SELAMUN ALEYKUM ARKADASLARIM SIZLERI COK SEVIYORUM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN RABBIM NE DILEGINIZ VARSA VERSIN.ARKADASLAR SUANDA OKADAR MUTLUYUMKI ANLATAMAM SIZLERIN OKUDUGU FATIHALAR KABUL OLDU ARKADASLARIM AMA AYNI ARKADASIM DEGIL SIZE ANLATTIGIM DURUMDA OLAN BIR COK ARKADASIM VARDI VE YARIN SAAT DOKUZDA BU ARKADASLARIMDAN BIRISI CAMIYE GELECK INSALLAH ALLAHIN IZNIYLE SEHADET GETIRECEK BU ARKADASIMIZ KAFKAS ASILLI AMA RUSYADA YASIYOLARMIS BUYUZDEN ISLAM HAKKINDA FAZLA BIRSEY OGRENEMEMIS BENDIMLE SUREKLI KONUSYODU ELHAMDULILLAH ARTIK SEHADET GETIRMEK ISTIYOR CANIM KARDESLERIM RABBIM SIZLERIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SIZI COK SEVIYORUM. SELAM VE DUAYLA
(GUZEL KARDESLERIM SIZLERIN DUASIYLA ALLAH HIDAYET NASIP ETTI BUYUZDEN SEVABI PAYLASIRIZ :))
SIZLERIN OKUDUGU FATIHA KABUL OLDU
(31 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
valla çok sevindim ya allah yardımcınız olsun
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SEN NELERE KADİRSİNN ELHAMDURİLLAH
O ARKADAŞINI BİDE BURAYA ÜYE YAPSAK DİYORUM??18 yıl önce gönderildi # -
çok sevindim darısı diğerlerinin başına inşallah.
o hidayet eyleyen rabbim istese onu direkte bişir hz gibi hidayete erdirir ama o rabbim biz kullarını vesile etti ona şükürler olsun sevidim kardeşim bende o arkadaşın hidayete erdiği için inşallah -daimi olur
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
SELAMUN ALEYKUM ARKADASLAR HRSEY ICIN COK TESEKKUR EDERIM.AYRICA NESRINCIM O ARKADASIMIZ RUSCA BILIYOR TURKCE BILMEDIGI ICIN BIZLERI ANLAMAYACAKTIR.KESKE TURKCEYIDE BILSEYDI AMA SIZE SUNU SOYLEYEYIM ARKADASLARIM EGER ARANIZDA VEYA TANIDIKLARINIZDA RUSCA VE UKRAYNACA BILEN ARKADASLARINIZ VARSA BENIM SPACE VAR BEN ORDA ISLAMI KONULAR YAYINLAYACAGIM INSALLAH SUANDA CALISMASINI YAPIYORUM INSALLAH BIR TEMMUZDA HIZMETE GECECEK BU SEKILDE BUTUN MUSLUMAN OLANLARLA VE ISLAMI SECMEYI DUSUNENLERLE IRTIBATA DAHA KOLAY GECECEGIZ EGER SIZLERDE ISTERSENIZ HERGUN TURKCE VEYA INGILIZCE BIRER AYET VEYA YAZI YAZABILIRSINIZ BEN DAHA CALISMALARIMI BITIRMEDIM BITIRINCE ZATEN SIZE SOYLEYECEGIM AYRICA ARKADASLARIM RUSCA VE INGILIZCE BILEN ARKADALARA IHTIYACIM VAR SELAM VE DUAYLA
o kardeşimize islama attığı adımlarında ilk faitha benden olsun Rabbim hidayetten ayırmasın
ALLAH RAZI OLSUN ECECIM INSALLAH YARIN SABAH RABBIMIN IZNIYLE SEHADET GETIRECEK SELAM VE DUA
inşallah Allah herkese nasip etsin ne kadar mutlu oldum ne büyük sevaba giriyorsun kardeşim Rabbim senden de razı olsun
senin okul işin ne oldu18 yıl önce gönderildi # -
MAAŞALLAH MAAŞALLAH BÖLE DUALAR KABUL OLUNUNCA ÇOK SEVİNİYORUM RABBİM HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN AMİN.
RABBİM DAİM ETSİN DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN AMİN.
1AYETEL KURSİ HEDİYEM OLSUN SELAMLARIMIZI İLET KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim ahiretini kazanıyorsun ne kadar sevap işliyorsun ne güzel bizede rabbim böyle bir fırsat versin amin
SELAMUN ALEYKUM ARKADASLAR ECECIM INAN O ARKADSIMIN SEVINCINDEN OKUL ISINI SOYLEMEYI SOYLEMEYI UNUTTUM BUGUN COCUKLAR DIREK REKTORLE GORUSMUSLER REKTORDE TOPLANTI DUZENLEMIS TOPLANTIDAN SONRA BIZIM FAKULTEDEKI BUTUN OGRETIM GOREVLILERININI DEKANLIGI BI GUZEL AZARLAMIS ONDAN SONRA DEKANLIKTA BENDEN OZUR DILEDI YANI SORUN HALLOLDU HATTA O HOCAYADA BENDEN OZUR DILEMESI GEREKTIGI SOYLENMIS HOCA BENIMLE GORUSECEKTI AMA BEN O BOLUMUN BASKANIYLA GORUSTUM DEDIMKI O BENIM HOCAM VE OZUR DILEMESINE GEREK YOK.
GUZEL KARDESLERIM YANI BU SORUN HALLOLDU SIZIN DUALARINZLA ASLINDA HEMEN SOYLEMEM GEREKIYODU AMA INANIN O ARKADASIMIN SEVINCINDEN ONU UNUTTUM SELAM VE DUAYLA SIZLERLE TANISTIGIM ICIN COK MUTLUYUM18 yıl önce gönderildi # -
Hamdolsun , çok şükür
ayşe kardeşim iki sevindiren haber aldık çok şükür
çok sevindim allahım devamını getirsin amin amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
elhamdürillah...
ayşe kardeşim iki sevindiren haber aldık çok şükür
çok sevindim allahım devamını getirsin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN RABBIM SIZLERDEN RAZI OLSUN INSALLAH RABBIM SIZLERINDE GONLUNE GORE VERIR DUALARIMDASINIZ
Rabbim tam manasıyla islamı yaşamayı arkadaşımıza ve tüm insanlara nasip eylesin.
Dini içerik sunma konusunda yardımcı olmak isterdim fakat Türkçe'den başka dil bilmiyorum.
Space dediğiniz sanırım msn space http://spaces.live.com/
msn space yerine Ben size http://www.wordpress.com sitesini öneririm.Çok kullanışlı olup doğru başlık seçimi vs. ile bu sistem sayesinde arama motorlarından (google,msn,yahoo vs.) bir çok ziyaretçi sağlayabilirsiniz.
Örnek sayfalar:
http://mucize.wordpress.com/
http://www.mucize.net/blog/
http://muhabbetfedaisi.wordpress.com/Wordpress'in Türkçe sayfası:
http://tr.wordpress.com18 yıl önce gönderildi # -
http://www.kuran.gen.tr/ <<< ayet-i kerimeler için bu siteden faydalabilirsiniz.Bir çok dilde ayetler mevcuttur.
VERDIGINIZ BILGILER ICIN COK TESEKKUR EDERIM.DIL KONUSUNDA DEGILDE MESELA PROGRAMIN DUZENI HAKKINDA BILGILENDIRISENIZ COK IYI OLUR SIMDILIK BEKLEYELIM INSALLAH HAYIRLISIYLA TURKIYEYE DONUNCE ORDA HAZIRLAYACAGIM BURDA ONUN ICIN COK VAKIT AYIRAMIYORUM AYRICA BURDA ZATEN ARKADASLARIMLA IRTIBATIM OLUYO BUYUZDEN GEREK YOK AMA INSALLAH TURKIYEYE GELIP BU PROGRAMI DUZENLERSEK SIZIN GORUSLERINIZI ALACAGIM BU KONUDA YARDIMCI OLURSUNUZ INSALLAH.SELAM VE DUA
İşleyişi ve kullanımı hakkında ben size elimden geldiğince yardımcı olurum.
çok mutlu oldum çok güzel bir haber...Rabbim onun yolunda en güzel şekilde yürümeyi nasip etsin amin
ALLAH RAZI OLSUN NURAYCIM INSALLAH RABBIM HERKESE HIDAYETI NASIP EDER BIZLEREDE HAKKINLA YASAMAYI
ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH SIZIN TAVSIYENIZ UZERINE ORDAN HAZIRLARIZ SAYFAYI.ILGINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM EGER O SAYFAYI ACINCA INSALLAH SIZI COK RAHATSIZ EDECEGIM SIMDIDEN HAKKINIZI HELAL EDIN SELAM VE DUA
SEVGİLİ DUA DOSTLARIM; ALLAHIM BANA LÜTUFTA BULUNUYO. BUNU BU SİTEDE HİSSEDEBİLİYORUM. BEN NE GÜZEL BİR DERYA İÇİNE DÜŞMÜŞÜM....ÇOK ŞÜKÜR RABBİM...
BURDAKİ İNSANLARIN YÜREKLERİ NE KADAR GÜZEL...
NADEJDA ARKADAŞIN ADINA ÇOK MEMNUN OLDUM ELHAMDÜLİLLAH VE ŞÜKRÜLİLLAH...
RABBİM İNŞAALLAH DİĞERLERİNEDE ŞEHADET ŞERBETİ İÇİRİR...
ÇOK MUTLU OLDUM ARKADAŞIN İÇİN DUYGULARIMI ANLATAMIYORUM...
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN NADEJDA.. RABBİM SENİN VESİLENLE O ARKADAŞINA MÜSLİMANLIK NASİP ETTİ. NE KADAR GÜZEL...RABBİM SAYIMIZI ÇOĞALT...AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN NUREFSANCIM RABBIM SIZLERDENDE RAZI OLSUN INANIN SIZLERIN DUASIYLA OLDU ICIMDE OYLE BIR HIS VAR SIZLERIN FATIHASIYLA OLDU INSALLAH DUALARIMIZLA SAYIMIZ DAHA COK ARTACAKTIR.SELAM VE DUAYLA
ÇOOOOOOOK SEWİNDİM DUALARİM KABUL OLDU,CUMA GÜNÜ HEMEN HEMEN 1000 KİŞİLİK BİR CEMAATLE YAPİLAN TOPLU DUADA SİRA BAŞÖRTÜSÜNE GELDİĞİNDE ADİNİ BİLEMEDİĞİM İÇİN AKLIMDAN SENİ GEÇİRMİŞTİM NE GÜSEL DUA LARİMİZ KABUL OLUYO ŞÜKÜRLER OLSUN,BAŞARİLAR
RABBİM BU GÜZEL HABERLERİ İNŞAALLAH EKSİK ETMESİN,DUALARIMIZLA HER ZAMAN YANINDAYIZ KARDEŞİM,SENİ ALLAHA EMANET EDİYORUM.HER ZAMAN,HER CARESİZ KALDIĞINDA YANINDA OLSUN,ÇALIŞMALARIN DEVAMI İÇİN
1 FATIHA OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah.Amin...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.