KARDEŞİM BÜYÜK BİR SINAVDASIN SENİN İÇİN DUA EDCEĞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
KİMSEBİLMEZ........ARTIK GÜCÜM KALMADI, DAYANAMIYORUM ALLAHIM YARDIM ET
(84 mesaj) (53 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...KARDEŞİM BENDE TÜM DUA DOSTLARIM GİBİ DÜŞÜNÜYORUM HADİSENİZ DÖNÜLMEZ BİR HAL ALMADAN MUTLAKA ANNENLE KONUŞMALISIN...SELAM VE DUA İLE...
18 yıl önce gönderildi # -
KENZUL ARŞ
200 selavat
KARDEŞİMİN FELAHA KAVUŞMASI İÇİN OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YRDCIM OLSUN.HERKESİN BİR İMTİHANI VAR İŞTE BU DÜNYADA.SENİNKİDE BU SANIRIM.RABBİM BU İMTİHANDAN FERAHLIKLA ÇIKABİLMENİ NASİP ETSİN.DUALARIM SENİNLE...1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA DOĞRU...
canım aynı sorunu bende yaşadım zamanında durumunu çok net anlayabiliyorum o yüzden.. aşağıya yazacağım duayı oku bol bol allah yardımcın olsun..
İSTEMEDİĞİNİZ BİRİSİ YANINIZA GELİNCE ,GİTMESİ İÇİN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Tezrühür riyahu ve kanellahü ala küllü şey'in muktediran,Rabbenekşif annel azabe inna mü'minün,Yevmeizin yesdurün nasü eştaten,İnfirü hifafen ve sikalen
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM İNŞALLAH BURDAKİ ARKADAŞLARIMIZINDA DUASIYLA RABBİM SENİ KORUSUN O İNSANIN ZULMÜNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN KORUSUN ANNENLE KONUŞSAN ÇOK İİOLACAK EMİNİM ODA BÖLE Bİ NSANLA HAYAT SÜRDÜRMEKTENSE SENLE YAŞAMAYI TERCİH EDECEKTİR
YAZINI YENİ OKUDUM VE NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM. RABBİME YALVARICAM SENİN İÇİN İNŞALLAH GÜZEL BİR KURTULUŞ KAPISI AÇAR TEZ ZAMANDA.
Kardeşim yazınızı herhalde atlamışık fakat ayetel kürsülerimizi size okumaya başlamıştım.
Kardeşim gerçekten işiniz zor fakat Allaha güvenmelisiniz çok sabır etmelisiniz, çok dua etmelisiniz buradaki dua istiyen kardeşlerimize de dualar ediniz, her gecenin sabahı vardır.
Allah yardımcınız olsun.
KARDEŞİM BİR BAŞLIKLA SANA SESLENDİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN YAZDIKLARIM AYNEN GEÇERLİDİR GÖNLÜNÜ FERAH TUT.
CANIM KARDEŞİM OKURKEN MİDEME YUMRUK YEMİŞ GİBİ OLDUM Kİ ALLAHIM SANA YARDIM ETSİN.GEÇ CEVAP YAZIYORUM BU GÜNLRDE SİTEYE FAZLA GİREMİYORUM.
SENİN İÇİN 21 AYETELKÜRSİ OKUYACAĞIMŞSANA YOLDAŞ OLSUN.ALLAHA EMANET OL.18 yıl önce gönderildi # -
güzel kardeşim Rabbim sana güç versin .Şu an içinde bulunduğun büyük imtihandan selametle çıkarsın inşallah.kalbinden ve dilinden Allah zikrini hiç düşürme.Ayet el kürsi ve yasin oku sık sık.Ve lütfen annneni durumdan haberdar et.
Senin için 1 yasin ve 1 ayetel kürsi ve kenzül arş okuyacağım.Allah seni korusun .18 yıl önce gönderildi # -
.
bütün dualarınıza amin amin aminn çok duygulandım bu kadarını beklemiyordum hepinizden Allah razı olsunn dünyada bu kadar güzel insanların varolduğunu görmek ne kadar huzur verici rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ve binlerce kez Allah sizlerden razı olsun
annemle konuşmayı istedim ama annemin biraz sağlık sorunları var ve çok hassas biri böyle birşeyi duyduğu an yıkılır biliyorum o nedenle onu üzmeyi hiç istemiyorum aile büyüklerimiz de burda değiller bir çoğu memlekette yaşıyor ve bize uzaklar bizden uzaktalar zaten bunu da onlara söyleyemem ben sizlere (beni tanımadığınız halde) yazmaya bile çekinirken onlara nasıl anlatayım kötü şeyler olsun istemiyorum..
sadece Allaha dua ediyorum bol bol bana bir çıkış bir yol göstersin diye ve sizlerinde duasıyla bana yardım edecektir inşallah tek umudum bu.. başka yapabileceğim bir şey yokbütün kardeşlerimden Allah razı olsun ve dualarımızı kabul etsin inşallah
bende dün gece sizler için (mucize net forum kullanıcıları için) sıkıntılarınızın feraha çıkması için dua ettim Allah kabul etsin200 besmele
100 Allahhüme ya kafi
100 ihlas
100 la havle...ismimi de burdan yazmasam ortak kullanılan bilgisayarlar o nedenle burdan yazmsam daha uygun olur benim durumumda olanların hepsini Allah kurtarsın Allah yardımcısı olsun inşşallah.. tekrar Allah hepinizden razı olsun elimden geldiğince dua edicem bende sizlere inşallah
DEĞERLİ DOSTUM BİZE İSMİN LAZIM DEĞİL.GÖNLÜNÜ HOŞ TUT.
AMA BİZİ SAKIN BIRAKMA.
SEN TUT BİZİ,BİZDE SENİ.
MUTLAKA BİR ÇARE RABBİM ÇIKARACAKTIR KARŞIMIZA.18 yıl önce gönderildi # -
SENİN ADINI BEN MUCİZE KOYDUM.BAK GÖRECEKSİN ALLAH O MUCİZEYİ BİZLERE GÖSTERECEK.
RUMUZUNU İSTERSEN MUCİZE OLARAK DEĞİŞTİRİRİZ.
AMA LÜTFEN BİZLERİ BIRAKMA OLURMU DEĞERLİ KÜÇÜĞÜM.18 yıl önce gönderildi # -
inşallah Kadir Baba'm inşallahhh
her zaman sizlerleyim inşallah her zaman buraya giremesem de kalbim gönlüm sizler için güzel dileklerde bulunuyor
Allah razı olsun hepinizden18 yıl önce gönderildi # -
TABİKİ ALLAH ÇOK BÜYÜK MUTLAKA SANA YARDIM EDER..
fakat güzel yavrum herşeyin bir çaresi bir çıkış yolu muhakkak vardır neyani!! annen hassas biri diye senmi çekeceksin bu işkenceyi lütfen yavrum biraz cesur ol. CESARETİNİ TOPLA !! ve kendine yakın hissettiğin güvendiğin biri mutlaka vardır ondan yardım iste.tekrar MSN adresimi yazıyorum.
sana ayetel kürsi okumaya devam ediyorum.
Allahıma emanet ol çocuğum.şimdi silmek zorundayım msn imi inşallah yazmışsındır.18 yıl önce gönderildi # -
tabi ki kadir baba'm değiştirebilirsiniz
inşallahh imkanlarım doğrultusunda sizlerle olucam bende...Gulsen ablam msn adresini alamadım
benim adresim: yuregimhuzurbulsun@hotmail.com18 yıl önce gönderildi # -
gönderdiğin adresini ekledim şimdi.
SEVGİLİ KARDEŞİM YAZINIZI YENİ OKUDUM. VE DE ÇOK ÜZÜLEREK.
ÖYLE BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ Kİ KİMSENİN KİMSEYE GÜVENİ KALMAMIŞ MAALESEF.SENİN İÇİN BÜYÜKLERİMİZDEN ÇOK DEĞERLİ ÖĞÜTLER GELMİŞ.
YAŞAMAYAN BİLEMEZ DERLER BU ÇOK DOĞRU AMA BU İŞ SESSİZ KALMAYLA ÇÖZÜMLENECEK BİŞEY DEĞİL Kİ.BÖYLE BİR İNSANIN BABA OLARAK NE SANA, NE DE KOCA OLARAK ANNECİĞİNE FAYDASI OLMADIĞI ORTADA DEĞİLMİ?????BÖYLE BİR KİŞİYİ ANNEN DE SEN DE HAYATINIZDAN HEMEN ÇIKARMANIZ GEREKMEZ Mİ?
YAŞIN GENÇ,ÇALIŞAN BİRİSİN (PROFİLİNİZDE MUHASEBECİ OLDUĞUNUZU OKUDUM)
NE OLURSA OLSUN UZAKTA DAHİ OLSALAR AİLE YAKINLARINIZDAN YARDIM İSTEYİN NE OLUR.
YAZDIKLARINDAN CAHİL BİRİ OLMADIĞINDA BELLİ Kİ SESSİZ KALMAMALISIN.RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMDASIN KARDEŞİM.SELAMETLE
SEVGİLİ KARDEŞİM YAZMIŞ OLDUĞU ADRESİ MSN ME EKLEDİM
KABUL ETMEK İSTERSEN KONUŞMAK İSTERİM.HAYIRLI AKŞAMLAR
BENDE EKLEDİM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
.
allah yardımcın olsun kardeşim allah yardımcın olsun allah hayırlı kapılar açsın amin
Selamlar arkadaşım...İsmini yazmanı ben dilemiştim senden.Sebebini de açıklamıştım.Dualarımızda isimle yürekten geçirerek yapılan duaların ulaşması daha hayırlı olduğunu biliyorum.Ben iznin olmadan msn adresini ekledim senin.birebir görüşmek isterim.bende adresmi yazayım.
Dün gece sana 100 ihlas okuyup yolladım umarım rabbim kabul eyler..18 yıl önce gönderildi # -
kimse bilmez kardeşim sana kadir babanın dediği gibi mucize demek istiyorum bitanem her türlü tehlikeden samimiyetle RABBİME sığınırsan ve RABBİMİN yolunda bulunup rızasına uygun haraket edersen inan seni korutacak olan odur bizlerde senin için çok dua edelim inş bundan böyle her namazımın arkasından RABBİMİN izni ile sana dua edeceğim bitanem sen çok aklı başında bir kaaaardeşimizsin inşallah elbet bu imtandan sen karlı çıkacaksın.RABBİM SENİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN KORUSUN AMİN.
allah yardımcın olsun ve tez zamanda karşına hayırlı bi kısmet çıkarsın.amin.
Allah c.c. yardımcın olsun 1 adet Ayetel Kürsi hediye ediyorum.
Allah razı olsun hepinizden bende sizler için dün gece 100 besmele 100 la havle 100 ihlas okudum Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
sizlerin duasıyla güç buluyorum ben
Allah razı olsun hepinizden Allah sizi iki cihanda mesut etsin inşallah
elimden geldiğince bende sizler için dua ediyorum
Rabbim kabul etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHA SIĞIN VE BEKLE,RABBİMİN HAZNESİ O KADAR VERİMLİKİ.HEP DUALARIMDASIN VE ÖYLEDE OLACAK.AMA BU PROBLEME BİR ÇÖZÜM BULMAK LAZIM.BU YÜKÜ NE KADAR KALDIRACAKSIN,HEM SANA HEM ANNECİĞİNE YAZIK,EN AZ ZARARLA BU NALETİ HAYATINIZDAN ÇIKARMANIZ LAZIM,AKLINA GELDİKÇE 51 BESMELE ÇEK VE SURATINA ÜFLE O KİŞİNİN.SANA 100 LA HAVLE,100 İHLAS,7 AYETELKÜRSİ OKUYORUM...SANA YOLDAŞ OLSUNLAR....
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.