Üniversitede tanıştığım bir çocukla 4 yıldır konuşuyoruz.2 yıldır da nişanlıyız.BİRBİRİMİZİ O KDR ÇOK SEVİYORUZ Kİ SEVGİMİZ ŞEHİRLER ARASI UZAKLIĞI BİLE YENDİ.HERKESE ÖRNEK OLDU.NELERE MÜCADELE ETTİK...VE İKİMİZDE BİRBİRİMİZ İÇİN İLKİZ, HERŞEYİN İLKİNİ BİRLİKTE YAŞADIK ve ilişkimizde 1 kere bile ayrılık kelimesini telaffuz etmedik ve bana tek dayanağımsın, mücadele sebebimsin, herşeyimsin ,sen olmazsan yas tutacağım dedi ve bana küs şu an ve hiçbir zaman yapmadığımız bişeyi yaptık demek bile istemiyorum ama biz ayıldık galiba ve bana olan sevgisi o kdr coktu ki ezanlar şahit olsun sana olan sevgime diyordu ve sana sevgim o kdr büyükki buna yukarda sen şahitlik ediceksin diyordu ve ezanlar hala okunuyor ve Rabbime sözü var.RABBİM ONUN SÖZÜNÜ TUTMASI İÇİN ONA FIRSAT VER İMKAN VER ALLAHIM bu ilişkinin bitmemesi gerekiyor ve biz imkansızı başardık bu sıkıntıları da atlatacağımıza ben inanıyorum.ve sen beni bıraksan da ben seni bırakmam mahallenizin delisi olurum diyordu.Allahım nolur bu sevginin bitmesine izin vermesin.Sevgimizi arttırsın bizi birleştirsin.sevgimizi yüceltsin.bizi hep mutlu etsin.RABBİM BİZİ BİRBİRİMİZE EŞ KILSIN.HAYIRLI KILSIN.NOLUR DUA EDİN.DAYANAMIYORUM.ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...SAYGILARIMLA...
Kardeşlerim nolur bana dua edin...çok ihtiyacım var çünkü lütfen...
(56 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah sabır versin kardeşim.Hakkınızda hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsunkardeşim. Hakkında hayırlı olanı nasip etsin hayırlı olanıda kalbine kabul ettirsin. AMİN AMİN AMİN.
Okuduğum salavatı şerifler hediyemdir lütfen kabul et.
Allah yardımcın olsun kardeşim. Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin hayırlı olanıda kalbine kabul ettirsin. AMİN AMİN AMİN.
Okuduğum salavatı şerifler hediyemdir lütfen kabul et.
canım benim allah yardımcın olsun bir fatiha okudum dilerim tez zamanda kavuşursunuz.bir önerim var bunu yap olur mu.ama inanarak.çünkü rabbime şükürler olsun bunu yapıpta kabul görmeyen hiç bir duam olmadı.sabah namazını kıl.ardından yüz defa alttaki duayı oku.rabbim ikinizi de birbiriniz için hayırlı kılıp evlendirsin.
bismillahirrahmanirrahim.vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.allahümme inni eselüke ya kadimu ya daimu ya ferdü ya vitrü ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram.fein tevellev fekül hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tavekkeltü ve hüve rabbül arşil azim.
duana beni de ekle ama allah sevdiğim insanla beni ayırmasın ve bizi de evlendirsin.amin
ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
leylak ya bunu bende deniim:))
çok sağol:)cankuş kardeşim ismini sölersen belki dualarımız doğru adrese ulaşır ne dersin..
kavuşmanızı öyle çok sitiyorum ve seni öuyle çok anlıyorum ki sanırım bu benzer bi acıyı çok taze yaşamamdan kaynaklanıyor..
gece yağmur yağınca dua etmeye ne dersin?
hem belki şimdi birbirinizin kıymetini anlıyorsunuz..allah sana onu geri döndürsün tez vakitte sana döndürsün..leylak ne güzel dua göndermiş bunu bende yapıcam..
bide leylak kardeş demişsin ya bkabul olmayan duam olmadı die,belki benim duam kabul olmazsa sen benim için dua etsen dicem sanırım yüzsüzlük edicem..neyse biz bi deniyelim demi cankuş:)
inşallah kabul olur dualarımız senn için bi tane ayetel kürsi okuyup sana üflüyorum...hoşçakal18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SEN BU KULUN İÇİN ŞERLERİ DEF EYLE HAYIRLARI VESİLE EYLE HER İŞİNDEE.
HAKKIN DA HAYIRLISINI VER YA RABB.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin aminnn!
LEYLAK BANA DA HAYIRLI DUALARINDAN GÖNDERİRMİSİN SEVDİĞİMİN AİLESİ EVLENMEMİZE KARŞI ÇIKIYOR msn adresim dost639@hotmail.com
RABBİM HAYIRLISINI VERSİN
canim kardasim egir onu seviyorsen sen get ona soyla sana sevab olur cunku bir yova kurucak sinizrabbim butun dunya nin mutluguni sana nasib itsin amin insallah yazdik lerimi okuya belirsin ben az turkce yaziyurum conku turkmenim
EŞLERİN BİRBİRİNİ SEVMELERİ İÇİN OKUNACAK DUA
İMRAETÜ NUHİN VEĞMERA ETE LUTİN KE NETE TEHNE KEBEDYENİ MİN KİBEDİNES SALİMİN.
BU DUA YI 70 DEFA ÜÇ AKŞAM BOYUNCA OKUYUP YATAN KİMSEYİ, EŞİ ÇOK SEVER VE MUHABBETLERİ İÇTEN OLUR
canim kardasim bunu oku evli olmasan da nesanlisin allah yardimcin olsin18 yıl önce gönderildi # -
cankuş kardeşim sana hemen bu akşam dua okucam dilerim tez zamanda barışır bidaha ayrılmazsınız rabbim hakkınızda hayırlı olanını nasip eder inş. rabbim size hayırlı yuva kurmayı nasip etsin sabırlı ol kardeşim ALLAHA emanet ol
AY NE KDR GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ.ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.ÇOK DUYGULANDIM VE ŞU AN AĞLIYORUM.HAKKINIZI HELAL EDİN...HEPİNİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM.DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN OLUR MU?RABBİM TEKRAR TEKRAR RAZI OLSUN SİZDEN.AMİN....BANA DA DAYANICAK GÜÇ VERSİN.ONUN DA KALBİNE MERHAMET,HİDAYET,ALLAH KORKUSU,İNANCI VE BENİM SEVGİMİ VERSİN...AMİN..AMİN.AMİN...
BU ARADA OKUDUĞUNUZ DUALAR İÇİNDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Allah yardımcın olsun kardeşim. Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin hayırlı olanıda kalbine kabul ettirsin. AMİN AMİN AMİN.
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLER
BU DERTTEN MUZDARİP O KADAR ÇOK İNSAN VAR Kİ.BENDE BUNLARDAN BİRİYİM.SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.RABBİM YANINIZDA VE YANIMIZDA OLSUN BENDE AYRILALI BİR SENEYE YAKIN BİR ZAMAN OLDU HALEN BANA DÖNMESİ İÇİN DUA EDİYORUM. GÖZ YAŞIMIN AKMADIĞI GÜN YOK.
BAZEN ONSUZ YAŞAM O KADAR ZOR GELİYORKİ.. AİLEMİN YANINDA AĞLAYAMIYORUM ÇIKIP DIŞARDA AĞLIYORUM...KARDEŞLER BENİM İÇİNDE DUA EDERSENİZ.BUNUN ÖZEL BİR DUASI VARSA YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM.BÜTÜN DUALARIM SİZİNLE18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN RABBIM NEOLUR BUTUN EVLI CIFTLERI VE EVLENMEK UZERE OLANLARIN KALPLERINI KORU ONLARI BIRBIRINE SIRIN GUZEL GOSTER.ALLAHIM YAR VE YARDIMCILARI OL
size bir dua yazıyorum inşallah Allah sizi kavuşturur.isim ve yazmadığınız için.sizin okumanız daha faydalı olur.keza yerine sizin ve arkadaşınızın ismini söyleyin.
BİSMİLLSHİRRAHMANİRRAHİM
Allahümme ya camianasi liyevmin
la raybe fiyhi innallahe
layuflifül miy'adi icma beyni ve beyne keza ve keza.Rabbim hakınızda hayırlısını versin inşallah.
bende sizin için okuyacaım inşallah.
Rabbim sevenleri ayırmasın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
SELENAY KARDEŞİM "KEZA" YAZDIĞINIZ YERLERDEMİ İSİM SÖYLİCEM YAZARMISINIZ ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN O KADAR ÇOK DUAYA İHTİYACIM VARKİ AĞLIYORUM ŞUAN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN.
EVET18 yıl önce gönderildi # -
hadra kardeşim aynen bende öyleyim..rabbim yardımcımız olsun..
Allah yardımcın olsun
1 Ayet' el kürsi okuyorum senin için18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDİMCİN OLSUN
ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE, SANA ONU NASİP EDER İNŞAALLAH...RABBİM ARZU VE İSTEKLERİNİ İNŞAALLAH HAYRA ÇEVİRİR...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
SENİN İÇİN 11İHLAS OKUYACAGIM CANIM,ALLAHA EMANET OL...18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOLUN KARDEŞLERİM.HEPİNİZE DUALARINIZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM.DÜN BABAM ÖĞRENDİ.ODAMDAN ÇIKAMADIM VE KAÇ GÜNDÜRDE ÇIKMIYORUM ZATEN.ÇOK KÖTÜYÜM.İNSAN 4 YILDIR BEKLETTİĞİ BİR KIZI NASIL BÖYLE YARIYOLDA BIRAKABİLİR Kİ.HEMDE BUNUN İÇİNDE 2 YILLIK ASKER YOLU BEKLEMEKTE VAR.VE BİLİYOMUSUNUZ TAM KADERİN BİZİ BİRLEŞTİRDİĞİ GÜN AYRILDIK BU OLUR MU SİZCE?HEMDE BENİM ONU AİLEME NE ZORLA KABUL ETTİRDİĞİMİ BİLE BİLE BU YAPILIRMI?BU BİR HAK DEĞİL Mİ?HEMDE BEN ONUN ETTİĞİ DULARIN KARŞILIĞIYMIŞIM VE ANNESİNİN DE ETTİĞİ DUALAR AYNEN BENMİŞİM...RABBİM BANA DAYANMA GÜCÜ VER.ONA DA AKIL,FİKİR,HİDAYET VE KALBİNE MERHAMET VER RABBİM.BANA OLAN O BÜYÜK AŞKINI HATIRLAT RABBİM.KARDEŞLERİM KİMBİLİR BELKİ HEPİMİZİN ETTİĞİ DUALAR RABBİMİN HUZURUNDA BİRLEŞİR VE KABUL OLUR VE RABBİMDE BİZİ KAVUŞTURUR İNŞ.KARDEŞLERİM ALLAH BENİM DURUMUMDA OLAN HERKESE YARDIM ETSİN.ÖZELLİKLEDE HADRA KARDEŞİMİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN..SEVDİĞİNİN KALBİNE MERHAMET VERSİN.CANBEBEĞİM,SUDEMERAL,LEYLAK,HAZAN,NESRİNCE,TUBİK,MAHZUN,ADELA,SUSKUNKIZ,HADRA,NADEJDA,NUREFSAN,ELA,DİLEKÖZKAN,BURCU,SELANAY,HADRA HEPİNİZDEN ALLAHRAZI OLSUN,HAKKINIZI HELAL EDİN.İSİMLERİNİ UNUTTUĞUM ARKADASLAR VARSA KUSURA BAKMAYIN...BU SİTEYİ KURANLARDAN DA ALLAH RAZI OLSUN.HİÇ OLMAZSA İÇİM BİRAZCIKDA OLSA RAHATLADI BANA DUA EDENLERİN OLDUĞUNU GÖRÜNCE.DUALARINIZIN DEVAMINI BEKLİYORUM.SELANAY KARDEŞİM DUA İÇİN SAĞOL YAPTIM İNŞ.RABBİM HAYIRLISIYLA KABUL EDER...AMİN AMİN AMİNN...ALLAH BÜTÜN SEVENLERİ KAVUŞTURSUN...
ŞİMDİ 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM AAKŞAMKİ DUAMDA SENİN ADIN DA GEÇECEK.
ALLAH RAZI OLSUN DİLEKCİM.ÇOK ÇOK SAĞOL
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.