ALLAHIM NE OLUR ONU BANA UNUTTURMAYI VE ONU UNUTTURACAK BİRİNİ KARŞIMA ÇIKARTMAYI NASİP ET ALLAHIM.NE OLUR ALLAHIM YARDIM ET.BAŞKASI KARŞIMA ÇIKMADIĞI SÜRECE ONU UNUTMAK ÇOK ZOR.DAHA FAZLA ACI ÇEKTİRME BANA NE OLUR ALLAHIM.ONU HER GÖRDÜĞÜMDE ACI ÇEKMEKTEN YORULDUM ARTIK.ONA BAKTIĞIMDA HİÇBİRŞEY HİSSETMEMEK İSTİYORUM.HATTA ONU GÖRMEMEK İÇİN YA BENİ YA DA ONU BURALARDAN UZAKLAŞTIR ALLAHIM.BUNUN İÇİN VESİLELER YARAT ALLAHIM.LÜTFEN SANA BÜTÜN GÜCÜMLE YALVARIYORUM ALLAHIM.LÜTFEN BANA GÜÇ VER ALLAHIM CESARET VER.
UNUTTURMAYI NASİP ET
(37 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDİMCİN OLSUN SEVİLCİM COK ZOR Bİ DURUMDUR SANİRİM,TEZ ZAMANDA HAYIRLI BİRİ ÇIKSIN İNŞALLAH KARŞINA
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hayırlı bir insan çıkarsın karşına amin
Allah yardımcın olur inşallah.Amin...
BELKİ BANA KIZACAKSIN KARDEŞİM,GERCEK AŞKI BULMANI,MECNUNUN AŞKI GİBİ YANİ ALLAH AŞKINI RABBİM NASİB ETSİN OZAMAN GÖNLÜN FERAHLAR
ALLAH RAZI OLSUN.İNŞALLAH DUALARINIZ KABUL OLUR.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNÜ FERAH TUTSUN.
allah yardımcın olsun kardeşim allah hayırlısını takdir etsin amin
allah hayırlısını versin inşallah amin
Amin kardeşim. VATANIMIZIN BEKASI İÇİNi- 1.000.000 iHLAS kampanyasına katılınız.
TAMAM OKUMUŞTUM ZATEN.YİNE OKURUM.
İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH....
rabbim hakkında hayırlısını vsersin kardeşimmm ne eylerse güzel eyler mevlam
Yarabbim edvasevil kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Onu hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştır. AMİN AMİN AMİN
12 ihlas hediyemdir lütfen kabulet
TEŞEKKÜRLER.ALLAH RAZI OLSUN.
ALLAH YRDCIN OLSUN KARDEŞİM.AYNI ŞEYLERİ YASIYORUZ.RABBİM KALBİMİZİ FERAHLATSIN...HAYRA KAVUŞTURSUN BİZİ..
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
KİMSELERİ DARDA KOYMA YARAB18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM RABBİM FERAHLIK VERSİN GÖNLÜNE HAYIRLI BİR İNSAN ÇIKARSIN
GÖNLÜNE SEVGİSİNİ KOYDUYSA VARDIR BİR SEBEBİ..MEVLAM ONDAN ÇOK DAHA HAYIRLI OLANI,VE SENİ MUTLU EDECEK, OLANI TEZ ZAMANDA KARŞINA ÇIKARSIN..İNŞAALLAH
AYNI DERT BENDE DE VAR. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ONLARI UNUTMAMIZI NASİP EYLESİN AMİN
Sevgili arkadaşım, yaklaşık 11 ay önce seninden bu yana senin yaşadıklarının aynısını ve beklediğin duaların aynısı gece gündüz ben yapıyordum ve halen daha da devam etmekteyim.Aşk aşısı çeekmek zordur.Diğer arkadaşların dediği gibi Allah aşkı ile unutabiliriz.Fakat, şunu da söylemeliyim ki, rabbim bizlere allah aşkını sevda aşkını ve çocuk aşkını vs...hepsini ayrı ayrı vermiş yüreğimize.Hiçbirinin yerini bir başka aşk tutamaz.Fakat sana acizane tavsiyem, her gece dua namazı kılmalısın..Bolca kuran okumalısın.İnan rabbim içine o ferahlığı ve refahı veriyor...Bak ben 11 aydır hala ayaktayım çok şükür...Emin ol en çok dua edeceğim insanlardan birtanesisin seni çok iyi anlıyorum...
Allaha emanet olasın
sıkıntımı benimle paylaştığın ve dularınla beni yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.
dualarım sizinle.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIN BÜTÜN İSİMLERİ HÜRMETİNE
ALLAH ACILARINIZI DİNDİRSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.
SENİ EN İYİ ANLAYANLARDAN BİRİDE BENİM
KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ÇOK ZOR BİLİRİM ALLAH SANA BANA VE BİZİM GİBİ
BU ACIYI ÇEKEN HERKEZE SEVDİĞİNİN SOĞUKLUĞUNU VERSİN
UNUTACAK SABIR ZAMAN VE GÜÇ VERSİN
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMİN AMİN....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
allahım gönlünü ferahlatsın ve yardımcın olsun.sevenlere yardım et ya vehhap.amin.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN ECMAİN KARDEŞİM.
Allah yardımcın olsun İnşalah çok mutlu olursun kardeşim ben de seni çok iyi anlıyorum inan bak herşey güzel olacak.
Allah yardımcın olsun.RAbbim karşına sevebileceğin seni mutlu edebilecek hayırlı nasipler çıkarsın inşaallah.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.