dostlarım ben artık pes ediyorum, vazgeçiyorum, ne yaptıysam olmadı. hepinizden allah razı olsun, beni yalnız bırakmadınız ama görüyorum ki hiç bir şey değişmedi, değişmiyor, daha da kötüye gidiyor. pes ettim.
ben artık pes ediyorum(fatmafatma)
(35 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ama öyle hemen pes etmeyin sizin için3 ayetel kürsi okuyorum.
18 yıl önce gönderildi # -
Fatma hanım
Her sorunun bir çözümü her derdin dermanı vardır.Sadece biraz zaman ve sabır gerektirir.Lütfen yüreğinizi daraltmayın.Sorununuz nedir bilemiyorum ama dua ve sabırla devam ederken ,sorun sanki hiç yokmuş gibi başka şeylerle ilgilenmeniz sizi rahatlatır diye düşünüyorum.Allah selamete erdirsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
O zaman harika sonuçtan vazgeçiyorsun yani öylemi?
inanın artık gücüm kalmadı, ağlıyorum sadece, boğaızm düğüm düğüm, rabbim beni gerçekten duymuyo
Fatma hanım haşa.
Bu bir imtihan unutmayın.Belki arzuladığınızı değil daha iyisini rabbimiz sizi için takdir etmiştir.Sabır ve umutla bekleyin .
Hasbiyallahü la ilahe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arşil-azimsabah akşam bu duayı 7 şer kez okuyun.Sıkıntılarınızı giderir rabbim inşallah
selam aleykük. yazınızı okudum inanki çok üzüldüm. niye biliyorumusunuz? rabbim beni gerçekten duymuyor haşa... kardeşim bak sana bir site söyleyeyim oraya gir. risale-i nur diye orda 33. söz var 33 pencere. buna Allahım şahit okudukca birçok şey öğreneceksiniz. sadece açın 33 pencereden birtanesini okuyun. ve gerçek şifayı bulacaksınız. ve aklınıza gelen herşeyi orda göreceksiniz. slm ve dua ile...
sizin için gönlümün en derinliklerinden ve en güzel köşelerinden dua ediyorum. saygılarımla...18 yıl önce gönderildi # -
ben o kadar çok dua okudum o kadar çok yalvardım ki... ve o kadar uzun zamandır sabrettim ki. olmuyo işte. kusura bakmayın nolur ama duadan da vazgeçiyorum
FATMA CANIM NELER DİYORSUN ÖYLE HEPİMİZ BURDA DUA İLE RABBİMDEN UMUT BEKLİYORUZ AZ DAHA SABIR TEYZEYİ UNUTMAAA:)))NE DEDİ SANA BİLİOSUN ONU
bugüne kadar bir kez bile duam kabul olmadı ki
fatma kardasim benda cok aci ve sikinteli gunler geciriyorom ama pes etmiyurum cunku allahima inaniyur ve guviniyurum bu bir imtehan her gun ayni duai keliyurum 2 yil ve 4 ay oldi hic pis etmadim etmicam da benim sabrim guclomi ya da siytan bakicaz deiyurum allahin rizasi icin ve cocukum icin sizda saber edin sonu insallah haiyrli olur hepmiz icin allah hepmizi kutuler dan ve daha kutu gunlerdan kurusin amin
biliyorum ama artık kendime söz geçiremiyorum.
fatma hanımefendin pes etmek güçsüz olmayı simgeler biz sizi ne kadar güçlü oldugunuzu gördük ...
rabbim herkese güç ve sabır nasip etmiş
pes etmeyinizsizin için 3 fatiha okuyorum
.
Kardeşim Fatma hanım 2 ay evvel Bilal Habeşi Hz.leri hakkında bir yazı sitemizde paylaşmıştım. Bunu okursanız memnun olurum. Ayrıca Hz. Eyub(as)'ın sabrı hakkında yazılmış bir yazı onunda adresinide veriyorum.
Bilal Habeşi Hz.leri; http://mucize.net/dualar/topic/479?replies=10#post-3508
Hz. Eyub(as); http://www.risaleara.com/oku.asp?id=121318 yıl önce gönderildi # -
dostlar sağolun hepiniz. ben bunların hiç birine birşey demiyorum,hepsi doğru. yanlış olan benim, duası kabul olmayan, huzurda knedine yer bulamayan benim.
fatma kardeşim lütfen allahtan ümidini kesme,eminim duaların kabul olacak.ona yaklaştıkça huzur bulacaksın.rabbimden ne istediğini bimiyorum ama eğer kabul olmuyorsa ya senin hakkında hayırlı değildir yada zaman olarak şimdi olması hayırlı olmayabilir.sen umudunu kaybetme.....
ben her duamda rabbim kendinden umudu kestirme diyorum ama artık son noktadayım.
Pes etnek bize yakısmaz.ALLAH(cc) Ne dilerse o olur. ALLAH(cc)'a Emanet Olun.
her duanız geri çevrilse siz ne yapardınız
SEVGİLİ ARKADAŞIM.SORUNUN NE OLURSA OLSUN.ASLAA İSYAN ETME.BELLİKİ İÇİN DARALMIŞ,BELLİKİ KENDİNİ ÇIKMAZDA HİSSEDİYORSUN.EĞER BAZI DİLEKLERİN GERİ ÇEVRİLİYORSA BİLKİ Bİ HAYIR VAR.BESMELE ÇEK VE HEP HAYIRLISINI DİLE RABBİMDEN.
BİZ İNSANLAR,BAŞIMIZA Bİ İŞ GELDİĞİNDE YADA İSTEDİĞİMİZ ŞEYLER OLMADIĞINDA,DÜŞÜNMÜYORUZKİ BUNUN SONUNDA Bİ HAYIR VAR.BELKE LÜTFEN. SABRET.VE DUA ET. EMİNİM BUNUN MÜKAFATINI VE HAYRINI GÖRECEKSİN. SELAMETLE.....18 yıl önce gönderildi # -
HERKESİN DÖNEM DÖNEM DİBE VURDUĞU VE İSYANIN DALGA DALGA BEDENİNİ SARDIĞI ZAMANLAR OLUR YAŞIMINDA,SANIRIM ÖYLE BİR SÜREÇTEN GEÇMEKTESİNİZ.
ALLAH BU DÜNYADA KULLARINI 4 ŞEYLE SINARMIŞ.1 MADDİ SIKINTI 2 SAĞLIK 3EVLAT 4 KORKU...BU DÜNYA BİR SINAV YERİ,BENDE BAZAN UMUTSUZLUĞA DÜŞER,HERŞEYİN ANLAMSIZ OLDUĞUNA KAPILIRIM,İŞTE O ZAMAN HEMEN KIBLEYE YÖNELİR VE 68 KERE"YA MUHYİ"ÇEKERİM.YAPIN BAKIN NASIL FAYDASINI GÖRÜCEKSİNİZ.
ALLAHA EMANET OLUN,SEVGİYLE VE DUA İLE KALIN.SİZİN İÇİN 1 AYETELKÜRSİ KABUL EDİN.18 yıl önce gönderildi # -
NİYE BÖYLE YAPIYORSUN FATMA HN
NE OLUR
BEKLE
BU ACILAR İÇİNDE BİRİLERİNE DUA EDERSEN İYİLİK YAPMIŞ OLURSUN
BELKİ DE DUALARINA İHTİYACI OLANLAR İÇİN ALLAHA YALVARMAK ZAMANIDIR
ONLARIN YÜZÜ HÜRMETİNE KURTULURSUN SONRA SIKINTILARINDAN
DENESENE BUNUAFFET YİNE DE
DUACIYIM İNAN18 yıl önce gönderildi # -
dua etmeyeceğim dedim ama yine de zikir dilimde, ne yapayım, ondan başka sığınağım yok ki
sabrın sonu selamettir.bence bol beol inşirah suresinin anlamını oku.bak bakalım rabbim orda ne diyor.her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.allah yardımcın olsun.tez zamanda sıkıntıklarını uzaklaştırıp seni feraha erdirsin.amin
Fatma kardesim sorununun ne oldugunu bilmiyorum ama pes etmek kelimesi cok agir size söyleyebilecegim genel anlamda... Kul olarak yapabildiginiz seyleri yapip gücünüz yetmeyen isleri Cenab-i Hakka birakmak cok mühümdir. Allahin her seye bedel, her isimizde Ona tevekkül etmek mükemel bir imanin neticesidir. Her isinizde oldugu gibi aile sorunuda da " Ya Rabbi, ben elimden geleni yaptim. Bilebildigim bütün yollara basvurdum. Bundan sonrasini sana birakuyorum diyerek günde 500 kez Hasbünallahi ve nimel Vekil ayetini okumak hizla sorunumuzun cözülmesine yardim eder. Allah yardincin olsun
Sevgili Fatma Hanım; Size kendi yaşantımla sohbet ederek cevap vermek istiyorum.4 yıl önce üniversiteden mezun oldum.Ve yaşantım üniversi yıllarımdan bu yana zehir oldu.Tam 4 yıl gözyaşımla yaşadım.Sebepler belki abuk sabuk, belki çok ciddi sebepler...Herkese göre değişir elbet.Fakat, yinede Rabbim'e namaz kılıp el açmaktan başka çare bulamadım.Sonuç noldu, dualarımın kabulunu bu dünyada henüz göremedim.Fakat, ahirette de göremicem anlamına gelmez.Şu kısmını hiç düşündünüzmü, belkide şuanda kendiniz için Allaha el açıp yalvardığınız bu dualar sizin başınıza gelecek olan kazalara belalara karşı sizi korkuyordur.Ve yahut Ahirette cennet kapılarını açacaktır size.Tam bir yıldır çok istediğim çok acı çektiğim bir olay için yalvarıyorum rabbime.ama sonuç hala yok.Ama kabul olmuyo kahretsin de demiyorum.Bilyorum ki Rabbim biryerden karşıma bu duanın sonucunu çkaracak.Direncini yitirme arkadaşım lütfen.Allah bizi sınav ediyor bunu unutma.Bakalım kulum bana ne kadar dayanıcak.Ne kadar beklicek, nekadar sabredicek...
Rabbim yardımcımız olsun...Bu gece okuduğum Kur'an-ımdan sana da yollicam...
Cenab-ı hak duanın kabulünü geciktirince de çok nimet verecek demektir. Onun için acele edip duam niye kabul olmuyor dememelidir. Bir hadis-i şerif meali de şöyledir:
(Biriniz acele edip de “Benim duam kabul olmadı” demedikçe duası kabul edilir.) [Buhari]18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim sıkıntınızı feraha hayırla çevirsin tez zamanda inşallah
isterseniz aşağıdaki sayfaya bir bakın belki faydası dokunur umarım18 yıl önce gönderildi # -
dua sayesinde, günahlarımız affediliyor, gelecek bir bela önlenmiş oluyor, mevcut bir bela veya dert kalkıyor yahut dua sebebiyle sevaplara kavuşuyoruz. İki hadis-i şerif meali de şöyledir:
(Dua eden, üç şeyden hali değildir: Ya günahı affolur veya hemen hayırlı karşılığını görür, yahut ahirette mükafatını bulur.) [Deylemi]18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.