ALLAH RAZI OLSUN İKİNİZDEN DE .
BEN DE BUGÜN GÖRDÜĞÜM ÇOK YAŞLI BİR TEYZE İÇİN DUA ETMENİZİ RİCA EDİCEM.ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA.
burcu o nasıl soru tabi ki isteyeceksin
rabbım ıcımde bulunduğum sıkıntıyı bılıyor. Umudumun, sıkıntımın hayra donüşmesini istiyorum. Rabbım benı kendısıne yaklaşmama vesıle kılacak salıh nıyetlı ınsanlarla karşılaştırsın ıstıyorum. allah razı olsun. rabbım kabul etsın
Allah razı olsun benin nişanlım onur kendi kendine sorun çıkarıp duruyo yakında çağıracakardı beni oraya düğün için hazırlıklara başlayabilirdik ama şimdi durduk yere bahaneler çıkarıyo onun akıllanıp biran önce düğün olmasıı için ederseniz çok memnun olurum Allah sizlerden razı olsun. 3 ,hlas 1 fatiha hediyem size.
rabbim razı olsun kardşlerim bende size 10 ayetel kürsi okuyacam allahım kabul etsin benim derdim var ama allah razı olsun bu kadar sıkınt ısı olan arkadaşlarımıza dua et kardeşim allah razı olsun rabim gönlünüze göre versin
benim içinde dua edermisiniz
we bi arkadaşım için 2 aydır işsiz maddi we manewi sıkıntılar içinde
rabbim tez zamanda sıkıntılarını giderip onu sewdiğine kawuştursun
bende 10 inşirah okuyup sizin dualarınıza katılmak isterim
selam we dua ile..........19 yıl önce gönderildi # -
bende olmasını çok istediğim bir dileğim var ama olnası imkansız gibi görünsede sizlerin sayesinde olur inş buda sevdiğim biri var onunda benimle bir şekilde karşılaşıp sevmesi Allah razı olsun leylakcım Allah ne muradın varsa versin
dostlar amasyadan serkan benim içinde. ALLAH RAZI OLSUN
LEYLAKCIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE ZEZEDEN.
RABBİM İKİNİZİNDE NE MURADINIZ NE İSTEĞİNİZ ARZUNUZ VARSA TEZTEZ ZAMANDA VERSİN AMİN.
BENİMDE İSTEĞİM
NİŞANDAN AYRILDIM;RABBİM ONU UNUTTURACAK ONDAN ÜSTÜN TEZ ZAMANDA GÖNLÜME GÖRE HAYIRLI EŞ İSTİYORUM BİDE KIYMETİMİ BİLECEK BENİ KIZIM DİYE HİTAP EDENLERDEN EYLESİN İSTİYORUM AİLESİNİ.
İNŞAALLAH SİZLERİN DUASIYLA MURADIMA ERERİM.19 yıl önce gönderildi # -
Allah sizlerden razı olsun
21 Lahavle hediyemdir
Allaha emanet olun19 yıl önce gönderildi # -
RABBIM BU SITEDE EMEGI GECEN ARKASALARIN-BU SITEDEKI UYELERIN VE BUTUN MUMINLERIN YARDIMCISI OL BIZLERI CEHENNEM AZABINDAN KORU GUNAHLARIMIZ BAGISLA SELAM VE DUAYLA
Leylak ablacım Allah razı olsun.Leylak abla beni yeni bi işe girdim.Ne olursun benim için Rabb,ime işimde muaffak olmam için dua eder misin. Ayetelkürsü okuyorum sana Allah kabul etsin
canım arkadaşım allah arzı olsun ben çok sey isteyeceğim sanırım öncelikle canımdan çok sevdiğim annem sağlığına kavuşsun imutlu bir yuvamız olsun ailemle ve bende 2008 kpss kazanıp inşallah hayırlı bir şekilde istediğim işi yapayım dualarında yerim varsa ne mutlu bana allah razı olsun rabbim şimdiden dualaırnı kabul etsin amin
sevgili arkadaşım benimde yakınımın büyük sıkıntısı var çözülmesi için dua edersen
vesile olursan ALLAH senden kat kat razı olsun inşaallah ALLAH dualarını kabul etsin19 yıl önce gönderildi # -
deathlyon kardeşimiz bence bu edilen dualar inan hepimize yeter inşallah bence böyle düşünme biz yinede senin sıkıntını bilmesekte senin içinde dua edicez rabbim bir an önce sıkıntını gidersin kardeşim amin (leylak-zeze)
BENİM İÇİNDE DUA EDİN İNŞALLAH .RABBİM BİZLER İÇİN HAYIR KAPILARI AÇSIN....
DUA DOSTUM LEYLAK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM YARIN AMELİYATA GİRECEK. BU GECE ONUN İÇİNDE TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMASUN DİYE DUA EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. ALLAHIM SEN ARKADAŞIMA ŞİFA VER RABBİM... AMELİYATINI KOLAYLAŞTIR VE AMELİYATIN SONUCUNUN İYİ OLMASINI ARKADAŞIMIN SIKINTILARININ GİTMESİNİ NASİP ET...AMİN...
ALLAHIM SİZİNDE GÖNLÜNÜZDEKİ İSTEK VE DİLEKLERİ HAYIRLISI İLE SİZLERE NASİP EDER İNŞAALLAH LEYLAK VE ZEZECİM..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..19 yıl önce gönderildi # -
son dakikada yetişebilirim dualarınıza bende inşa'Allah
ben anneme şifa anneme babama sağlık ailemize sağlık
ablama evliliğinde mutluluk kardeşimin askerde rahatlık hayırlısıyla askerliğini bitirp evine dönmesini kendim için sıkıntılarımdan bir an önce kurtulmayı istiyorum
ve sınav sonuçlarımın iyi gelmesini diliyorum Allahtan benim içinde dua ederseniz
çoks evinirim Allah razı olsun
bende sizlere 5 ihlas suresi okudum
Allah kabul etsin
selam ve dua ile..19 yıl önce gönderildi # -
BEN GEÇ KALMİSİM AMA OLSUN YİNEDE TÜM DUA DOSTLARİNİN DUALARİ İÇİNDE DEMEYİ UNUTMAMİŞINIZDIR,ALLAH RAZİ OLSUN
Ben de geç kalmışım ama olsun. Allah kabul etsin inşallah. Tüm inananların Allah yardımcısı olsun.
Allah razı olsun inşallah. benim için de eder misiniz? Rabbim gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eylesin..
bana da dua edarmisiniz benim icin olmasa da kizim icin conku o cok kucuk babasi hayili ve iyi bir insan olarak eva dunsin deya belki benim yazdik laremi okuyamiyorsiniz der ama anladiniz kadar dua edin allah siz dan razi olsinrabbim nee muradiniz varsa versin insallah
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.