hastayım ve çok acı çekiyorum.çok acizim.elim kolum bağlı sanki.allah rızası için bana da dua edin..allaha emanet olun
allah rızası için yardım edin
(39 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım kızım allah şifa versin sıkıntından kurtarsın acılarını dindirsin
sende allaha emanet ol başka sığınacak kapımız yok bitanem18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM.
3 FATİHA OKUYORUM.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim tüm hastalarımıza şifa verşifa ayetlerini okudum senin niyetine kabul edersen...
18 yıl önce gönderildi # -
YARABBİ NE OLUR FATMA KARDEŞİMİZE SIHHAT VER SEN ŞAFİ SİN SEN MERHAMET SAHİBİSİN,DAYANAMAYACAĞI AĞRI VERME,DİĞER KARDEŞLERİMİZLE BERABER ŞİFA VER.
ŞİFA DUASI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞAALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim şifa versin , yüzünüzü güldürsün.
allah razı olsun dua dostlarım...dualarınıza çok ihtiyacım var.benden de size 1 amenerresulü 7 salten tüncina ve bir ayetel kürsi..rabbim kabul eder inşallah
Allah acil şifalar versin kardeşim
tez zamanda şifa kapıları açılsın yüzünüze...18 yıl önce gönderildi # -
Hazret-i Âişe -radıyallahu anha-dan rivâyete göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- kendilerine bir hasta getirildiğinde şöyle duâ ederlerdi;
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın." (8)amın kardesım ınsallah Rabbım yardımcın olur ve saglıgına kavusursun 1fatıha 3 ıhlas ve 1ayetel kursu gonderıyorum kabul buyur selam ve duayla
allah razı olsun ayşecim.benden de sana 1 ayetel kürsi,1 fatiha ve 3 ihlas.rabbim kabul etsin ve senin için hayırlı olanları versin
3 FATİHA
3 AYETELKURSİ
3 İHLAS OKDUM SANA VE TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA VESİLESİ OLSUN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim rabbim acil şifa versin kendine çok iyi bak
dua eden herkesten allah razı olsun.allah sizin için hayırlı olan şeyleri versin size
Allah yar ve yardımcın olsun Kardeşim. Tüm sıkıntılarını feraha çevirsin. AMİN AMİN AMİN
rabbim(cc) yardımcın olsun kardeşim.Bu gece senin için yatsı namazımdan sonra tesbih çekip yollicam Allah nasip ederse inşallah...Sen de yaradan'a sığın dua et bolca...O yol gösterendir.Aynı sıkıntıları geçtiğimiz yıl ben yaşadım.Rabbim her türlü kapıyı açtı bana...Dilerim senide tez zaamanda kurtarır bu durumdan(ki hiç şüphem yok)
Allah'a emanet ol...
allah razı olsun idem.bana çok moral verdin.ben de sana 1 ayetel kürsi ve 3 fatiha yolluyorum.rabbim kabul etsin inşallah
allah yadımcın olsun allahım tez zamanda seni sıkıntılarından kurtarsın yarabbim amin amin amin
allah razı olsun gizem.
RABBİM ŞİFA VERSİN.
VERDİĞİ ŞİFAYI DAİM KILSIN.SAĞLICAKLA
allah razı olsun kardeşim hazan.rabbim senin için hayırlı olanları versin sana
fatma kardeşim cenabı allah senin hastalığını ve sıkıntını giderecek hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah tez zamanda şifaya kavuşursun verende allah şifayı verende o allaha emanet ol
Rabbim şifa versin..inşaallah en kısa zamanda çok iyi olursun 5 Fatiha yoluuyorum kardeşim..Rabbim yüzünü güldürsün amin
allah razı olsun kardeşlerim..dualarım sizinle
canım kızım.
Rabbim acil şifa versin.
Allahım fatma kızımı iyileştir merhametli ulular ulusu yüce RABBİM senden bütün kalbimle bunu diliyorum.
fatma kızımı sevenlerine ve bizlere bağışla.AMİN AMİN AMİN.
LAHAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİL ALİYYÜL AZİM.
hep duamda olcaksın kızım.
kalbini gönlünü ferah tut.
rabbim seni iyileştiricek lütfen buna inan güven Allaha sığındınmı gerisi kolay ve ferahlık.
seni allahıma emanet ettim yavrum.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun gülsen abla.sen de benim dualarımdasın
TEZ ZAMANDA İYİŞEŞİRSİN İNŞALLAH
İKİ FATİHA18 yıl önce gönderildi # -
25 ESTAĞFİRULLAH
7 FATİHA
3 İHLAS
11 SALAVAT
SİZE ŞİFA OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun fatma..rabbim sizler gibi güzel insanları başımızdan eksik etmesin inşallah
Mü’mini Günahlarından Arındırmak İçin Allah Ona Hastalık Verir miş
günahlardan dönmek ve tevbe etmek için allah hastalık ve sıkıntı verirallah acil şifalar nasip etsin
allah razı olsun kardeşlerim..dualarınız sayesinde sıkıntılarım azalmaya başladı..sizi çok seviyorum
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.