kardeşim ÖSS'ye giricek onun için 10,000 ihlasa niyetlendik
dua dostlarım sizden sadece 1 tane okumanızı istiyorum rabbim okuyandanda okumayandanda razı olsun
SADECE 1 TANE İSTİYORUM (SUSKUNKİZ)
(40 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
vermiyom:p
18 yıl önce gönderildi # -
eh burcu ne diim güldürdün beni ya tamam verme :)
burcu :)
Allah kabul etsin inşallah 10 adet alıyorum
10 tane okudum
allah dualarını kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
10 tane okudum.
3 ihlas ezanlar hürmetine
ABLAMM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH 500 ADET DE BEN OKURUM HAKKINDA HAYIRLISII OLSUNN
25 de benden allah kabul etsin
zorla mı allah allah:p
ALLAH hepinizden razı olsun ben 1 tane istedim sizler bana fazlasını verdiniz sizlere nasıl teşekkür edeyim rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun ağlattınız beni ya bu ne güzellik rabbim çok şükür çok şükür
:((
ben de 5 tane okuyorum
sonra bunların hepsini kardeşiniz veya siz yeşil bantlardaki bir milyon ihlasa ekleyin Allah'ın izniyle...
Rabbim zihin açıklığı versin18 yıl önce gönderildi # -
ya okudum bende tamam itiraf ediom 11 tane okudum:s
mukadder ablacım ne oldu cihan abim tabiki yeşil banta ekleriz oraya eklenicek allahın izni ile 20,000 ihlasımız var burcucm ne oldu itira etmeye başladın aslında ben sölicektim zaten senin 11 tane okuduğunu canım. rabbim hepinizden razı olsun
tehdit ediliyorumda:p
hadi ya :)) seni kim tehdit ettiki :p
cihan abi:s
tamam o zaman cihan abim ve dua dostlarım burcu bana takılıyodu yoksa yazımı ilk okuyan o oldu ve bana demişti 11 tane okıcağını rabbim hepinizden razı olsun
:)))
yanlışlıklada bi iki tane ayetel kürsi okudum..onlarıda kabul et lütfen:)
canım çok teşekkür ederim sen hep böle yanlışlıklar yap tamammı hepinizden allah razı olsun canım
CANIM KARDEŞİM BİŞEY OLMADI OKUYAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM BENİM OĞLUMDA SINAVA GİRECEK İNŞAALLAH..
ablam biz kardeşim içinde okuruz sen hiç üzülme lütfen ALLAHIN izniyle yarın sınava giricekler için ayrıca bi başlık açar tekrar tekrar okuruz rabbim onlara zihin açıklığı versin benden kardeşime 100 ihlas kabul edin lütfen ablam
ben 10 tane okiim barii:)
şimdi bende sınava gircem..kim el uzatrısa yardım isteyene el uzatmış olur yarınına :)
inşaallah Allah hayırlı bir yer kazanmayı nasip eder kardeşine..18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN..
ALLAHIM BÖYLESİNE GÜZEL GENÇLERİMİZE SEN HAYIRLI YERLER KAZANMAYI NASİP ET AMİN18 yıl önce gönderildi # -
mukadder ablacım hep soriim diom çekiniom..bişi sorucam..bigün foruma geçmeden bi hanım oğlu öss mi oks mi tam hatırlamıom o iş için 4444 okur musunuz dedi..bende onu baya bi haşladım:s o siz diildiniz demi:snolur olmayın:((
10 TANEDE BEN OKUDUM.ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN.AMİN.
10 TANE DE BEN OKUYUM
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.