dostlarım artık dua etmeyeceğim dedim ama başka sığınağım da yok. daha önce 10.000 ihlas okumuştum ama olmadı sanırım. bir daha başlamak istiyorum ama hepinizden bir tane bile kabülüm, kendim de okuyabiiirm ama muhakkak içimizden birinin duası kabul oluyor diye yardım istiyorum. allah razı olsun sizden, az önceki isyanım için rabbim beni affetsin
benimki kabul olmuyorsa sizin dilinizden belki kabul olur
(57 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canımmmmmmm seve sevee 100 ile başlıyorumm
18 yıl önce gönderildi # -
100 de benden Rabbim kabul etsin,ne sıkıntın varsa gidersin
bizim kitabımızda umutsuzluk yok,rabbim duana mutlaka cevap vermiştir,ayetlerle sabit ya ahirette,yada dünyada
onun için umutsuzluk yok18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin, allah razı olsun sizden, dualarınızı kabul eylesin. gönül muradınızı verip her sıkıntıdan feraha çıkarsın inşallah
100 ihlasta ben alıyorum canım.
Rabbim tez zamanda alsın sıkıntılarını inşallah...
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Fatma ablacığım niye senin duanın kabul olmadığını düşünüyosun. Allah edilen hiç bir duayı geri çevirmez. Rabbim ettiğimiz dualardaki isteklerimizi bize bu dünyada vermese bile muhakkak ahirette karşılığını verecektir. Yada edilen duanın vakti zamanı gelmemiştir. Lütfen karamsarlığa düşme ablam. Çaresizsek tek çare Allahtır.O(c.c.) çaresilerin çaresidir. Müsliman hep ümit var olamlıdır. Allahtan ümidini kesme ablam.
Ablam dualarının kabulü için bende 33 ihlas okuyacağım.Rabbim kabul buyur.18 yıl önce gönderildi # -
100 İHLAS BİZDEN
ALLAHIM KABUL ET18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM. AMİN AMİN
Yarabbim Fatma kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Onun sıkıntılarını feraha çevir. AMİN AMİN AMİN
12 ihlas hediyem kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.BİZLERE MERHAMET ETSİN..DUALARIN KABULÜNE VESİLE OLMASI İÇİN 100 İHLAS .ALLAH KABUL ETSİN.
20 tane de ben
10 TANE DAHA OKUDUM.
Fatmacığım Rabbim sana güç versin.
11 tane ihlas senin için okuyorum şimdi.
canım benim.
Allaha emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
11 ihlas benden.
umudunu kesme allahdan, allah dualarını kabul etsin amin amin
DERDIN SIKINTIN HERNE ISE SADECE VE SADECE ALLAHA SIGIN.BENDE SANA 3 İHLAS OKUYORUM.
Fatma kardeşim bu kardeşinizden 100 tane ihlas Allah kabul etsin.
Allahım bu kardeşimizin dualarını kabul buyur.
FATMACIGIM 100TANE OKUYORUM
RABBİM TÜM SIKINTILARINI ALSIN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
dostlar, mesajlarınızı okudum ve inanın çok mutlu oldum, hele de tubikin durumunu da okuyunca nasıl umutlandım bilemezsiniz, hepinizden allah razı olsun, ben de yılmadan devam edeceğim dualarıma..
canım bu duayı tamamlayana kadar hergün 100 tane benden rabbim gönlündeki muradı tez zamanda versin biliyorum tertemiz bir dilek çok istenilen bir dilek inşallah geri çevrilmez
canım benim , allah razı olsun, inşallah bizi de duası kabul olunan kullarından eylesin. amin
100 tanede ben alıyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul eder inşallah 25 tanede benden
21 tane de ben okuyorum. yanlız senden bir ricam var. sana bir kitap söylesen alıp okurmusun. küçük bir kitap. Risale-i Nur külliyatından hastalar risalesi var. onu alıp okurmusun. dua ile ilgili ve birçok şey eminim aradığın herşeyi orda okuyup göreceksin. slm ve dua ile...
hepinizden allah razı olsun, dua eden amin diyen dillerinizle yüreğinizle beni yalnız bırakmadınız, kaya kardeşim (veya abim, yaşınızı bilmiyorum, ben 29um) söylediğiniz kitabı alacağım, ankarada nerde bulabilirim
fatma kardeş yaşıtız. dilediğini söyle. bütün islami kitap satan yerler dolu. inanki aradığınız herşey orda. size sabrın, şükrün, duanın vs. ne olduğunu çok iyi anlatacak. ben kitap okumayı çok severim. gönlüm size bu kitabı hediye etmek istiyor. ama size ulaşacak birşeyim yok. benden hediyeymiş gibi görün ama muhakkak alın ve okuyun. inanki çok istifade edeceksiniz. Risale-i Nur eserlerinden Hastalar Risalesi. alabilirseniz hem arapça yazılı hemde türkçe mealli cevşende alın okuyun. ben çok istifade ettiğim için sizlerinde okuyup istifade etmenizi istiyorum. bir değil bin kez okuyun. okudukça çok şeyler anlayacaksınız. slm ve dua ile... yine de hertürlü konuda hep yanınızdayım. msn' m msn' listesinde var. Allaha emanet olun kardeşim...
tamam muhakkak alacağım, allah razı olsun kardeşim.
200 tane daha okudum rabbim kabul etsin
10 tane de benden.allah tez zamanda gönlünün muradını versin amin
300 tane babaannem okudu
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.