selamunaleykum.
yengem ve annem cok iyi anlasirlardi, ama ne yazikki yengeme birseyler olmus ve habire annemi sucluyor. o kadar kotu seyler diyorki, sonunda hirsiz bile dedi.Allah rizasi icni dua edin, kendisine gelsin...simdiden ALLAH razi olsun hepinizden
100 Ihlas yengemin kendisine gelmesi icin
(35 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bazen nazar çok kuvvetli tutar derler.Nazara gelmiş olabilirler.bolca nazar duasını okumalısınız bence.ben size şimdilik 5 ayetel kürsü yollicam.yarın nazar duası da okumaya çalışırım inşallah...Bugün yapamicam mazur gör olurmu.Allah yardımcınız olsun
18 yıl önce gönderildi # -
3ihlas RABBİM akıl fikir ihsan etsin
Allah razi olsun. haklisiniz idem ablacim, bencede nazar olmus olabilir.lutfen o nazar duasini yazabilirmisiniz bende okumak istiyorum.sizdende RABBIM razi olsun ela ablacim...
http://www.islamiyet.gen.tr/dualar/Nazar_Duasi.php
"Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn."
"Gerçekten o küfredenler Kur'an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. "O, mutlaka bir mecnundur" diyorlar. Oysa Kur'an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır.." (Kalem Sûresi, 51-52)
Yine bazı eserlerden öğrendiğimize göre Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâyı şu şekilde tesbit etmiş bulunmaktayız:
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
ayrıca ayet el kürsi,,felak ve nas da okunması faydalı olur Allah'ın izniyle....
Allah yardımcınız olsun selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun...
Allah aralarına muhabbet nasibeylesin benden 1 ayetel kürsi üç ihlas 1fatiha 1tefriciye 1salavatı fatih okudum canım..
33 ihlas allah ii gunlerini gostersin tekrar..
10 ihlas gönderiyorum
ALLAH yardımcınız olsun ben 20 ihlas gönderiyorum
amin amin amin.RABBIM herkesin yardimcisi olsun.ALLAH hepinizden razi olsun ve butun dualarini kabul etsin INSALLAH
Allahım evinize uhuvet muhabbet sevgi şefkat merhamet mutluluk huzur ve güzellikleri hiç eksik etmesin. canın sıkma herşey düzelir. hatasını anlar. annem babam evde kavga ettiğinde ben bunlar birdaha barışmaz diyorum. ama zaman herşeyin ilacı. yine inşallah eskisi gibi yine mutlu huzurlu olursunuz. insan oğluyuz bir günümüz bir günümüze uymuyor. bir iyi oluyoruz bir kötü oluyoruz. bunlar herşey gelip geçicidir. annen ellerinden öperim. inşallah onu sen artık kalbini kazan yengen hatasını güzellikle anlat. dün cuma namazında hoca hutbede dediki hadis okudu; büyüklerine saygı küçüklerine sevgi göstermeyen bizden değildir. tam iman etmiş değildir. Rabbim evinizi imanla doldursun. Allahın şefkati muhabbeti üzerinizde olsun amin...
ALLAH razi olsun kaya abicim.RABBIM herkesin yar ve yardimcisi olsun.daha annem bilmiyor, soylemedim, cunku bu kadarinida kaldiramaz.INSALLAH yengem kendisine gelir...
allahım kullarına akil fikir nasip eyle iki kardeşi birbirine düşürme ya resul allah
ablalarımız için 3 ihlas 1 fatiha yolluyorum
3 adat okudum şifa olsun.
11 ihlas okudum allah islah etsin amin.
ah canım insanları bir anlasak her şey eve girene kadar okadar iyi okadar hoş hiç sonunda böyle bişey düşünemiyorsun bile birde insanlar çok politik olmuş senden nefret ederken bile öyle güzel oynuyorki sende çok güzel anlaşıldığını sanıyorsun çünki art niyetin yok ama o içinde besleyip büyüttüğü kinini bir gün kusunca hırsız da oluyorsun kötüde hiç aklına gelmeyenler başına geliyor allahım böylelerine merhamet vijdan versin kendi varlığını unutturmasın çünki allahtan korkmayan her şeyi söyler yinede anneciğine söyleme olmadık birşey oldu gibi söylenince insan kendinden bile şüphe ediyor öyle bir pisikolojiye giriyor allahımyardımcınız olsun 3 ihlas 3 felak nas 1 fatiha allahımkabul etsin
10 ihlas yolluyorum...inşallah daha iyisinizdir...
Nazar haktir. Insana, hayvana ve hatta cansiza da nazar deger. Nazar hastalik yapar, hatta öldürür. Kadinlara ve çocuklara daha çok tesir eder.
Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insani mezara, deveyi kazana sokar” “Hosa giden bir seyi görünce, "Masaallah la kuvvete illa billah" denirse o seye nazar degemez.” buyurdu.
Sabah-aksam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi seyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”
50 ihlas okudum rabbim kabul etsin
vala kardeşim yanlış anlama diyeceklerimiii tek taraflı düşünmek iyi değildir belki doğrudur doğru değilde iftiraysa rabbiim görmüyormu sanırsınn ona göre verir cezasını benimde annemde yengemle iyi anlaşıyorlardı onlarda senin dediğin gibii birbirleri ile aşırı tartıştılarr ama ikisindede vardıı bir atasözü var çok muhabbet tez ayrılık getirir neyse kardeşim kırılma gücünme birazz objektif olalaım neyse hakkınızda hayırlısı olsunnnn ne eylerse mevlam eylerr eylersede güzel eyler
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
KIZIM 100 İHLAS OKUDU18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun Allah ıslah etsi,n inşallah.
RABBIM hepinizden razi olsun. Okuyandanda okumayandanda. Ben 100 ihlas istemistim, siz 6 Ayetul Kursi, 249 Ihlas, 3 Fatiha, 1 Tefriciye, 1 Salavati Fatih, ve 3 Felak Nas okumussunuz.Rabbim hepinizin gonlune gore versin, dualarinizi kabul etsin.Bu zamanda sizin gibi guzel kalpli insalar bulmak cok zor! Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun. ALLAH RAZI OLSUN!
100 ihlasta benden.
Rabbim tez zamanda alsın sıkıntılarınızı inşallah kardeşim...
Aminn...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razi olsun canbebegim. Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun
allah yengenin içine güzellik verir inşallah
bizden 20 ihlas benden ve ilayda kardeşimden
allah kabul etsin tez zamanda feraha çıkarsın
inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin!!!RABBIM hepinizden razi olsun.beni ve annemi ne kadar mutlu ettiginizi anlatamam.
Evirip çevirip kalpleri halden hale koyan rabbim, yıldız kardeşimin yengesinin ve annesinin kalplerine sevgi ve muhabbet neşvesi ver. Allahım sen her şeye kadirsin, gücü yetensin.amin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.