her kim bu duayı perşembeyi cumaya bağlayan gece yani bu akşam 15 kere okursa mahbubi yedi kat yerde olsa allahın izniyle hemen gelir ol mubarek dua budur...............bismillahirrahmanirrahim...allahhümmec alil kur ane lena fiddünya karina ve filahireti mü nisa ve fil kıyameti şefian bi rahmetike ya erhamerrahimin amin ...........esma yayınlarına ait yasin kitabından rabbim hekesin hayırlı muradını tez zamanda versin amin hepinizin cuma sı mubarek ve hayırlara vesile olsun 1 yasin hediyem ölmüşlerimize ve hepimize rabbim kabul etsin amin
GİDENİ DÖNDÜRMEK İÇİN
(9 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
GİDENİN GERİ GELMESİ SADECE AYRILAN ÇİFT VEYA SEVGİLİLER İÇİN Mİ GEÇERLİ?FARKLI AMAÇLAR İÇİN İNSANIN GERİ GELMESİ İÇİN DE OKUNABİLİR Mİ?
18 yıl önce gönderildi # -
olduğu gibi yazdım bence okuna bilmeli dua her ne hayırlı niyetle okunursa öyle kabul olur inşaallah
ALLAH SEN DAN RAZI OLSIN CANIM KARDASIM hepinizin cuma sı mubarek ve hayırlara vesile olsun amin
Ah be güzelim, giden Allah rızasıyla dönmediği takdirde hernekadar dönsede yine gidiyor..Bn 1 yıl önce ayrılmış olduğum sözlüm için yapmıştım dön gel duası diye elime verdiler uzun bir dua.gecelerce okudum.Ağlayarak yalvardım rabbime..Ve gerçekten hesapta olmayan birgün çıkageldi.Ona sorduğumda ayaklarım sana doğru geldi bende sana geldim dedi.Fakat yine sonuç aynı...Dualarımız Allaha olsun...Kısmetse gelir yemenden değilse ne gelir elden...
Fakat, temiz düşüncen için hakkını helal et...
AMİN Allah razı olsun Rabbim kabul etsin.
tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim razı olsun.Dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin ve bütün sevenlerimizi hayırlısıyla kavuştursun..Amin.
diline sağlık allah kabul etsin
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.