Selam . Bugün için beklediğim büyük gelişme olmadı ne yazıkki. Çok üzüldüm . Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden . Yere düşmek üzereyim ayakta zor duruyorum . Tek yaptığım Mevlamdan istemek . O kadar güzel birşey okudumki akşam . Bugün sizinle paylaşacaktım yanıma almayı unuttum kitabımı . Gözlerim dolu dolu oldu . Müthiş güzeldi. Yarın sizlerle paylaşacağım inşaallah . Birşeyler ters gidiyor gibi geliyor bana . Belkide doğru gidiyor . Takdir Mevlamın . Yaptığım hatayı biliyorum . Belkide o hatamın bedeli olabilir mi . Belki daha çok çekeceğim bilemiyorumki . Teslim oldum Allahım. Burdaki tüm arkadaşlarımın acısını derdini sıhhatini onlar için benim için hayırlısı neyse onu bizlere ver Yarabbim . Çaresiz değiliz Allahım . Çünkü Sen varsın . Sana sığınıyoruz . Sadece sana sığınıyoruz. Sen bizlere merhamet et . Bizleri koru bizleri hidayete erdir. Amin
Olmadı dostlar
(10 mesaj) (10 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
senin adına bende üzüldüm allahtan ümidini kesme allah bi taraftan muradını verir
19 yıl önce gönderildi # -
her şeyde bir hayır vardır derler Fatih kardeşim,sabredersen muhakkak mükafatını görürsün,Rabbim bundan sonra seni çokk hayırlı şeylerle karşılaştırsın inşallah.amin amin.dualarımız hep seninle kardeşim.
Allahım her şeyi gönlüne göre versin kardeşim
kardeşim inan her zorlukla beraber bir kolaylık vardır...bende sana biraz daha dua ve sabır tavsiye ediyorum... senin için ilk fırsatta tesbih namazı kılıp dua edecem inşaallah
fatih ben üzülmedim kardeşim ben her akşam sizler ailem ve kendim için hep hayırlıysa olsun diye dua ederim demekki senin için hayırlı değilmiş bence bu hayırlı bir engel inan aslında herşey doğru ve yolunda gidiyor kardeşim
ALLAHIM FATİH KARDEŞİMİN İSTEDİĞİ HERŞEYİ HAYIRLI BİR ŞEKİLDE YERİNE GETİR YARABBİM
AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KENDİNE DUA EDEN KULUNA İSTEDİĞİNİ VERMEMİŞSE ÇOK DAHA DEĞERLİ VE HAYIRLISINI VERECEKTİR.
BİZ İNSANLAR BİLE EN SEVDİĞİMİZE EN GÜZELİNİ VERİRİZ. ALLAH NASIL VERMESİNEN KISA ZAMANDA ALLAHIM SİZİ ÇOK MUTLU EDECEK HAYIRLI İKRAMLARDA BULUNSUN İNŞALLAH.
YA MALİKELMÜLK ZÜLCELALİVELİKRAM19 yıl önce gönderildi # -
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
CANINI SIKMA!!! RABBİMİM MUZİCESİ BÜYÜKTÜR,HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLSUN.....AMİN19 yıl önce gönderildi # -
Fatma abla ne kadar güzel söylemiş, inşallah öyle olur Fatih abi, allahım tez zamanda sıkıntını gideriri inşallah.
KARDEŞİM SANIRIM SENINLE AYNI OLMASADA BENZER SIKINTI YAŞIYORUZ. SENIN NELER HISSETIĞINI ANLIYORUM. YAPACAK ÇOK ŞEY OLUP OLUP TA HICBIR ŞEY YAPAMAMAK INSANA ACI VERIYOR. NAPALIM RABBIMIN HIKMETINDEN SUAL OLUNMAZ, BELKI HAKKIMIZDA HAYIRLI OLAN BU BELKIDE SENINDE DEDİĞİN GIBI GUHAHLARIMIZ HATALARIMIZIN BEDELI.
YAPACAĞIMIZ TEK ŞEY SABIR VE DUA KARDEŞİM. SABRET ÇÜNKÜ LEKÜMÜ NESRAHÜM ZAFERTÜM. (ZAFER MUHAKKAK SABREDENLERİNDİR). SEN SALIH NIYETLI BIR INSANSIN.
SELAM SABIR VE DUA İLE KARDEŞİM... RABBIME EMANET OL.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.