EYÜP SULTAN HAZRETLERİ niziyeret edicem kısmetse hafta içi sizler için de dua edicem özel duası olanlar yazarsa sevinirim rabbim tüm dualarınızı kabul etsin amin
EYÜP SULTAN HAZRETLERİNİ .ziyaret
(40 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ablacım benim içinde dua edermisin
benden eyüp sultan hazretlerine 10 ihlas 10 ayetel kürsi 10 atiha iletirsen sevinirim allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM.
ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN İNŞAALLAH.
SAĞLIĞIMIZ VE MUTLULUĞUMUZ İÇİN EDEBİLİRSENİN MİNNETTAR OLURUM SİZE.
SAĞLICAKLA
18 yıl önce gönderildi # -
fatma merhaba bu bir mucize olsa gerek
ben urfada yaşıyorum sırf bu iş için istanbula gelmei bile düşünüyordum bugünlerde sana anlatsam olayı benim için dua edermisin o gü
zel mekanda gerçekten18 yıl önce gönderildi # -
bende senin için h.z ibrahimin ve h.z Eyyubun makamında dua ederim
ablacım Allah razı olsun...saglıgım dualarım dileklerim için dua edersen beni çok mutlu edersin..
Dualarınızda bizleride bulundurunuz.
abla duanda beni unutma ismim ziya
ABLACIĞIM,(DOĞUM TARİHİNİZ 1959 SA ABLA DİYEBİLİRİM)BİZ EYUP SULTAN HAZRETLERİNİN KIYMETİNİ BİLEMEDİK,İSTANBULDA YAŞARKEN ÇOK AZ ZİYARETTE BULUNDUK.BİZDEN SULTANIMIZA SELAM GÖTÜRÜRMÜSÜNÜZ,SULTANIMIZIN MAKAMINDA BİZİM İÇİNDE DUA EDERMİSİNİZ,RABBİM BORÇLARIMIZDAN KURTARSIN İSLAMA UYGUN,TİCARET YAPMAMIZ İÇİN,HAFIZ KIZIMIZI İSTİYORLAR,HAYIRLISI OLMASI İÇİN,ABLACIĞIM RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.BİZLERİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN RABBİM SİZİNDE MURADINIZI VERSİN,SIKINTILARINIZI GİDERSİN.
1 FATİHA
3 İHLAS OKUYORUM.RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ablacım.
Benim dileğim ailemin ve kardeşimin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulması. Ablacım rabbim binlerce kez razı olsun. İki cihandada yüzünü güldürsün.12 ihlas hediyem lütfen kabul et.
ablacım rica etsem benim içinde dua eder misin? benim tek dilegim var o da yüce rabbim hakkımı meydana çıkartsın ve bana haksızlık edenleri bana muhtaç etsin.. ablacım dualarımın kabul olması için bana da dua edersen beni çok mutlu edersin
canım Fatma ablammmm.
rabbim sizin ne muradınız varsa versin o güzel masum meleklerinizin çok hayırlı mürüvvetlerini göstersin.
canım ablam seni yemin ederimki çok seviyorum.(bak ben kolay kolay yemin etmem)
Eyüp sultan hazretlerine benden selam söyleyin olurmu.
1 yasin-i şerif hediye eyledim emanetimi söylerseniz eğer dünyalar benim olur.sizin için ve melekleriniz içinde 1 yasin-i şerif okuyacağım.
Allahıma emanet olun canım ablam benim.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun
sizin bu düşüncenizden dolayı Rabbim de her an size yardımcı olsun18 yıl önce gönderildi # -
ablam allah razı olsun senden öncelikle şengül ablam mutlu olsun daha sonra ben istediğim işi yapim bunun için du edebilirsen çok sevinirim rabbim seninde gönlüne göre versin amin
kardesım duanda banada yer ayrırsan cok sevınırım ınanın cok ıhtıyacım var selam ve duayla
canlarım hepinizin isimlereini ayrı ayrı yazıp öyle dua edicem inşaallah rabbim ne hayırlı muradınız varsa tez zamanda eyüp sultan hazretleri çevresinde bulunan bütün erenler enbiyalar hürmetine
ablacığım lütfen benim üç dileğim için de çok dua edin.ALLAH RAZI OLSUN.
FATMA1959 ADIMI YAZDIN MI GERÇEKTEN ÇOK HEYCANLIYIM BENİM İÇİN ORDA DUA ET 7 YILLIK EMEGİM BOŞA GİTMEK ÜZERE
BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM ÇOK FAZLA GİTME FIRSATI BULAMIYORUM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİNİZ SIKINTIM MAHSUN KARDEŞİMİZİNKİ GİBİ.
BİZLERİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.18 yıl önce gönderildi # -
ABLACIM BİZLER İÇİNDE DUA ET LÜTFEN ....ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DUALARINIZI MAKBUL EYLESİN...SELAM İLE.
kardeşlerim hepinizin isimlerini dualarını yazdım inşaallah yarın yani salı günü gidicem hepimize yazan yazmayan herkese rabbim ne hayırlı muradı varsa ne derdi ne sıkıntısı varsa tez zamanda gidersin diye dua edicem dünya ve ahiretimizi hayır olmasını diliycem rabbim o büyük nebinin hürmetine kabul eder inşaallah amin
ziya kadeş en kısa zamanda haziz mahmud hüdayi hazretlerini de ziyeret edicem senin ve hepimiz için inşaallah
FATMA ABLACIĞIM BENİDE UNUTMAZSIN DEMİ:((( ÇOK SIKINTIDAYIM NE OLUR BENİMA DIMLADA DUA EDERMİSİN
ablacığım,rabbimin hayırlı bir evlat nasip etmesi için eyüp sultan hazretlerinin istiratgahında benim için de dua eder misiniz.allah razı olsun.tüm müminlerin yüreklerindeki ve dillerindeki dualar icabet bulsun inşallah.
Fatma kardesim biraz evvel mesajini gördüm cuma günü cok önemli bir görüsmem var benim icin hayati bir mesele caresizlikten ne yapicagimi bilmiyorum ne olur benim adimida zikret adim zuhal eyüb sultana en son 2 sene önce gittim orasi cok mübarek bir yer orda edilen dualarin kabul olduguna inaniyorum helede günahsiz agitlardan olursa allah simdidrn kabul etsin
ABLACIM UTANARAK SÖYLÜYORUM . BORÇLARIMI ÖDEYİP RAHATLIĞA KAVUŞMAK İSİYORUM . YÜZSÜZLÜK GERÇİ BU . AMA ALANDA MEVLAM VERENDE MEVLAM . ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM .
TEZ VAKİTTE HAYIRLI BİR EŞ İNŞ.
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
bende isteyebilirmiyim hayırlısıyla atanabilmek ve söyleyemediğim sıkıntım va r ondan hayırlısıyla feraha çıkabilmek için allah razı olsun ablacım allah yardımcınız osun amin
dua dostu kardeşlerim gizem hazan ziya nuray recep mahzun sudemeral dolunay gulsen ceylan derya dilekglen selenay hebun tubik eyllde zuhalkler fatih benhan nurcan eyüpsultan ziyaretini yaptım rabbim kabul etsin tek tek isimlerinizle dua ettim gönlünüzdeki hayırlı muratlarınız için tez zmanda versin diye rabbaim kabul etsin inşaallah amin
Allahım sizden ebedii razı olsun ablacığım.
bende rabbim izin verirse kızımla birlikte cuma günü Emir ali babaya gidicem.
huzurlarında size ve tüm dua dostlarıma dua edicem inşallah.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.