TUĞBA ARKADAŞIM ÇOK SIKINTILI.ONUN HAYIRLI Bİ YUVA KURMASI VE SIKINTILARINDAN KURTULMASI İÇİN DUAMIZA İHTİYACI VAR.LÜTFEN DUALARIMIZLA ONU YALNIZ BIRAKMAYALIM.
arkadaşlar tuğba arkadaşımın sıkıntılarından kurtulması için ona dua okurmusunuz
(19 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben 50 ihlas ile başlıyorum canım arkadaşım. rabbim sana ne muradın varsa versin.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN CANIM DİĞER ARKADAŞLARIMDAN DA BEKLİYORUM DUALARINIZI ESİRGEMEYİN RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH
inşallah güzel ve hayırlı bir yuva kurar. inşallah tuğbaya ve tüm sitedekilere dua edecem. size ayetel kürsi okuyorum gönderiyorum. amin
Yarabbim Tuğba kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Onun sıkıntılarını selamete çevir. AMİN AMİN AMİN
Okuduğum salavatı şerifeleri hediye ediyorum lütfen kabulet
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLARR RABBİM KABUL ETSİN DULARIMIZI
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ARKADAŞLAR..RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.
ALLAH TUĞBA KARDEŞİMİZİN VE SİZİN YARDIMCISI OLSUN.
SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞAALLAH.
rabbim tuğbanın ve sitedeki bekar kardeşlerime 1nebe süresi okucam ALLAH kabul etsin amin.
RABBİM KARDEŞİMİZE YARDIM ETSİN GÖNÜL FERAHLIĞI VERSİN.
1 FATİHA OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
ESRACIM ÇOK SAOL RABBİM KABUL ETSİN BEN BU ZAMANA KADAR GERÇEKTEN BOŞ YAŞAMIŞIM SİZLERİN NE KADAR GÜZEL DUALAR BİLDİĞİNİ GÖRÜNCE KENDİMDEKİ EKSİKLİĞİ İYİCE FARKEDİYORUM BANA DESTEK OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM İSTERSENİZ MSN DE DAHA RAHAT GÖRÜŞEBİLİRİZ EKSİKLİKLERİMİ GİDERMEME YARDIMCI OLURSUNUZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
bence kimse eksik değildir..allah yardımcın olsun..
GÜZELİM SENİN GECE ETTİĞİN DUALARDA İSMİNİ DUYMADIKLARIM VARR DEMEKKİ BİRAZ DAHA İLGİLENMEM LAZIM RABBİM BANA BU GÜZELLİĞİ NASİP ETSİN SİZLERLE BURDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
inşallah güzel ve hayırlı bir yuva kurar. inşallah tuğbaya ve tüm sitedekilere dua edecem rabbim Onun sıkıntılarını selamete çevir amin
TUĞBA KARDEŞİMLE AYNI SIKINTILARI YAŞIYORUM.RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTILARINI GİDERSİN VE HAYIRLI BİR EŞ NASİP ETSİN. AMİN... 3 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM OLSUN.
1 fatiha okudum Allah hayırlı bir eş ve sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin
20 YA VEDUD OKUYORUM. RABBİM KARDEŞİMİZE YARDIM ETSİN GÖNÜL FERAHLIĞI VERSİN.
nede mek kardeşim ne eylerse rabbim eyler eylersede güzel eyler rabbim hakkında hayırlısını versin bende kısmet olursa 20 ayetel kürsi okuyacam inşallah allahım kabul eder
Allah kısmetini bahtını açık eylesin inşallah.1 fatiha
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.