olgunluk nedir?
olgunluk nedir babacım? ""burcu""
(81 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HER ŞEYİ SORGULAMAKTIR.EDEPLE VE SORUMLULUKLA.
18 yıl önce gönderildi # -
SORARAK BÜYÜMEKTİR.
sanırım utandım..çünkü mesajı aldım..
BURCU SORDUĞUN SORULAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KADİR BABANIN CVPLARIDA AYRI TABİKİ YÜREĞİNİN ÇOK GÜZEL OLDUĞU BELLİ SENİ GÖZÜMDE CANLANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM YAZDIĞIN BÜTÜN YAZILARI HAYRANLIKLA OKUYORUM 3 İHLAS BİR FATİHA OKUYORUM KABUL EDERMİSİN
BÜYÜMEK İÇİN ADIM ATMAK,HANGİ ADIMIN SANA FAYDA SAĞLAYACAĞINI ÖĞRENMEKTİR.TÖKEZLEMEYİ BİLMEKTİR.
TÖKEZLEMEYİ BİLMEYEN ADIMDA ATAMAZ.DÜŞMEKTEN,YUVARLANMAKTAN VE YARALANMAKTAN KORKMAMAKTIR.18 yıl önce gönderildi # -
AKLIN SADECE SANAÖZEL VERİLMİŞ BİR NİMET OLMADIĞINI BİLMEKTİR.
tubik çok teşekkür ederim kabul etmek ne demek başımın üstünde yeri var..çok sağol allah razı olsun..sizi sorularımla,sorunlarımla,yazılarımla,asabiyetimle sıkmıyorsam ne mutlu bana..sağol gerçketen..
BAZEN ON YAŞINDAKİ BİR İNSANDAN DA ÇOK ŞEY ÖĞRENEBİLECEĞİNİ GÖRÜP ŞAŞIRMAKTIR.
FITRATINDAKİ İMBİĞİ İYİ BİLMEKTİR.
SEN ÇOK KIVRAK ZEKALI Bİ KIZSIN HERŞEYE Bİ CEVABIN VAR MUHAKKAK BEN YENİ OLDUĞUMDAN PEK TANIŞAMADIM AMA SİTEDEKİLER SENİ ÇOK SEVİO SENDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENİORUM ALLAH RAZI OLSUNN SENDEN SENİ YAKINDAN TANIMAK İSTERİM
peki ya mesela kurtlar vadisini izlerken dikkatimi şu çekti
polat bişiye o anda hemen karar veriytor ve hiç tereddüt etmeden,kendinden emin olarak işe koyuluyor..bu olgunluk mudur
yani bi an bile ya acaba gitmesem mi yapmasam mı demeden işini halledio ve sonuna kadarda yaptığının arkasında duruyo..bu mu olgunluk babacım?18 yıl önce gönderildi # -
fıtrat ve imbik ne demek ki babacım:(
BAŞ VE SON NOKTALAR ARASINDAKİ SIRLI YOLCULUKTUR,HEYBEYE NE KATTIĞINA BAĞLI OLAN.
YARADILIŞ KODLARIN VE SENİN OLUŞTURDUĞUN SÜZGEÇ MAKANİZMASI.
OLGUNLUK:ruhun yaşadığı acıları taşımayı öğrenmesidir.
OLGUNLUK HAMDAN GEÇMEKTİR
FIRINDAN FIRINA YANIP PİŞMEKTİR
KUL YOK YAŞLANSIN OLGUNLAŞMASIN
OLGUNDAN OLGUNA FARKLILAŞMASIN18 yıl önce gönderildi # -
BURDA YAZDIKLARIM KADİR BABANIN İNBİĞİNDEN SÜZELEN GERÇEKLER,KATKISIZ,İÇİNDE KURGU YALAN DOLAN OLMAYAN.
ÇOK KİŞİ TARAFINDAN OKUNDUĞUNUN BİLİNCİNDE OLUNUP,BÜYÜK BİR İMTİNA İLE SÖYLENMEYE ÇALIŞILAN GERÇEK BİLGİLER.
HAYATIMIN BANA YÜKLEDİKLERİNDEN ÇIKAN SONUÇLAR.
SENİN VERDİĞİN ÖRNEK BİR KURGU.SİNEMA.18 yıl önce gönderildi # -
olgunluk ayrıca kendiyle ilgili farkındalık kişinin kendi iç dünyasını tanıması tercihlerini yapabilmesi sahib olduğu kaynakların ve gücün farkında olması kişinin kendi gücünün ve zayıflıklarının sınırlarının nereden geçtiğini farketmesi ve bunu kabullenmesi....
GERÇEK YAŞAM DA HİÇ BİR BEŞERİ TEMAS SİNEMA SALONLARINDA GÖSTERİLEN KURGU SENORYALAR GİBİ DEĞİLDİR.
olgunluk çocukluktan tamamen çıkmak mıdır?
olgun insan sokaklarda pamuk şeker yiyemez mi?
olgun insan dondurma yiyemez mi çocuklar gibi üzerine damlatamaz mı?
olgunluk evde oyuncaklarla oynamamak mıdır?
olgunca düşnmek en doğrusu diilmiki babacım?
illa ben olgunum ben büyüdüm die hareketlerimde büyümek zorunda mı?
HATALARIMIZ,İLİŞKİLERİMİZ,DAVRANIŞLARIMIZ AYNI O SENARYOLARDA OLDUĞU GİBİ OLSAYDI,
ŞİMDİ NE SEN SORU SORUYOR OLACAKTIN NE DE BEN YANITLIYOR OLACAKTIM.18 yıl önce gönderildi # -
KÜÇÜKKEN YEDİĞİN ŞEKER SENİ MUTLU EDERDE,BÜYÜYÜNCE O ŞEKERİ DOKTOR SANA YASAKLAR.NEDEN.
ÇÜNKİ MADDİ BÜNYEN BİLE ŞEKER KONUSUN DA BİR DOYGUNLUĞA ULAŞMIŞTIR DA ONUN İÇİN.
YA MANEVİ BÜNYEN.
BAZEN SÖYLEŞİLER TEHLİKELİDİR
SÖZ ÇIKAR AĞIZDAN Kİ İŞİN EHLİDİR
YALANA TAKILAN MI GERÇEK SEVGİDİR
BUNDAN İTİRAZIMIZ YALANA DOLANA
YOKSA ÖZÜR BORCUMUZ OLSUN DOSTUM SANA
OLGUNLUK BU İTİRAF EDİLİRSE
BİZE SÖZ ARTIK DÜŞMEZ KELLEMİZ KESİKSE18 yıl önce gönderildi # -
OLGUNLAŞMAK ADINA NELER YAŞARIZ BİR DÜŞÜN.
belkide şeker alabilicek parayı büyüyünce bulmuşsundur ve bu yüzden şeker yiyemediğin çocukluğuna inat şeker yiyorsundur...dondurma yiyemediin günlere inat dondurma..kola içerken boğazının yandığı günlere inat bir şişe kolayı bir dikişte bitirmeye çalışıyorsundur..belkide yaşayamadığın çocukluğa inat olgunlaşamıyorsundur..
fatma abla gene anlamadım ben:((sanırım ben olgun diilim:(
DEĞERLİ DOSTUM FATMA HANIM.
BİZ DÜNYALIK DERTLERİMİZLE ALLAHA YÖNELİYORUZ.KÜÇÜĞÜMÜZÜN SORGUSUNDAN GEÇİYORUZ.BIRAK DÜNYALIK GİBİ GÖZÜKEN BU SÖYLEŞİ KADİR BABANIN KIZININ YARIN YİRMİİKİ YAŞINA GELDİĞİNDE NELERLE KARŞILAŞABİLECEĞİNİ ÖĞRENDİĞİ BİR SÖYLEŞİ OLSUN.
ŞİMDİ SANA SORU.BURDA ÖĞRENEN BURCUMU,BEN Mİ.YOKSA SİTEDEKİ BU YAZILARI OKUYAN HEPİMİZ Mİ.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.