Hayırlı Cumalar dua dostlarım.Her zamanki gibi aklımda gönlümde ve en önemlisi dualarımdasınız.yaklaşık 2 hft.önce amcama Ankara'da belediyenin bir arabası amcam arabadan indiği anda çarpmış.Hala yoğun bakımda.Beyni ve kafatası çok hasar gördü.Ama öldürmeyen Mevlam öldürmüyor.Şu anda durumu iyiye gidiyor.Sınavıma 1 ay kala bayağı stresli günler geçirdim.Ve sonunda birhafta kaldı sınava.Bu sene pek ümidimyok ama hayırlısı Rabbimden.Hepiniziçok özledim.Rabbime emanet olun.Benden sizlere 10 adet fatiha.Duayla kalın....
Selamun Aleyküm(MFD)
(20 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ve aleyküm selam.
Sanada hayırlı cumalar.
Rabbim sıkıntılarını giderir feraha kavuşturur tez zamanda inşallah.
Allah dert verip derman aratmasın.
Hakkımızda ne hayırlıysa dünyadada ahirettede onu ver Allahım .
Amin...
Allahümme salli Ala seyyidine Muhammed.18 yıl önce gönderildi # -
Mfd kardeşim hoş geldiniz. Epeydir yoktunuz. Özlettiniz kendinizi. Amcanıza Allah sağlık ve afiyetler versin.
18 yıl önce gönderildi # -
ve aleyküm selam canım geçmiş olsun rabbim amcana acil şifalar versin sizede kolaylıklar inşaallah sınavında yardımcın olsun 1 yasin şimdi okuycam hayırlı cumalar
VE ALEYKÜM SELAM RABBİM AMCANA ACİL ŞİFA SİZLERDE GÜÇ VE SABIR VERSİN ALLAHA EMANET OLUN
RABBİM AMCANA VE TÜM HASTALARIMIZA ŞİFALIKLAR VERSİN İNŞALLAH.
hoşgeldin kardeşim, rabbim acil şifalar versin amcana, tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah. sanırım sınavın kpss. allah senin ve sınava girecek tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun, başarılar nasip etsin inşallah. amin
rabbim şifalar versin,sınavlarında başarılar ihsan etsin,inşaallah
Aleyküm Selam kardeşim. Hoşgeldin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun, tüm sıkıntılarını feraha çevirsin.AMİN AMİN AMİN50 salavatı şerife hediyem lütfen kabul et
ablam hoşgeldin...
amcanıza rabbim acil şifa versin ve inşallah sende bu sene sınavı kazanırsın dualarımızda seninle kendine çok iyi bak öpüyorum seni ve hasan faruğu...18 yıl önce gönderildi # -
geçmiş olsun .Allahım acil şifalar versin.
Canım MFD ciğim inanki şimdi gördüm yazını bilgisayarım beni bunalttı zor çalışıyor.
benim canım arkadaşım çok geçmiş olsun amcan için.Allah acilen şifa versin sizlere bağışlasın.
ömer faruğumu öpüyorum seni seven ablan.
birazdan amcan için dua edicem kardeşim.ah benim canım kardeşim.
şimdi 3 ayetel kürsi okuyorum.18 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin kardeşim
size de kolaylıklar nasib etsin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin inşallah iyileşir.
kardeşim mfd hoş geldin rabbim acil şifalar versin ömer faruğumu öpüyorum allaha emanet olun
RABBIM ACIL SIFALR VERIR INSALLAH BIR FATIHA OKUYORUM KABUL BUYURN
kardeşim mfd hoş geldin rabbim acil şifalar versin ömer faruğumu öpüyorum allaha emanet olun .bende mesajı yeni gördüm kusura bakma bende iyi değildim 1 ayetel kürsü hediyem
ALLAH ŞİFALAR VERSİN
AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM AMCANIZA ACİL ŞİFALAR VERSİN...
SİZİNDE HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN ....
SELAM VE DUA İLE.18 yıl önce gönderildi # -
Ve aleyküm selam Duygu ablacığım.
Rabbim amcanıza şifalar versin.Sizinde geleceğinizi parlak eyleyip mutluluklar ile sizleri sevindirsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.